Zemřel Josef Abrhám

35921
17.5.22 09:46

Zemřel Josef Abrhám

Ve věku 82 let zemřel herec Josef Abrhám . Skonal jen necelý rok po úmrtí manželky Libuše Šafránkové (†68). Informaci deníku Blesk potvrdil herec Jan Kačer. 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
17.5.22 09:50

Teď to čtu. Je mi to líto. Další můj oblíbený herec.
Se utrápil po odchodu Libušky.
Tak snad jim bude oběma líp, když budou zase spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
17.5.22 09:55

To je dobre. Uz jsou spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
17.5.22 09:55

Už je zase s Libuškou 🖤 🖤 🖤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.5.22 09:58

Tak co, bude dneska vrchní prchni? nebo který jeho film? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
17.5.22 10:00

Já mám ráda Svatební cestu do Jiljí… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
17.5.22 10:03

Abych řekla pravdu, docela jsem to čekala, od smrti Libušky už tady spíš nebyl než byl… Snad jsou zase spolu. Úplně vidím Hujera - už je čas, pane profesore… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
17.5.22 10:06

Poslední dobou koukám na Netflixu na vrchní prchni, boží film, boží výkon. Jako chlap mi nepřišel nějak krásný, ale jako herec geniální.

• Citovat
  • Upravit
562

Je to smutné, ale co se mi poslední dobou občas přineslo k uchu, tak trpěl. Teď už bude dobře…Oba dva to byli skvělí herci, kteří budou chybět. Svatební cestu do Jiljí mám také ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@debra.morgan píše:
Tak co, bude dneska vrchní prchni? nebo který jeho film? :srdce:

Brala bych Penzion pro svobodné pány…

• Citovat
  • Upravit
13714
17.5.22 10:08
@TO_IT píše:
Poslední dobou koukám na Netflixu na vrchní prchni, boží film, boží výkon. Jako chlap mi nepřišel nějak krásný, ale jako herec geniální.

V mládí mě nebral, ke stáří, prošedivělý a s plnovousem byl strašně sexy, oduševnělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
17.5.22 10:10
@Talitha píše:
V mládí mě nebral, ke stáří, prošedivělý a s plnovousem byl strašně sexy, oduševnělej.

Mně se taky líbil víc ke stáří. Jakési zvláštní charisma nabral..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
17.5.22 10:17

@Talitha @NEITIRI Souhlasím, jako starší chlap vypadal lépe, měl charisma a kouzlo. Holt stárnu, ale líbí se mi proměna mého vkusu. Když mi bylo 20 tak se mi líbili holobrádci a svalnatci, teď o deset let později mě berou už i šedivé vousy :andel:

Zpráva je to smutná.

• Citovat
  • Upravit
12576
17.5.22 10:18
@jege píše:
Ve věku 82 let zemřel herec Josef Abrhám . Skonal jen necelý rok po úmrtí manželky Libuše Šafránkové (†68). Informaci deníku Blesk potvrdil herec Jan Kačer. 8o :?

Uz mi slza ukapla, mela jsem ho rada, sehral mraky krasnych roli, ale jako Blazej, vrchni Vrana, nebo krasny dragoun, jsou nezapomenutelne..ale uz je se svoji Libuskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12576
17.5.22 10:21
@Talitha píše:

Nee v mladi byl k sezrani, jako Blazej, byt tam sestra v nemocnici tak taky taju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová