Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Joo, taky se mi nekdy zadari😁 👍🏻..je to hodne prijemne..a navic jednodussi, nez v realu, coz je celkem paradox🙂.
Je to normální. Taky se mi to děje. Vždycky mě to vzbudí.
Jediné co mě udivuje že očividně dokážu dosáhnout orgasmu během pár vteřin.
Asi to je tím že je člověk maximálně uvolněný. Jinak klasicky při jakémkoli sexu/masturbaci orgasmus mám.
Příspěvek upraven 17.05.22 v 20:27
Ano taky se takle udelam ale zaspim to a zpetne premyslim zda to byl sen nebo sem se fakt udelala.
V těhotenství, často. Kolikrát jsem se i pristihla v polospánku s rukou tam dole.. ![]()
Ano, zažívám a je mi to velmi nepříjemné. Ale neovlivním to.
Můj první orgasmus byl právě ve spánku, ještě než jsem zažila svůj první v bdělém stavu. Jinak ale orgasmus ve spánku nemám, spíš se mi často zdá o vykonávání potřeby.
![]()
Taky se mi to obcas stane, v tehotenstvi se mi to stavalo dokonce velmi casto, vzdycky me vzbudilo ztvrdle bricho ![]()
@Anonymní píše:
Hezky večer, chci se optat..zda to někdo už prožil.. nejspíše ano. Je to prý ve spánku běžné. Jen mě máte, že je to jiné… Občas( tak 1× za 2mes)se mi zdá třeba o tom, že mám sex nebo se mazlím se ženou, nebo je to masturbace před mužem, že dosáhnu ve spánku orgasmu( ale je to jiné než ve skutečnosti). Cítím takové pulzace tam dole ve svalech…jsou to daleko příjemnější pocity právě než ve skutečnosti. Nic jiného než orgasmus to být asi nemůže, že? U sexu dosáhnu pouze klitoridálního orgasmu.Děkuji za postřehy
@marcellia píše:
Joo, taky se mi nekdy zadari😁 👍🏻..je to hodne prijemne..a navic jednodussi, nez v realu, coz je celkem paradox🙂.
Taky nekdy, mne jde orgasmus pohodove i v reale, uz jako holce a zadne pomucky a dokonce ruce nepotrebuji. Staci si dat v sede nohu pres nohu a podklesavat v panvi, to treni mi staci a hotova jsem do 5 min.
Ano, taky mívám, je to velmi příjemné a většinou v období absence sexu.
Hezky večer, chci se optat..zda to někdo už prožil.. nejspíše ano. Je to prý ve spánku běžné. Jen mě máte, že je to jiné… Občas( tak 1× za 2mes)se mi zdá třeba o tom, že mám sex nebo se mazlím se ženou, nebo je to masturbace před mužem, že dosáhnu ve spánku orgasmu( ale je to jiné než ve skutečnosti). Cítím takové pulzace tam dole ve svalech…jsou to daleko příjemnější pocity právě než ve skutečnosti. Nic jiného než orgasmus to být asi nemůže, že? U sexu dosáhnu pouze klitoridálního orgasmu.
Děkuji za postřehy