@ivabozi píše:
Naše dítě holt neni tabulkový- já mám 160 cm a 55 kg(před těhu 50), manžel 172 a 75 kg, oba jsme se navíc shodli, že v dětství jsme byli o hodně hubenější a menší než vrstevníci.
Ale doktorka se o tom vůbec nechtěla bavit, řekla mi, že to kojení neohrozí- o tom silně pochybuju.
Cítíš to správně. Takovýhle názory doktorek už mě fakt štvou. Každý dokrm UM znamená méně kojení a to znamená menší tvorbu mlíčka. Musela bys to držet odstříkáním/odsáváním.
Jak staré máš mimi? Pokud je to méně, jak 5-6 měsíců, tak bych byla opatrná i s příkrmem. Dávat jen ve chvíli, kdy půjde o dodržení pitného režimu - a to třeba ovoce, řídkou kaši apod. Nebo zkusit převařenou vodu. A vždycky ještě nabídni prso.
Cítíš to správně. Takovýhle názory doktorek už mě fakt štvou.
Každý dokrm UM znamená méně kojení a to znamená menší tvorbu mlíčka. Musela bys to držet odstříkáním/odsáváním. 

Jak staré máš mimi? Pokud je to méně, jak 5-6 měsíců, tak bych byla opatrná i s příkrmem. Dávat jen ve chvíli, kdy půjde o dodržení pitného režimu - a to třeba ovoce, řídkou kaši apod. Nebo zkusit převařenou vodu. A vždycky ještě nabídni prso.