Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ve věku 82 let zemřel herec Josef Abrhám . Skonal jen necelý rok po úmrtí manželky Libuše Šafránkové (†68). Informaci deníku Blesk potvrdil herec Jan Kačer.
![]()
Teď to čtu. Je mi to líto. Další můj oblíbený herec.
Se utrápil po odchodu Libušky.
Tak snad jim bude oběma líp, když budou zase spolu.
Abych řekla pravdu, docela jsem to čekala, od smrti Libušky už tady spíš nebyl než byl… Snad jsou zase spolu. Úplně vidím Hujera - už je čas, pane profesore… ![]()
Poslední dobou koukám na Netflixu na vrchní prchni, boží film, boží výkon. Jako chlap mi nepřišel nějak krásný, ale jako herec geniální.
Je to smutné, ale co se mi poslední dobou občas přineslo k uchu, tak trpěl. Teď už bude dobře…Oba dva to byli skvělí herci, kteří budou chybět. Svatební cestu do Jiljí mám také ráda.
@debra.morgan píše:
Tak co, bude dneska vrchní prchni? nebo který jeho film?
Brala bych Penzion pro svobodné pány…
@TO_IT píše:
Poslední dobou koukám na Netflixu na vrchní prchni, boží film, boží výkon. Jako chlap mi nepřišel nějak krásný, ale jako herec geniální.
V mládí mě nebral, ke stáří, prošedivělý a s plnovousem byl strašně sexy, oduševnělej.
@Talitha píše:
V mládí mě nebral, ke stáří, prošedivělý a s plnovousem byl strašně sexy, oduševnělej.
Mně se taky líbil víc ke stáří. Jakési zvláštní charisma nabral..
@jege píše:
Ve věku 82 let zemřel herec Josef Abrhám . Skonal jen necelý rok po úmrtí manželky Libuše Šafránkové (†68). Informaci deníku Blesk potvrdil herec Jan Kačer.![]()
Uz mi slza ukapla, mela jsem ho rada, sehral mraky krasnych roli, ale jako Blazej, vrchni Vrana, nebo krasny dragoun, jsou nezapomenutelne..ale uz je se svoji Libuskou.
@Talitha píše:
Nee v mladi byl k sezrani, jako Blazej, byt tam sestra v nemocnici tak taky taju ![]()