Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A on má skutečně předepsané lékařské konopí? Nebo je to prostě hulič a ty vymejšlíš nějaké pozlátko.
Jinak vám za to nikdo dítě odebírat nebude.
Ale proboha - ať tedy hulením neobtěžuje okolí. Je zcela jedno jestli čirou náhodou na předpis, nebo klasické.
Pokud nechcete aby si vás sousedi všímali, nekuřte jim do oken.
Příspěvek upraven 14.08.22 v 11:34
On je nějak nepohyblivý?
Jinak pokud ukáže předpis, tak by to snad mělo stačit.
@Ou mohl by to mít na předpis ale nemá, kupuje to v automatech CBD které jsou v ČR legální
@Anonymní píše:
@Ou mohl by to mít na předpis ale nemá, kupuje to v automatech CBD které jsou v ČR legální
A proč nemá?
Sociálka se bude zabývat péčí o dítě, ne o vás. Ale pozor, aby mimčo nebylo trávou kontaminované, to by potom byl dost velký průser.
@Anonymní píše:
Ahoj, procetla jsem zde starou diskuzi ohledně možnosti pro odebrání dítěte. Jde mi o to ze manžel je nemocný a užívá lékařskou trávu, do toho máme male miminko a naši sousedi to samozřejmě řeší, protože to smrdí jim do oken… jde mi o to co vlastně muže a nemůže socialka. Řešil jste někdo tento problém? Jaké jsou podmínky podrobnosti? Jde totiž i o to, ze obcas kouři i tu nelekarskou.
Díky.
@Betty MacDonald já se ptam na zkušenosti zda se s tím někdo setkal a jak se to resilo. Nejsem u výslechu tady.. a když to musíš vědět, jeho doktor je stará škola a ta to proste neuznává.
@Anonymní píše:
No - lže ti. Takhle to fakt nefunguje. Je to normální hulič a kupuje trávu v lepším případě od kámoše, v horším od dealera. Tečka. Zbytek jsou fakt ktecy a jestli jim věříš, tak jsi naivka.
A především on je debiil, který vypaluje sousedům do oken. Ať s tím prostě přestane a hulí tak, aby tím nikoho neobtěžoval. Problém vyřešen. Tedy tenhle.
Ono těch problémů mezi váma bude daleko víc.
Příspěvek upraven 14.08.22 v 11:42
@Betty MacDonald píše:
A proč nemá?
Protože je hulič.
Zakladatelko, promiň, ale celé to zní jako snůška výmluv.
@Prostě Vodnář nevím jak by se to k ni dostalo, to vůbec nehrozí. Aby jste rozumneli nejsme žádné fetky ani socky..
Příspěvek upraven 14.08.22 v 11:44
@Anonymní píše:
Ahoj, procetla jsem zde starou diskuzi ohledně možnosti pro odebrání dítěte. Jde mi o to ze manžel je nemocný a užívá lékařskou trávu, do toho máme male miminko a naši sousedi to samozřejmě řeší, protože to smrdí jim do oken… jde mi o to co vlastně muže a nemůže socialka. Řešil jste někdo tento problém? Jaké jsou podmínky podrobnosti? Jde totiž i o to, ze obcas kouři i tu nelekarskou.
Díky.
Sociálka res. OSPOD nemůže nic, protože každý rodič má nárok dle NOZ „žít jak se mu líbí“ pokud nebude prokázaný trestní čin, poškození zdraví atd. tak nemaj důvod zasahovat na základě „někdo povídal“.
Zda je kouření marihuany podle tresního práva problém, to teď netuším, věřím, že někdo ví…ale vždy to bylo od nějakého množství.
Pokud obtěžujte sousedy kouřem, je to problém, který se řeší v rámci SVJ, družstva nebo na příslušném MÚ jako přestupek.
Takže se chovejte aspoň ohleduplně vůči sousedům. Jednou taky „dospějete“ a budete chtít klid a občas si vyvětrat. když jsou fajn sousedi, tak se dobře žije i v bytovce / paneláku… a nikdo nebude řešit zda to máte na předpis či ilegálně.
Příspěvek upraven 14.08.22 v 11:41
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald já se ptam na zkušenosti zda se s tím někdo setkal a jak se to resilo. Nejsem u výslechu tady.. a když to musíš vědět, jeho doktor je stará škola a ta to proste neuznává.
A takhle arogantne se chovas i k tem sousedum, co jim do oken cudite gandzu?
Jo, neni normalni hulit, kdyz mate doma mimino a obtezovat tim sousedy, navic kdyz to nema lekarsky podlozeno.
Mazec jste oba ti povím, chudák miminko tvl
Sousedům se nedivím, že jsou nasra. ní, bych byla taky. Smrdí to, někomu se z toho může udělat šoufl, ale vás sobce to stejně nezajímá že jo ![]()
Díky.