Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gilette Venus je jistá kvalita.
Teď jsem si koupila nějakou jejich značku v Rossmanovi (značka Isana), a ten taky není zlý, a je levnější, ale Venus vydrží déle ostrý.
Pěna povětšinou není potřeba, už roky se namydlím a pak při holení mám v druhé ruce sprchu a nohy „máčím“ tou sprchou.
Pokud pojedeš správným směrem, tak se nepořežeš, Venus i ta Isana má okolo žiletek takovej „val“, takže pokud s tím strojkem nebudeš hýbat ze strany na stranu, tak se nepořežeš.
A když jo, můžeš si na tu ranku půjčit tátovo vodu po holení (nebo si ji koupit, doporučuju balsam od Nivea, ten je na podráždění super)
@Planet003 jak který, takovej ten zlatej střed 2-3 stovky. Mají i jednorázové kolem stovky (nemám vyzkoušeno) nebo pak takové lepší kolem pětistovky ![]()
Ja jsem naopak rozhodne pro gel na holeni, mnohem lepsi nez se sprchacem a prave v tom DM je asi za 28 kc. A ziletky doporucuju z Lidlu, damsky nebo pansky (pansky jsou asi trochu lepsi). Je to sada, kde je jedno to drzatko a asi 20 hlavic na vymeneni
Jsou na trhu i kvalitnejsi samozrejme, ale tohle je pro me kompromis kvality a ceny ![]()
Používám jedině Gillette Venus, stačí dokupovat náhradní hlavice. Naopak nedoporučuji používat jen sprchový gel, dělá se mi po něm vyrážka a nohy hrozně svědí. Osvědčil se mi gel na holení z DM, pěna také není špatná, ale gel vydrží déle ![]()