Tráva a socialka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
14.8.22 12:05
@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář nevím jak by se to k ni dostalo, to vůbec nehrozí. Aby jste rozumneli nejsme žádné fetky ani socky..Příspěvek upraven 14.08.22 v 11:44

Neobtěžujte sousedy drogami. Nikdo nechce čichat ten smrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.8.22 12:07

Jinak česká legislativa je tak mizerně nastavená, že i u legitimního lékařského využití marihuany je prostě jednodušší, levnější, dostupnější a spolhelivější si vypěstovat vlastní.

Ovšem jen hulvát čmoudí sousedům do oken a je jedno jestli tabák, trávu, lipový květ, santalové tyčinky a nebo grilování.

A pokud někdo je podobný hulvát a případně používá jako argumenty lži o nemoci, tak se pak moc nesmí divit, že sousedé hledají další cesty, jak se obtíží zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
14.8.22 12:13
@Anonymní píše:
Ahoj, procetla jsem zde starou diskuzi ohledně možnosti pro odebrání dítěte. Jde mi o to ze manžel je nemocný a užívá lékařskou trávu, do toho máme male miminko a naši sousedi to samozřejmě řeší, protože to smrdí jim do oken… jde mi o to co vlastně muže a nemůže socialka. Řešil jste někdo tento problém? Jaké jsou podmínky podrobnosti? Jde totiž i o to, ze obcas kouři i tu nelekarskou.
Díky.

A to mu jako věříš, že to kouří z léčebných důvodů? Od jakého odborného lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
14.8.22 12:14

Zrovna marihuana ma tak pronikavou vuni, ze clovek nemusi nikomu coudit do okna, aby to citili. Mela jsem souseda, ktery to nejspis kouril, a bylo to z nej citit na potkani, ba dokonce jsem parkrat poznala, ze prede mnou jel vytahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
14.8.22 12:16
@Kockazvysocan píše:
JJ, vím, že se to tak traduje, já mám na to názor jiný, svůj a nekompromisní.
A hlavně si vůbec nemyslím, že v tomhle případě jde o rekreační hulení :nevim:

Tvůj názor je zcela v pořádku, jedná se o feťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.22 12:21

Se tady rozcilujete nekteri a stejne je to zase nastrcena diskuse. Nekde brzo vypluje clanek nebo reportaz. Ze ti slepeni potentoti zvazuji legalizaci pestovani v nejakem omezenem limitu. Nebo v pripade, ze to bude mit clovek podlozeno od lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.8.22 12:31
@Kelsey píše:
Se tady rozcilujete nekteri a stejne je to zase nastrcena diskuse. Nekde brzo vypluje clanek nebo reportaz. Ze ti slepeni potentoti zvazuji legalizaci pestovani v nejakem omezenem limitu. Nebo v pripade, ze to bude mit clovek podlozeno od lekare.

Pěstovat to můžeš, dokonce i vyrábět mast a užívat. Jen to musí být v omezeným množství a nesmíš to distribuovat, tedy ani dát sousedce.

• Citovat
  • Upravit
42203
14.8.22 12:38
@Kelsey píše:

Ale podle příspěvků zakladatelky soudím na úplně něco jiného. Léčebný efekt konopí nezpochybňuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
14.8.22 12:49

Kdo kouří trávu, je prostě feťák. Ať si to omlouvá jak chce. Stejně tak kdo hulí cigára je kuřák. Je jedno jestli jednu denně nebo 100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.8.22 12:55
@Kelsey píše:

Však to zlegalizovali už. Sice technické, čili to CBD, ale legální to je. Ale jak zní přesná legislativa netuším, jsem to jen zahlidla začátkem roku.
Edit: teď jsem si všimla, ze už to někdo zmínil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
14.8.22 12:58
@karkarka píše:
Kdo kouří trávu, je prostě feťák. Ať si to omlouvá jak chce. Stejně tak kdo hulí cigára je kuřák. Je jedno jestli jednu denně nebo 100.

Taky zastávám tenhle nepopulární názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.8.22 13:13
@Kockazvysocan píše:
Skvělé, že je aspoň někde svět ještě v pořádku :potlesk:

Sk9da, že takhle se nepristupuje k chlastu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.8.22 13:14
@karkarka píše:
Kdo kouří trávu, je prostě feťák. Ať si to omlouvá jak chce. Stejně tak kdo hulí cigára je kuřák. Je jedno jestli jednu denně nebo 100.

A kdo pije pravidelně je prostě alkáč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
14.8.22 13:17
@karkarka píše:

A proc ten kdo kouri cigara neni taky feťák? Nebo ten s travou kuřák? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.8.22 13:17

Ale proč proboha někdo hulí tak, aby to cítili sousedé? Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová