Zemřel Josef Abrhám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12622
17.5.22 13:19
@Popeladym píše: Že? A ten krok v bílém plášti! Se té Ině nedivím. :hug: :) Role Blažeje je krásná. Arnošt má své klady, je to profík a zároveň má i obyčejné lidské slabosti. Už je s Libuškou. Čest památce této herecké dvojice. :kytka:

Vlastne byl k sezrani i jako knihkupec, taky mel harem..to jeho, chcete milostny precist nebo prozit :P..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
17.5.22 13:25
@Popeladym píše: Že? A ten krok v bílém plášti! Se té Ině nedivím. :hug: :) Role Blažeje je krásná. Arnošt má své klady, je to profík a zároveň má i obyčejné lidské slabosti. Už je s Libuškou. Čest památce této herecké dvojice. :kytka:

Mela jsem takoveho kolegu, s charmem, ktery citily a vnimaly vsechny zenske kolem, no taky me sestrelil, do te doby nedobytna jak pevnost,, ale nelitovala jsem. Proste jsou chlapi, kteri to „maji“ take treba Brzobohaty, Bartoska, Vaculik..i kdyz treba rici ze nekomu to vydrzi az do stari a to zrovna nebyl Abrhama a Brzobohateho pripad..Bartoska je k sezrani porad i Vaculik prokoukl v Ochranci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
17.5.22 13:33
@lilith1 píše:
Vlastne byl k sezrani i jako knihkupec, taky mel harem..to jeho, chcete milostny precist nebo prozit :P..

No, dívkař jeden okouzlující, zločinec kladně působící :) Když jsem ten film viděla tenkrát poprvé, moc jsem mu fandila, aby ho nechytli. A dodnes si na konci vždycky říkám, že toho měl nechat zavčas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
17.5.22 13:37
@lilith1 píše:
Mela jsem takoveho kolegu, s charmem, ktery citily a vnimaly vsechny zenske kolem, no taky me sestrelil, do te doby nedobytna jak pevnost,, ale nelitovala jsem. Proste jsou chlapi, kteri to „maji“ take treba Brzobohaty, Bartoska, Vaculik..i kdyz treba rici ze nekomu to vydrzi az do stari a to zrovna nebyl Abrhama a Brzobohateho pripad..Bartoska je k sezrani porad i Vaculik prokoukl v Ochranci.

Je to tak. Mně se líbí jako starej třeba Kanyza. V mládí vůbec nic. Nebo Švehlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
17.5.22 14:33

U nebeské brány :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.5.22 14:39

Vrchní prchni - ta scéna za dveřmi, kdy mu při předstírání hraní na housle spustí orchestr… :D( Vrchní prchni),…Morava přijela( strýc Karel Augusta…na sešlosti - ten Saab vlevo je Váš?, nebo Kulový blesk - scéna na sídlišti (Prosek), kdy Vrána po nočním přesunu spí v cizím bytě…víte, my už musíme do práce…scéna v oddací síni (Kulový blesk).Ve Vrchním nepřekonatelný záběr na Velorex předjíždějící autokar…policisté Chudák jeden, parkujete nám na poklopu. Co zmínka, to perla humoru, kteří doslova léčí. Skvělý, ovšem lehce arogatní MUDR. Blažej seřvává MUDr.„Kaisera“ za indiskreci u průběhu CsC. Tolik radosrti a vtipu.
A také smutný, dojemný příběh Všichni moji blízcí, intelektuální rodina židovského původu co skončí v koncentrácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.5.22 14:39
@Michelle_M píše:
U nebeské brány :) :srdce:

:) to je nádherný :andel: z toho, co jsem kdy o nich četla a viděla, bych se vůbec nedivila, kdyby to proběhlo PŘESNĚ takhle
:srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13219
17.5.22 14:51

Měli nejspíš krásné manželství a o to těžší to teď asi pro jejich syna je, že během chvíle ztratil oba rodiče… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
17.5.22 16:06
@Burj Chalifa píše:
Vrchní prchni - ta scéna za dveřmi, kdy mu při předstírání hraní na housle spustí orchestr… :D( Vrchní prchni),…Morava přijela( strýc Karel Augusta…na sešlosti - ten Saab vlevo je Váš?, nebo Kulový blesk - scéna na sídlišti (Prosek), kdy Vrána po nočním přesunu spí v cizím bytě…víte, my už musíme do práce…scéna v oddací síni (Kulový blesk).Ve Vrchním nepřekonatelný záběr na Velorex předjíždějící autokar…policisté Chudák jeden, parkujete nám na poklopu. Co zmínka, to perla humoru, kteří doslova léčí. Skvělý, ovšem lehce arogatní MUDR. Blažej seřvává MUDr.„Kaisera“ za indiskreci u průběhu CsC. Tolik radosrti a vtipu.
A také smutný, dojemný příběh Všichni moji blízcí, intelektuální rodina židovského původu co skončí v koncentrácích.

Kanály zásadně v noci, pané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.5.22 16:12

Je to sice velice smutné a je mi líto, že také zemřel. Ale na druhou stranu obdivuji, jak na sebe byl tenhle krásný pár navázaný. To je v dnešní době, až neuvěřitelné.
Oba dva charismatičtí lidé a tak krásný pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
17.5.22 17:07
@lilith1 píše:

Bartoška zraje jako víno, za mlada mi vždycky přišel nic moc, ale jak prošedivěl, nechal narůst vousy… Paráda.
Brzobohatý byl zamlada fakt frajer totálně k sežrání, ale s věkem sešel.
Vaculík se mi nelíbí za žádných okolností :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.5.22 20:05

Jemné OT - k noblesní herecké generaci patří(li) také František Němec, Viktor Preis, Josef Somr, Dana Medřická, Eduard Cupák…jednou či už nyní nenápadný a nedoceněný herec ND Vladimír Javorský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
17.5.22 20:11

Mela jsem je rada oba.
Libil se mi ve filmu Kraska v nesnazich :srdce:,mimo jine…
Budiz mu zeme lehka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148930
17.5.22 20:30

Ted jsem dorazila z práce a hned si zapla Čt, však určitě tam něco bude. A taky ano Svatební cesta do Jiljí, to je snad to nejlepší, co spolu natočili. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
17.5.22 20:31
@Anna766 píše:
Ted jsem dorazila z práce a hned si zapla Čt, však určitě tam něco bude. A taky ano Svatební cesta do Jiljí, to je snad to nejlepší, co spolu natočili. :srdce:

Taky koukám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová