Originální pohledy pro děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
1.8.14 13:36

Originální pohledy pro děti?

Ahoj, mám dvě děti na táborech a dostala jsem od nich úkol, abych jim poslala opravdu pěkné pohledy. Dobrý úkol, že? :roll: Tak jsem koukala, ale na poště a ve většině papírnictví mají samá zvířátka, kytičky nebo pohádkové postavičky… proste to co známe po celé roky.
Tak me napadlo zeptat se Vás, nemáte někdo tip na pěkné, netradiční pohledy? Já našla zatím jen tyto: www.kreslenepohledy.cz, ale ještě jsem je nevyzkoušela. Mate někdo zkušenosti? Děti rády luští, spojují a dělají různé úkoly. Tak to možná prubnu :-).
Poradíte, prosím, někdo nějaký jiný tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
1.8.14 13:44

Nevím, co přesně hledáš. já objednávám pohledy na http://pohlednice-tap.cz a jsem maximálně spokojená, osobitý přístup provozovatele shopu, rychlé zaslání. Třeba tam něco pěkného najdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.8.14 13:45

Koupila bych klasickou čtvrtku, sestříhala na rozměr pohlednice a jednu stranu nalepila třeba vytištěné bludiště z netu. Nebo nějaký úkol. Vymalovánku. To, co dělají tvoje děti rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 13:49

Zkus v knihkupectví 3D pohledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
1.8.14 14:52
@bakarela píše:
Ahoj, mám dvě děti na táborech a dostala jsem od nich úkol, abych jim poslala opravdu pěkné pohledy. Dobrý úkol, že? :roll: Tak jsem koukala, ale na poště a ve většině papírnictví mají samá zvířátka, kytičky nebo pohádkové postavičky… proste to co známe po celé roky.
Tak me napadlo zeptat se Vás, nemáte někdo tip na pěkné, netradiční pohledy? Já našla zatím jen tyto: www.kreslenepohledy.cz, ale ještě jsem je nevyzkoušela. Mate někdo zkušenosti? Děti rády luští, spojují a dělají různé úkoly. Tak to možná prubnu :-).
Poradíte, prosím, někdo nějaký jiný tip?

Proč mám pocit, že to tady dost silně zavání reklamou??? :think:
Tady píšeš, že je ještě nemáš vyzkoušené. V mnou obnovené diskuzi píšeš, jak jsou pohledy fakt vymakaný, a že s tím určitě budu u dětí bodovat, a že se ti líbí :think: (pro jistotu i s odkazem na profil „dotyčné“ paní prodejkyně).

Jako ano, nápad je to dobrý. Já něco podobného občas dělávám dětem na koresponďák. I když, když si spočítáš kolik peněz dáš za obrázek, kolik za poštovní známku (případně ještě poštovné při nákupu obrázků), vynásobíš dvěma dětma x 14 dní - člověče, jsme na nějakých cca 750 Kč jen za psaníčka :lol:. Tedy, né, že bych chtěla na dětech šetřit, ale opravdu si raději koupím koresponďák a budu dál tvořit sama - vyjde to o polovinu levněji :).

A pokud ti šlo jen o to, aby se to lépe prodávalo, je lepší dát inzerát do bazárku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.8.14 14:56
@tterka píše:
Proč mám pocit, že to tady dost silně zavání reklamou??? :think:
Tady píšeš, že je ještě nemáš vyzkoušené. V mnou obnovené diskuzi píšeš, jak jsou pohledy fakt vymakaný, a že s tím určitě budu u dětí bodovat, a že se ti líbí :think: (pro jistotu i s odkazem na profil „dotyčné“ paní prodejkyně).

Jako ano, nápad je to dobrý. Já něco podobného občas dělávám dětem na koresponďák. I když, když si spočítáš kolik peněz dáš za obrázek, kolik za poštovní známku (případně ještě poštovné při nákupu obrázků), vynásobíš dvěma dětma x 14 dní - člověče, jsme na nějakých cca 750 Kč jen za psaníčka :lol:. Tedy, né, že bych chtěla na dětech šetřit, ale opravdu si raději koupím koresponďák a budu dál tvořit sama - vyjde to o polovinu levněji :).

A pokud ti šlo jen o to, aby se to lépe prodávalo, je lepší dát inzerát do bazárku ;)

Jako na ten obchod jsem taky koukala, ale ihned jsem zapomněla, co jsem dělala (koukala na nějakej obchod), protože kupovat pohledy a ještě platit poštovný a ještě pak známku… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.8.14 14:39

Nebo kup korespondenční lístek a vytvoř pohlednici sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.8.14 14:43

Nebo si nech vytisknout nějakou fotku jako pohlednici, někde jí i s textem rovnou za tebe pošlou.

• Citovat
  • Upravit
156
8.6.19 11:36

Sice je tahle diskuse už pět let stará, ale když jsem na ni narazila, tak taky přispěju svou troškou do mlýna… Pro kreativní duše je opravdu nejlepší si pohled vyrobit vlastníma rukama - chce to nějaký tvrdší papír, nemusí to být jen obligátní čtvrtka, a pak už se dá malovat, kreslit, dělat koláže, mozaiky… Nebo třeba předkreslit obrázek, at si ho deti dokreslí (spojovani cisel), nebo krizovka narocnosti umerna jejich veku atd. Dalsi moznosti je v pohlednicovem formatu vytisknout fotku nebo kolaz fotek a na druhou stranu napsat adresu a text. Pet let od zalozeni teto diskuse nabizi tuto sluzbu i Ceska posta online ci pres mobilni aplikaci - levna varianta posilani pohledu ze zahranici do CR (plati se vnitrostatni postovne). Nemaji v nabidce zatim mnoho ramecku nebo predpripravenych textu, ale to se da udelat predem na grafickem editoru. Kdyz jedou na tabor deti, davame jim pohledy s predtistenou znamkou - nejvic boduji ty se Ctyrlistkem. Jinak taky kupuji ruzne zajimave pohledy pri vyletech a tak - casem se hodi (napr. pohledy z muzea s indiany, pravekymi lidmi atd.). V podstate tech moznosti, co poslat je nepreberne mnoho a hranici je jen nase fantazie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí