Orgasmus ve spánku

Anonymní
17.5.22 20:17

Orgasmus ve spanku

Hezky večer, chci se optat..zda to někdo už prožil.. nejspíše ano. Je to prý ve spánku běžné. Jen mě máte, že je to jiné… Občas( tak 1× za 2mes)se mi zdá třeba o tom, že mám sex nebo se mazlím se ženou, nebo je to masturbace před mužem, že dosáhnu ve spánku orgasmu( ale je to jiné než ve skutečnosti). Cítím takové pulzace tam dole ve svalech…jsou to daleko příjemnější pocity právě než ve skutečnosti. Nic jiného než orgasmus to být asi nemůže, že? U sexu dosáhnu pouze klitoridálního orgasmu.

Děkuji za postřehy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4050
17.5.22 20:24

Joo, taky se mi nekdy zadari😁 👍🏻..je to hodne prijemne..a navic jednodussi, nez v realu, coz je celkem paradox🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.22 20:26

Je to normální. Taky se mi to děje. Vždycky mě to vzbudí. :mrgreen: Jediné co mě udivuje že očividně dokážu dosáhnout orgasmu během pár vteřin. :mrgreen: Asi to je tím že je člověk maximálně uvolněný. Jinak klasicky při jakémkoli sexu/masturbaci orgasmus mám.

Příspěvek upraven 17.05.22 v 20:27

• Citovat
  • Upravit
911
17.5.22 20:27

Kdyby to tak šlo i během dne. I já to tak mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24633
17.5.22 20:27

Ano, znám. Mohlo by to být i častějc. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.22 20:34

Ano taky se takle udelam ale zaspim to a zpetne premyslim zda to byl sen nebo sem se fakt udelala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.22 21:03

V těhotenství, často. Kolikrát jsem se i pristihla v polospánku s rukou tam dole.. 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.22 21:06

Ne, nikdy se mi to nestalo.
Jen v realitě. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.22 22:38

Ano, zažívám a je mi to velmi nepříjemné. Ale neovlivním to.

• Citovat
  • Upravit
2579
17.5.22 22:43

Můj první orgasmus byl právě ve spánku, ještě než jsem zažila svůj první v bdělém stavu. Jinak ale orgasmus ve spánku nemám, spíš se mi často zdá o vykonávání potřeby. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
17.5.22 22:44

Taky se mi to obcas stane, v tehotenstvi se mi to stavalo dokonce velmi casto, vzdycky me vzbudilo ztvrdle bricho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.22 13:43
@Anonymní píše:
Hezky večer, chci se optat..zda to někdo už prožil.. nejspíše ano. Je to prý ve spánku běžné. Jen mě máte, že je to jiné… Občas( tak 1× za 2mes)se mi zdá třeba o tom, že mám sex nebo se mazlím se ženou, nebo je to masturbace před mužem, že dosáhnu ve spánku orgasmu( ale je to jiné než ve skutečnosti). Cítím takové pulzace tam dole ve svalech…jsou to daleko příjemnější pocity právě než ve skutečnosti. Nic jiného než orgasmus to být asi nemůže, že? U sexu dosáhnu pouze klitoridálního orgasmu.Děkuji za postřehy
@marcellia píše:
Joo, taky se mi nekdy zadari😁 👍🏻..je to hodne prijemne..a navic jednodussi, nez v realu, coz je celkem paradox🙂.

Taky nekdy, mne jde orgasmus pohodove i v reale, uz jako holce a zadne pomucky a dokonce ruce nepotrebuji. Staci si dat v sede nohu pres nohu a podklesavat v panvi, to treni mi staci a hotova jsem do 5 min.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.22 13:50

Ano, taky mívám, je to velmi příjemné a většinou v období absence sexu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová