opuchy ruk a trpnutie tvare

111
22.11.04 12:43

opuchy ruk a trpnutie tvare

ahojte, chcela by som sa spytat, ci je dovod na znepokojenie, pokial som vcera vecer trpela puchnutim ruk spojenym so zdurenim (vystupenim) zil, ake som este nezazila. zaroven som pocitovala horucavu ako pri zvysenej teplote, teplomer vsak urputne trval na teplote 36,2. taku nizku teplotu som nikdy nemala. neskor sa pridalo trpnutie lavej polovice tvare a lave ucho som mala uplne brunatne od horucavy, prave uplne studene. pripadala som si velmi zvlastne, nechapem vsak taketo divne priznaky, v literature som nic nenasla. budem vdacna za akukolvek radu. dakujem. katinka + drobcek 31tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122
22.11.04 13:27

Záhada

To je zvláštní, já měla včera večer to samé,pravou tvář jsem měla uplně červenou ,horkou a oteklou.Ucho mi hořelo jako v ohni.Teplotu jsme neměla,ale cítila jsem se jako zbytá.V noci jsem se vzbudila a pravou ruku jsem měla jako boxer oteklou.Ruku jsem si nejspíš přeležela,ale s tou tváří by mě taky zajímalo co to bylo zač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.04 18:49

Ahoj holky,
nemusí to samozřejmě nic znamenat, ale otoky můžou být průvodním znakem preeklampsie. Ale má to i další příznaky (vysoký krevní tlak ( nad 140/90 ), nadměrný váhový přírůstek, silné otoky rukou, chodidel nebo kotníků, stopy bílkovin v moči, při těchto příznacích je nutné pečlivé sledování, často se to řeší přijetím do porodnice). Vůbec Vás nechci strašit. Určitě to nic neznamená, ale při jakýchkoliv otocích je nejlepší zajít k lékaři, který vyloučí riziko.
Hodně štěstí.
 A.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky