Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám problém, se kterým si nevím rady. Při vyšetření na gyndě mě skoro vždy „postihne“ orgasmus. Včera se mi to zase stalo a já teď nemůžu spát a pořád myslím na to, jaký to byl trapas.
Stává se vám to taky, nebo jsem jediná?
Ty budeš spíš dobře střelenej dem.ent, že tě to baví 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ Jdi se radši proběhnout, nebo dělat něco užitečnějšího ty trolle 🤮
Ano to se mi stává pokaždé když jdu na gyndu..je to běžný jev, stejně tak jako chlapi když jdou na urologii tak mají orgazmus…
Mívám, většinou mokrý a když je otevřený okno, zaleju i stromky.
Jsi jediný. Nikdo z jednoho zasunu prstů v gumové rukavici nemá orgasmus. ![]()
Ne, to vyšetření je mi mírně nepříjemné, chodím k muži, ale vím, že kdybych chodila k ženě, tak se tam udělám jen proto, že se mi podívá na přirození, jsem bisexuální a už jen to, že se mi žena podívá na přirození, tak teču a mám z toho malém mokrej.
@Annabela11 píše:
Ano to se mi stává pokaždé když jdu na gyndu..je to běžný jev, stejně tak jako chlapi když jdou na urologii tak mají orgazmus…
@Klopotkova píše:
Ne, to vyšetření je mi mírně nepříjemné, chodím k muži, ale vím, že kdybych chodila k ženě, tak se tam udělám jen proto, že se mi podívá na přirození, jsem bisexuální a už jen to, že se mi žena podívá na přirození, tak teču a mám z toho malém mokrej.
Děkuju za jedinou normální odpověď.
Všichni ostatní tady ze mě mají akorát srandu a myslí si, že jsem nějaký úchyl. Mně je ta situace ale fakt nepříjemná. ![]()
Samozřejmě, jakmile zasune prst a chce ho vyndat, přidržím mu ruku aby pochopil oč jde a nepřestává. To je pak mokrý všechno.
Ahoj holky, mám problém, se kterým si nevím rady. Při vyšetření na gyndě mě skoro vždy „postihne“ orgasmus. Včera se mi to zase stalo a já teď nemůžu spát a pořád myslím na to, jaký to byl trapas.
Stává se vám to taky, nebo jsem jediná?