Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
Jemné OT - k noblesní herecké generaci patří(li) také František Němec, Viktor Preis, Josef Somr, Dana Medřická, Eduard Cupák…jednou či už nyní nenápadný a nedoceněný herec ND Vladimír Javorský…
Mám všeobecně ráda tyhle pány herce a paní herečky.
Je to velika ztrata, nicmene, ac je to smutne, byl uz take jeho cas. Kdyz jsem ho videla na zaberech z Libuscina pohrbu, ani bych neverila, ze tu bude jeste 11 mesicu. A verim, ze jsou ted uz opravdu zase spolu.
Nebyl to nikdy krasavec na prvni pohled, ale ja mam stejne radsi ty „na druhy pohled“ a to on presne byl, takove charisma, vystupovani, veliky gentleman. Strasne me mrzi, ze takovych je cim dal mene.
@Anna766 píše:
Ted jsem dorazila z práce a hned si zapla Čt, však určitě tam něco bude. A taky ano Svatební cesta do Jiljí, to je snad to nejlepší, co spolu natočili.
A teď je tam Vrchní, prchni. ![]()
@Žirafa 69 píše:
A teď je tam Vrchní, prchni.
Sakra. Jsem chtěla, že půjdu něco dělat na počítač a teď musím čučet na televizi.
Má správně chraplavý hlas.
@Kelsey píše:
Sakra. Jsem chtěla, že půjdu něco dělat na počítač a teď musím čučet na televizi.
Má správně chraplavý hlas.
@guineapig píše:
Bartoška zraje jako víno, za mlada mi vždycky přišel nic moc, ale jak prošedivěl, nechal narůst vousy… Paráda.
Brzobohatý byl zamlada fakt frajer totálně k sežrání, ale s věkem sešel.
Vaculík se mi nelíbí za žádných okolností
Mám to naprosto stejně. Na chlup. ![]()