Holení nohou dívka 16 let

Anonymní
17.5.22 08:38

Holení nohou dívka 16 let

Zdravím,
je mi 16,tak se tady ptám zkušených žen. :) Chci se zeptat, jaké jsou dobré dámské žiletky a gely na holení. Vím že gel stojí v DM kolem 30 Kč. Vyplatí se nejlevnější jednorázové žiletky? Vejdu se s žiletkama do 63 Kč? A jak předejít říznutím?
Nemám s tím žádné zkušenosti :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14625
17.5.22 08:42

Ty nejlevnější jsou naprd, já mám nejradši Venus od Gilette, ty vydrží fakt dlouho :palec:

Gel je zbytečnost, mi stačí napenit sprchac :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
17.5.22 08:44

Od začátku mého holení, a že to je nějakých cca 19let, používám Venus. Je to kvalita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
17.5.22 08:46

Používám Venus a místo gelu na holení si vystačím se sprchovým gelem. Pokud chceš nějaký jednorázový žiletky, tak spíš koukej po pánských, ty vydrží o trochu víc.

• Citovat
  • Upravit
7228
17.5.22 08:50

A alespoň 3 břity :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.5.22 08:51

Koupila jsem si v dm jejich levný žiletky a jsou na prd, a to nemám skoro vůbec chlupatý nohy. Já mám nejradši pánský Gilette.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.5.22 08:52
@Anonymní píše:
Zdravím,
je mi 16,tak se tady ptám zkušených žen. :) Chci se zeptat, jaké jsou dobré dámské žiletky a gely na holení. Vím že gel stojí v DM kolem 30 Kč. Vyplatí se nejlevnější jednorázové žiletky? Vejdu se s žiletkama do 63 Kč? A jak předejít říznutím?
Nemám s tím žádné zkušenosti :?

Jednorázovky leda na dovolenou. Jinak taky Venus, případně Lidl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.22 08:54

Ahoj, mě dámské žiletky vůbec nevyhovují, takže používám pánské Gillette (jednorázový) a jsou super. Pěnu nepoužívám, pouze mýdlo, protože po pěnách jsem měla vždy osypané nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.5.22 08:57

Jednorázové jsou hrozné. Kdysi jsem mívala strojek Wilkinson, no jako oholilo to, ale… Když už žiletky, tak jsem skončila na pánských Gilette mach 3. Mám pocit, že celkově ty pánské vydrží mnohem víc a holící pěnu dávno nepoužívám, stejnou službu poskytne navlhčený sprchový gel. V posledních letech převažuje používání elektrického holícího strojku, sice je počáteční investice větší, ale vydrží roky a oholí všude bez zarůstajících chloupků. Asi nemáš peněz na rozhazování, když jsi zadala částku 63Kč, ale kdybys zkusila po rodině zaškemrat, že by sis přála dárek k narozeninám, na který se třeba složí víc lidí, to by snad prošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
17.5.22 08:59

Proč těch 63 Kč? Na nohy doporučuju vosk nebo cukr hmotu, zas tak to nebolí, když se s tím člověk naučí, dlouho to vydrží.

Jinak za mně byly žiletky s ochrannou mřížkou - Wilkinson, teď je má v ČR jen jeden jejich model a ten je takový nepraktický na manipulaci (ten původní se dal hodit do batohu a šlo se, tohle je fakt velké :P). Zas na druhou stranu, nemám zkušenost s těma žiletkama bez mřížky, tak je možné, že se člověk nepořeze ani s nima. Jinak s tou mřížkou jsem se pořezala asi 3× za 10 let, rána asi 1-2 mm, nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
17.5.22 09:01

Dříve jsem si kupovala pánské žiletky z Lidlu (teď jsem je tam delší dobu neviděla). Tak beru klasické dámské za pár korun. Pěna/gel je super z DMka Balea.

• Citovat
  • Upravit
42203
17.5.22 09:01

Dcera místo gelu na holení používá kondicionér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
17.5.22 09:13

Nejlevnější určitě ne, s tím se tak pořežeš, osypes, chloupky vyvrátíš. Lepší jsou pánské, přijdou mi ostřejší. Jinak třeba ten Venus je fajn. Co se týče pěny, tak za mě je jedno jaká, pokud zrovna nebudeš mít alergii na nějakou její složku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.5.22 09:39

Používam obyč levny jednorazovy, vetsinou pansky, bud lidl nebo dmko, gel uplně potřeba není, stačí i šampon klidně. jedna ta jednorazova mi vydrží tak týden. spíš si ty oholeny nohy pak namaž, nej je kokosovy olej, ale stačí cokoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.5.22 09:52

Ja kupují z SM gel po holení, ten je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie