Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, již si s tím nevím rady a na internetu nedokážu najít nic co by odráželo skutečnou podstatu věci. Rozhodla jsem se ze zde založím diskuzi prvotně jsem chtěla anonymně ale pak jsem se rozhodla, ze půjdu s “kůži” na trh jak se říká a nebudu se stydět za neco co nemohu ovlivnit. Jedna se o to ze poslední dobou asi cca 2 týdny prozivam velmi intenzivní orgasmy. Nikdy jsem neměla problem s orgasmem. Mám vaginální klitolarni i mokrý ale nikdy nebyly tak silné. Tímto si nechci stěžovat samozřejmě ze čím silnější tím lepší pocit blaha a jsem za to velmi rada ale v případě ze jich je více po sobě jsem strasne unavená a většinou zbytek dne nepoužitelná. Taky si nemyslim ze se za ty dva týdny u me v životě, jídelníčku aj. Něco změnilo. Budu velmi rada za každé zkušenosti popřípadě rady jak ovlivnit únavu popřípadě samotnou intenizivitu orgasmu. Předem děkuji za vaše názory i ty anonymní. ![]()
Vždy jsem měla pouze klitoridální orgasmy. Asi půl roku mám mokré a to velmi silné, intenzivní. Docela mě to otravuje a potom je všude mokro. Doufám, že jak to přišlo, tak to zase někdy odezní.
Tak to bych já o to všechno přijít nechtěla. Ať je to intenzivní jak chce ale mít nějaký fígl by neuskodilo ![]()
Jako při jakékoliv jiné zvýšené námaze - líp jíst, víc spát, kvalitní odpočinek ![]()
Taky jsem pár takových zlomů zažila, pravda, většinou po nějaké nové zkušenosti (novej chlap, nová poloha, nějaký experimenty, který otevřely obzory, porod - ten udělal asi nejvíc)
@Anet P. U mě je to v hlavě, když se tomu prostě absolutně odevzdám, je to silné a ano zbytek dne bych spala a jsem k ničemu. Celkem brutální týrání, pulhodinka orgasmů v kuse a den je v pr…
Takže za mě, nepokládat se tak moc do toho
a nebo prostě mít volný den ![]()
To se lehce říká teď, ale při tom je to velmi těžké říct už dost. Ale chápu tímhle bych to mohla zmírnit ale to by me chlap asi neměl moc v lásce. Já se skoro pokaždé udělám klitolarne a vaginalne to těžko ovlivnim. Mokrý orgasmus bych mohla vynechat i když je příjemný a intenzivní ale chlap to má moc rad..
@Anet P. píše:
Ahojte, již si s tím nevím rady a na internetu nedokážu najít nic co by odráželo skutečnou podstatu věci. Rozhodla jsem se ze zde založím diskuzi prvotně jsem chtěla anonymně ale pak jsem se rozhodla, ze půjdu s “kůži” na trh jak se říká a nebudu se stydět za neco co nemohu ovlivnit. Jedna se o to ze poslední dobou asi cca 2 týdny prozivam velmi intenzivní orgasmy. Nikdy jsem neměla problem s orgasmem. Mám vaginální klitolarni i mokrý ale nikdy nebyly tak silné. Tímto si nechci stěžovat samozřejmě ze čím silnější tím lepší pocit blaha a jsem za to velmi rada ale v případě ze jich je více po sobě jsem strasne unavená a většinou zbytek dne nepoužitelná. Taky si nemyslim ze se za ty dva týdny u me v životě, jídelníčku aj. Něco změnilo. Budu velmi rada za každé zkušenosti popřípadě rady jak ovlivnit únavu popřípadě samotnou intenizivitu orgasmu. Předem děkuji za vaše názory i ty anonymní.
Hele, když už si buduješ fejkovou identitu, nechceš tomu dát trochu péče? Založit šest diskuzí, všechny o popisech, jak dojít k orgasmu… To ti místní nestojí ani za fejkovou diskuzi „dítě nechce jíst“, „tchyně (ne)chce hlídat“ a „jak zavařovat cuketu?“, abys vypadal trochu věrohodněji ![]()
Jako neříkám, že ti tady pár ženských nějaký ten masturbační matroš nehodí, ale kdyby ses trochu snažil, bylo by toho víc.
@Anet P. píše:
To se lehce říká teď, ale při tom je to velmi těžké říct už dost. Ale chápu tímhle bych to mohla zmírnit ale to by me chlap asi neměl moc v lásce. Já se skoro pokaždé udělám klitolarne a vaginalne to těžko ovlivnim. Mokrý orgasmus bych mohla vynechat i když je příjemný a intenzivní ale chlap to má moc rad..
Ale to není o tom říci tak dost. Jak to říci, prostě je intenzita toho co máš v hlavě, buď všemi póry vnímáš sex a to jak toho druhého miluješ, nebo si prostě jen užiješ chvilku a tolik to nezereš, pak je slabší.
Ani nevíš, jak jsem ráda, že si tuhle diskusi založila
Sama mívám hooodně intenzivní orgasmy, obzvlášť ty mokré, ale třeba i po několikátém klitoriálním jsem pak jak praštěná palicí do hlavy. Celá taková vláčná, omámená, prostě unavená. Manžel se vždy strašně diví, z čeho jsem tak vyčerpaná, když jen ležím a on to celé odmaká
a já si doteď myslela, že je asi ve mě něco špatně, protože sex by měl spíš energii dobíjet a já jsem spíš pak na spaní
Mokré mě zmáhají ještě o něco víc, takže těm se vyhýbám (povedou se jen ve dvou polohách, takže hned vím, co má manžel zalubem
a směřuji ho jinam). A když fakt potřebuji něco dělat, tak těch orgasmů mám prostě méně…
Ono, když mi manžel párkrát oddálí i jeden jediný, tak to i tak stojí za to a tolik mě to nezničí ![]()
To víš, profil založený před 2 dny a řeší jen orgasmy. Ty určitě nebudeš troll nebo honič.
@Anonymní píše:
Ani nevíš, jak jsem ráda, že si tuhle diskusi založilaSama mívám hooodně intenzivní orgasmy, obzvlášť ty mokré, ale třeba i po několikátém klitoriálním jsem pak jak praštěná palicí do hlavy. Celá taková vláčná, omámená, prostě unavená. Manžel se vždy strašně diví, z čeho jsem tak vyčerpaná, když jen ležím a on to celé odmaká
a já si doteď myslela, že je asi ve mě něco špatně, protože sex by měl spíš energii dobíjet a já jsem spíš pak na spaní
Mokré mě zmáhají ještě o něco víc, takže těm se vyhýbám (povedou se jen ve dvou polohách, takže hned vím, co má manžel zalubem
a směřuji ho jinam). A když fakt potřebuji něco dělat, tak těch orgasmů mám prostě méně…
Ono, když mi manžel párkrát oddálí i jeden jediný, tak to i tak stojí za to a tolik mě to nezničí
@admin prosím
Myslím, že si tady zakladatel povídá sám se sebou
@karkarka píše:
To víš, profil založený před 2 dny a řeší jen orgasmy. Ty určitě nebudeš troll nebo honič.
Opět děkuji za názor. Viděla jste vaši profilovku? To mluví za vše.