Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den. Mám milence cca 4 měsíce. Měla jsem asi 5 sexuálních partnerů a při orgasmu se projevovali tak nějak normálně. Milenec má velmi zvláštní orgasmus, ale pro mě velmi velmi rajcovníZačne dýchat pouze nosem, jakoby trhaně funět a později, když už ejakuluje, tak funí stále, ale u toho jakoby ještě chvíli trhá horní částí těla, třeba i rukama, takové záškuby
nejdřív mě to znepokojilo, tedy poprvé, ale pak jsem zjistila že to tak intenzivně má vždycky. Líbí se mi jak to vždycky prožívá. Chci se zeptat, jestli máte zkušenost, s takhle intenzivním prožíváním orgasmu u vašeho muže. Nebo znáte spíš jen tiché aaach a konec?
Nebo tě ještě může při cákání na obličej tím svým peškem mlátit za zpěvu bojových písní.
Tiché aaaach dělá můj muž
Ale jeden můj bývalý milenec, ten měl orgasmus tak hlasitý, že jsem ho fakt musela krotit
Nebylo to ani tak o tělu, že by se nějak třásl nebo sebou škubal. On spíš fakt hlasitě řval
Sex s ním byl neuvěřitelný, ale ten konec, to mi vždycky připadalo, jako kdyby mu měl zrovna teď upadnout a jeho to bolí
![]()
Jojo ja takové škubání zažila a nebo si ba mne plnou vahou lehnul
a ja se málem udusila 😂 😂 😂..Taky jsem měla může ktery u toho děsně řval a ja se toho bála
Jinak jsem měla většinou může který přitom byli úplně potichu ze ani to tiche achhh
neudělali.
Dobrý den. Mám milence cca 4 měsíce. Měla jsem asi 5 sexuálních partnerů a při orgasmu se projevovali tak nějak normálně. Milenec má velmi zvláštní orgasmus, ale pro mě velmi velmi rajcovní
Začne dýchat pouze nosem, jakoby trhaně funět a později, když už ejakuluje, tak funí stále, ale u toho jakoby ještě chvíli trhá horní částí těla, třeba i rukama, takové záškuby
nejdřív mě to znepokojilo, tedy poprvé, ale pak jsem zjistila že to tak intenzivně má vždycky. Líbí se mi jak to vždycky prožívá. Chci se zeptat, jestli máte zkušenost, s takhle intenzivním prožíváním orgasmu u vašeho muže. Nebo znáte spíš jen tiché aaach a konec?