Orgasmus u milence

Anonymní
5.6.21 18:46

Orgasmus u milence

Dobrý den. Mám milence cca 4 měsíce. Měla jsem asi 5 sexuálních partnerů a při orgasmu se projevovali tak nějak normálně. Milenec má velmi zvláštní orgasmus, ale pro mě velmi velmi rajcovní :D Začne dýchat pouze nosem, jakoby trhaně funět a později, když už ejakuluje, tak funí stále, ale u toho jakoby ještě chvíli trhá horní částí těla, třeba i rukama, takové záškuby :think: nejdřív mě to znepokojilo, tedy poprvé, ale pak jsem zjistila že to tak intenzivně má vždycky. Líbí se mi jak to vždycky prožívá. Chci se zeptat, jestli máte zkušenost, s takhle intenzivním prožíváním orgasmu u vašeho muže. Nebo znáte spíš jen tiché aaach a konec? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
5.6.21 18:59
@Anonymní píše:
Dobrý den. Mám milence cca 4 měsíce. Měla jsem asi 5 sexuálních partnerů a při orgasmu se projevovali tak nějak normálně. Milenec má velmi zvláštní orgasmus, ale pro mě velmi velmi rajcovní :D Začne dýchat pouze nosem, jakoby trhaně funět a později, když už ejakuluje, tak funí stále, ale u toho jakoby ještě chvíli trhá horní částí těla, třeba i rukama, takové záškuby :think: nejdřív mě to znepokojilo, tedy poprvé, ale pak jsem zjistila že to tak intenzivně má vždycky. Líbí se mi jak to vždycky prožívá. Chci se zeptat, jestli máte zkušenost, s takhle intenzivním prožíváním orgasmu u vašeho muže. Nebo znáte spíš jen tiché aaach a konec? :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6023
5.6.21 19:40

Tiché aaach? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.6.21 20:15

Tiché ach je super.. To bych chtěla vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.6.21 20:59
  • Citovat
  • Upravit
3598
5.6.21 21:32

Ještě si u toho může romanticky prdnout :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20893
6.6.21 04:05

Nebo tě ještě může při cákání na obličej tím svým peškem mlátit za zpěvu bojových písní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.6.21 16:01

Tiché aaaach dělá můj muž :mrgreen: Ale jeden můj bývalý milenec, ten měl orgasmus tak hlasitý, že jsem ho fakt musela krotit :think: Nebylo to ani tak o tělu, že by se nějak třásl nebo sebou škubal. On spíš fakt hlasitě řval :mrgreen: Sex s ním byl neuvěřitelný, ale ten konec, to mi vždycky připadalo, jako kdyby mu měl zrovna teď upadnout a jeho to bolí :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.21 18:01

Jojo ja takové škubání zažila a nebo si ba mne plnou vahou lehnul :lol: a ja se málem udusila 😂 😂 😂..Taky jsem měla může ktery u toho děsně řval a ja se toho bála :lol: Jinak jsem měla většinou může který přitom byli úplně potichu ze ani to tiche achhh :D neudělali.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová