Opuštěné maminky a těhulky

weruuunka
27.8.11 21:24

Opuštěné maminky a těhulky

Maminky samotné s dítětem nebo co miminko teprve čekáte, pojďme si říct svůj příběh a popovídat si o starostech, ale i radostech běžného života. :andel:

Já jsem se s přítelem rozešla před 14dni, ale skřípalo to už dlouho. Minulý rok v září jsem zjistila, že jsem těhotná. Byli jsme spolu 3roky a miminko jsme sice plánovali, ale ne tak brzo. Přítel nebyl rovna nadšený, ale když zjistil ve 20.tt, že to bude chlapeček vypalo to, že se snad i začal těšit. V listopadu jsem skončila v práci a těšila se na to, že začnu pomalu pořizovat výbavičku pro malýho. Jelikož jsem neměla odpracovaný dny, neměla jsem nárok na meteřskou, tak jsem zůstala bez koruny. A vtu chvíli mi přítel začal vyčítat, že on dítě nechtěl, tak že mi nepřispěje ani korunu a ať se staram. Ve 36.tt jsem neměla ještě ani postýlku, ale díky velké pomoci známých a přátel jsem dala to nejdůležitější do hromady. Myslela jsem si, že se to po porodu změní. Ale bylo to ještě horší. Do bytu si začal tahat svoje kamarády a to, že dělali bordel do 4 do rána bylo u normální. Na mě nadával, že doma nic neuděl, že nejsem schopná ani uvařit. Když jsem mu uvařila, tak nebyl jsi to jídlo ani schopnej ohřát. nechal talíř v obýváku, ale mohla jsem za to já. Začal mi nadávat, že jsem kráva, blbá… A teprve před 14dni jsem našla odvahu se sním rozejít.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
27.8.11 21:31

K tomu snad ani není co dodat :cert: je to hulvát a nechápu, že se takovýhle vůbec ve společnosti vyskytují :zed:
Podle mého jsi udělala jedině dobře, stejně z něj „nic“ nemáš, jen nadávky a ponižování, takhle budeš mít klid, bude Ti platit na malého a on si může najít jinou služku…pokud máš s prckem kam jít, bude Vám oběma lépe…spokojená maminka, spokojené miminko :wink: hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
27.8.11 21:35

…ahoj nejsem sama s miminkem…chci ti jen popřát hodně síly a ať se tobě i tvému malému broučkovi daří…máš moc krásného syna :srdce: :srdce: …nahlédla jsem ti do alba…musí to být těžké, zůstat sama s miminkem a doufám, že máš kolem sebe lidi, kteří ti pomáhají…drž/držte se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.8.11 21:40

Holka, dobre jsi udelala. Radsi nez s blbem budu sama. A se s svoji uzasnou princeznou. :huban:
U mne je to dlouhy trochu zamotany pribeh. Ale ve zkratce:
Pracovala jsem a zila v zahranici. V praci jsem potkala chlapika, co se ukazal byt nejlepsi kamarad, co jsem kdy mela. Vim, ze chtel vic, ale pro mne to bylo tabu. Zenaty a s malym ditetem…
S manzelkou meli dost problemy a kdyz od nej odesla, tak jsem tam 2× prespala ja… Pak se za ctrnact dni manzelka vratila. A ja zjistila, ze jsem tehotna. Tak jsem po nejaky dobe odjela zpatky domu do CR.
Nikdy jsem po nem nic nechtela a ani nedostala. Mala ho nema ani v RL.
Mam jen materskou, ale nebyt velike pomoci moji mamky a babicky, asi bysme se pasly.
Ale niceho nelituju, nemenila bych - mam ji. :-)
A byt sama ma jednu obrovskou vyhodu, nikdo mi do niceho nekeca! :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.08.11 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
27.8.11 21:45

Holky děkuju. :hug: Teď mi už jenom pomáhá tchýně. 8-o Ona si založila to samý, takžě mi rozumí.

Akorát pořád bydlim s nim v jednom bytě. :pocitac: Protože nemůžu nic sehnat. Ještě, že ten byt je tak velký a za tu dobu jsme se ani jednou nepotkali. :palec:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
27.8.11 21:46
minime píše:
Holka, dobre jsi udelala. Radsi nez s blbem budu sama. A se s svoji uzasnou princeznou. :huban:
U mne je to dlouhy trochu zamotany pribeh. Ale ve zkratce:
Pracovala jsem a zila v zahranici. V praci jsem potkala chlapika, co se ukazal byt i muj nejlepsi kamarad. Vim, ze chtel vic, ale pro mne to bylo tabu. Zenaty a s malym ditetem…
S manzelkou meli dost problemy a kdyz od nej odesla, tak jsem tam 2× prespala ja… Pak se za ctrnact dni manzelka vratila. A ja zjistila, ze jsem tehotna. Tak jsem po nejaky dobe odjela zpatky domu do CR.
Nikdy jsem po nem nic nechtela a ani nedostala. Mala ho nema ani v RL.
Mam jen materskou, ale nebyt velike pomoci moji mamky a babicky, asi bysme se pasly.
Ale niceho nelituju, nemenila bych - mam ji. :-)
A byt sama ma jednu obrovskou vyhodu, nikdo mi do niceho nekeca! :mrgreen:

To máš pravdu. :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3248
27.8.11 21:48

A on se o malého nezajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
27.8.11 21:50
weruuunka píše:
Holky děkuju. :hug: Teď mi už jenom pomáhá tchýně. 8-o Ona si založila to samý, takžě mi rozumí.Akorát pořád bydlim s nim v jednom bytě. :pocitac: Protože nemůžu nic sehnat. Ještě, že ten byt je tak velký a za tu dobu jsme se ani jednou nepotkali. :palec:

Tady asi platí jaký otec, taový syn…co si myslel? Že budete mít dítě, ty budeš sebe a malého živit, dělat uklízečku a kuchařku a on bude u miminka dělat mejdany a válet se? Ještě že už si pryč,malému najdeš tátu, co o to bude stát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
27.8.11 21:53
Junkyska píše:

Ne nezajímá. Za skoro 5měsíců si ho vzal jednou, když spal na půl hodiny v kočárku ven. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
27.8.11 21:54
Kalla1412 píše:
weruuunka píše:
Holky děkuju. :hug: Teď mi už jenom pomáhá tchýně. 8-o Ona si založila to samý, takžě mi rozumí.Akorát pořád bydlim s nim v jednom bytě. :pocitac: Protože nemůžu nic sehnat. Ještě, že ten byt je tak velký a za tu dobu jsme se ani jednou nepotkali. :palec:
Tady asi platí jaký otec, taový syn…co si myslel? Že budete mít dítě, ty budeš sebe a malého živit, dělat uklízečku a kuchařku a on bude u miminka dělat mejdany a válet se? Ještě že už si pryč,malému najdeš tátu, co o to bude stát :hug:

Jo to platí. :cert: Asi si přesně tohle myslel.

• Citovat
  • Upravit
8594
27.8.11 22:04
weruuunka píše:
Kalla1412 píše:
weruuunka píše:
Tady asi platí jaký otec, taový syn…co si myslel? Že budete mít dítě, ty budeš sebe a malého živit, dělat uklízečku a kuchařku a on bude u miminka dělat mejdany a válet se? Ještě že už si pryč,malému najdeš tátu, co o to bude stát :hug:
Jo to platí. :cert: Asi si přesně tohle myslel.

Buď ráda, že budeš mít klid, starat se o chlapečka a ještě dělat servis příteli, na to se můžeš vybodnout, kouli na noze za sebou vláčet nemusíš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
28.8.11 08:15
weruuunka píše:
Junkyska píše:
Ne nezajímá. Za skoro 5měsíců si ho vzal jednou, když spal na půl hodiny v kočárku ven. :twisted: [/citace
To je krysa :cert: :cert: :cert: tak o tom nemá cenu debatovat…to budu radši chvíli ve s…ch a bez něj, než ve s.....ch furt a s ním :zed: Tohle chlapské jednání fakt nepochopím…Ale už to, že jsi
weruuunka píše:
Junkyska píše:
Ne nezajímá. Za skoro 5měsíců si ho vzal jednou, když spal na půl hodiny v kočárku ven. :twisted:

To je krysa :cert: :cert: :cert: tak o tom nemá cenu debatovat…to budu radši chvíli ve s…ch a bez něj, než ve s.....ch furt a s ním :zed: Tohle chlapské jednání fakt nepochopím…Ale už to, že jsi ho opustila, svědčí jaký chceš život a jak jsi silná…držím Ti palečky ať se to vyřeší co nejdříve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
28.8.11 08:20

Ahoj,hlavně že je malej zdravej a ty jsi šťastná maminka :palec: na ex se vykašly.Já jsem také s malou sama.Už je jí 15měsíců,ex nijak nepomáhá,peníze nedává.Ale jsme v klidu a pohodě bez stresu a bez hádek :palec: a násilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
28.8.11 10:25

Ahoj, já také sice nejsem sama ale vím že se to může stát každé z nás, každou chvíli… je to těžké a nikdy nemáte v nikom jistotu… jsem skoro v 8 měsíci a naštěstí jsem předtímpracovala 6 let, a našetřila nějakou kačku a výbavičku si mohla poříit celou, bydlím ale u přítele a na mateřské na něm budu asi muset být plně finančně závislá díky tomu že mám nějaký dluh a poplatky, celkem asi 6000 a při rodičáku 7600 je to teda maso…a tak mi nezbývá než se modlit aby si nenašel milenku nebo tak a neopustil nás, což se opravdu může stát kdykoliv..

Plně chápu ženy které skončí s dítětem samy, taky jsme takhle nelehce žily jen s mamkou a později z jednoho nepříliš slavného platu, otec na mě nikdy neplatil… :evil: takže jsem v životě neměly nic, ale byly jsme přesto spolu šťastné!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
2.9.11 19:03
Junkyska píše:
K tomu snad ani není co dodat :cert: je to hulvát a nechápu, že se takovýhle vůbec ve společnosti vyskytují :zed:
Podle mého jsi udělala jedině dobře, stejně z něj „nic“ nemáš, jen nadávky a ponižování, takhle budeš mít klid, bude Ti platit na malého a on si může najít jinou služku…pokud máš s prckem kam jít, bude Vám oběma lépe…spokojená maminka, spokojené miminko :wink: hodně štěstí :kytka:

Přesně tak,pokud máš s prckem kam jít. Ono totiž není vždy kam jít. Holky a byla některá z vás někdy v azylovém domě pro matky a děti. Tam je to teprve maso. Pro mne to byl s prvním synkem takový šok, že jsem ze strachu, že s druhým dopadnu stejně, ho dala k adopci. 400 kiláků od rodiny, takže ani z této strany jsem nemohla čekat pomoc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová