Messenger neposílá zprávy

19.8.22 11:55

Messenger neposíla zprávy

Dobrý den Messenger mi nechce posílat zprávu a kdy někomu napisu tak tam mám tu nevyplněnou Čárku to znamená že se to ještě neposlalo nevíte co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2650
19.8.22 12:36

Restartovat telefon? Nebo přeinstalovat messenger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
19.8.22 12:39

Při poslání je v momentě odeslání prázdný kolečko s fajfkou, pokud se to druhému doručí, kolečko se zabarvi a při přečtení zprávy je tam vidět fotka toho, kdo to cet. Pokud je kolečko prázdný i bez fajfky, tak se to stále odesílá, takže teď je otázka, zda je dostatečný signál na data. Nebo jak je psáno výše, vypnout tel, preinstalovat mess.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.22 13:24

@Mochomurka83 já tam mám to kolečko s fajfkou nevybarvený a jak mám udělat ať se to doručí už to tam mám dva dny takhle

• Citovat
  • Upravit
4545
19.8.22 13:39
@Anonymní píše:
@Mochomurka83 já tam mám to kolečko s fajfkou nevybarvený a jak mám udělat ať se to doručí už to tam mám dva dny takhle

Tak to je ale spis o tom, ze dotyčný nemá zaply data, nebo tě má blokovanyho, aby mu nechodily zprávy od tebe, teda myslím. :think: Od tebe ta zprava odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
19.8.22 14:06

No on Mesenger dost blbne, tohle mi dela casto. Ten prijmece musi nejprve ty zpravy od tebe otevrit, aby se mu to dorucilo. Coz vetsinou neudela, kdyz ho to neupozornuje na zpravu. Nejvic se mi to stava s mamkou, takze ta otevira nasi konverzaci behem dne nekolikrat jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.8.22 22:03
@Anonymní píše:
@Mochomurka83 já tam mám to kolečko s fajfkou nevybarvený a jak mám udělat ať se to doručí už to tam mám dva dny takhle

Kolecko s fajfkou nevybarveny - znamena odeslano, nedoruceno…tudiz neni chyba na tvem prijimaci ;) Dotycny bud nema momentalne pripojeni k internetu, nebo te ma v ignoraci…

• Citovat
  • Upravit
65292
24.8.22 22:10
@Sonarka píše:
Kolecko s fajfkou nevybarveny - znamena odeslano, nedoruceno…tudiz neni chyba na tvem prijimaci ;) Dotycny bud nema momentalne pripojeni k internetu, nebo te ma v ignoraci…

Nekdy to znamena proste problem mesengeru, i kdyz sedis na datech, tak to musis rozkliknout. Nekdy i 2×, aby se to zobrazilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.8.22 23:24
@vokishka píše:
Nekdy to znamena proste problem mesengeru, i kdyz sedis na datech, tak to musis rozkliknout. Nekdy i 2×, aby se to zobrazilo

Tak to nevim, to se mi jeste nestalo… :think: Akorat parkrat se mi stalo, ze se mi zprava ukazala, az kdyz jsem otevrela messenger, ale jen zridka…a to messengerem celkem ziju, mam to jako takovej hlavni komunikacni prostredek…a vetsi problemy jsem nezaznamenala…v 98 procentech to fachci jak ma :) Spis byva casto problem na druhe strane…kdyz si te nekdo da do omezeni - ignorace, pak nevidis, ze tvou zpravu zobrazil, ani ze byl online…to byva caste u mladych.

• Citovat
  • Upravit
65292
25.8.22 06:41
@Sonarka píše:
Tak to nevim, to se mi jeste nestalo… :think: Akorat parkrat se mi stalo, ze se mi zprava ukazala, az kdyz jsem otevrela messenger, ale jen zridka…a to messengerem celkem ziju, mam to jako takovej hlavni komunikacni prostredek…a vetsi problemy jsem nezaznamenala…v 98 procentech to fachci jak ma :) Spis byva casto problem na druhe strane…kdyz si te nekdo da do omezeni - ignorace, pak nevidis, ze tvou zpravu zobrazil, ani ze byl online…to byva caste u mladych.

Ze jsi to nezazila neznamena, ze se to nestava. Mne i mym znamym bohuzel bezne. Ja rozhodne v ignoru nemam a kolikrat nevidim, ze neco prislo. Moje mamka to ma hodne casto, uplne bezne vecer 3× behem hodiny i zkontroluje, jestli tam neco nema ode me, ja to odeslala, ale ji se to objevi az rano. A ne, nema me na ignor listu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.8.22 13:21
@vokishka píše:
Ze jsi to nezazila neznamena, ze se to nestava. Mne i mym znamym bohuzel bezne. Ja rozhodne v ignoru nemam a kolikrat nevidim, ze neco prislo. Moje mamka to ma hodne casto, uplne bezne vecer 3× behem hodiny i zkontroluje, jestli tam neco nema ode me, ja to odeslala, ale ji se to objevi az rano. A ne, nema me na ignor listu.

Tak má špatný signál, nemusí o tom ani vědět.. Někdy i pomůže aktualizovat messenger. Mně když něco sem tam nejde, aktualizuju si ho a zase je to ok. Já teda zase neznám nikoho, kdo by to měl jako ty a tví známí :D Sem tam, ale spíš výjimečně.

• Citovat
  • Upravit
2650
25.8.22 16:34
@Sonarka píše:
Tak má špatný signál, nemusí o tom ani vědět.. Někdy i pomůže aktualizovat messenger. Mně když něco sem tam nejde, aktualizuju si ho a zase je to ok. Já teda zase neznám nikoho, kdo by to měl jako ty a tví známí :D Sem tam, ale spíš výjimečně.

Mě se taky stává, že zpráva přijde až po tom co otevřu messenger. A i mnoha známým. Prostě občas to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.8.22 19:46
@KeckaJ píše:
Mě se taky stává, že zpráva přijde až po tom co otevřu messenger. A i mnoha známým. Prostě občas to nefunguje.

Ale jo, taky se mi stalo, ale ne nijak zvlast casto…nemyslim, ze je to nejaky bezny standard. U zakladatelky navic pokud byl dotycny online a presto se to porad ukazuje jako nedorucene, bude chyba spis jinde…to byva caste, ze si nekdo nekoho da do ignorace…ja tam mam taky par lidi… :nevim: Ale je teda dobre, pokud si dotycni mysli, ze je to chyba messengeru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2650
25.8.22 20:13
@Sonarka píše:
Ale jo, taky se mi stalo, ale ne nijak zvlast casto…nemyslim, ze je to nejaky bezny standard. U zakladatelky navic pokud byl dotycny online a presto se to porad ukazuje jako nedorucene, bude chyba spis jinde…to byva caste, ze si nekdo nekoho da do ignorace…ja tam mam taky par lidi… :nevim: Ale je teda dobre, pokud si dotycni mysli, ze je to chyba messengeru :mrgreen:

Když je člověk v ignoraci, tak to messenger nahlásí. Napíše něco ve smyslu, že dotyčnému nelze posílat zprávy…

Mě se to stává ob den, že se zprávy zobrazí, až když zapnu mess.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.8.22 20:45
@KeckaJ píše:
Když je člověk v ignoraci, tak to messenger nahlásí. Napíše něco ve smyslu, že dotyčnému nelze posílat zprávy…Mě se to stává ob den, že se zprávy zobrazí, až když zapnu mess.

Ale prd, pletes si ignoraci s blokaci ;) Pri ignoraci - tedy ted uz to prejmenovali na omezeni, messenger druhe strane nic nehlasi, i se to tam primo pise, kdyz nekoho omezis…on pouze nevidi, ze jsi zpravy zobrazila a ze jsi online, jinak o nicem nevi, zpravy ti psat muze…kdezto pri blokovani - to je to o cem pises, messenger napise, ze v dane komunikaci nelze pokracovat… ;) Mne se to teda nestava, ale ja si casto aktualizuji messenger a zadne takove problemy nemam. Jen u jednoho cloveka se mi stalo, ze mu ani po roce nebyla dorucena zprava :lol: Byl to tenkrat jeden objev ze seznamky a nejak se urazil :P Takze asi tak…na chyby messengeru moc neverim, vzdy je to lidsky faktor…teda skoro vzdy ;) 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová