Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, dostala jsem za úkol vymyslet pro maminku originální proslov k jejím narozeninám (50let), chtěla bych, aby to nebylo okoukaný a to co se očekává..něco originálního. Jediné co mě napadlo bylo - nahrát na video proslov a proložit to fotkama a pak to nechat promítat na zeď.. prosím vás všechny, jestli máte nějaký lepší nápad, abyste ho sem napsali. Jsem vděčná za jakýkoli návrh
děkuji!!!
P. S. - Přála bych si maminku a všechny okolo ohromit!! ![]()
@snee já bych udělala video, obíhala bych s kamerou kamarády aby jí něco popřáli, popř jen zvuk když né obraz a dala bych to dohromady… plus klidně nějaké fotky ze života..
to by mě ohromilo
@Nafrněná to je super nápad, ale máme hodně příbuzných v cizině, kteří dorazí až na oslavu a kamarádi ti tam budou, ale bude jich jen pár. Ale jinak prima nápad, originální to je ![]()
@snee nemá nějakého oblíbeného herce nebo zpěváka? českého, dostupného?
možná by se dalo ukecat ho na nějakou krátkou zprávu ve které by jí popřál/a vše nej ![]()
Manžel na švagrovu svatbu vymyslel básničku. Přesně podle osnov pro řeč svědka
.
@Nafrněná jasně třeba má ráda Helenu Vondráčkovou, ale jak toto sehnat, to teda nevím, ani nevím kolik by za to chtěla, teda jestli by za to něco chtěla. Ale teď jsi mě teda nahlodala, že to zkusím, i když nevěřím, že by to klaplo.. ![]()
@snee píše:
@Nafrněná jasně třeba má ráda Helenu Vondráčkovou, ale jak toto sehnat, to teda nevím, ani nevím kolik by za to chtěla, teda jestli by za to něco chtěla. Ale teď jsi mě teda nahlodala, že to zkusím, i když nevěřím, že by to klaplo..
zkusit to můžeš, můj tatínek miluje paní Kubišovou tak jsem jí napsala a ona mi poslala fotku s osobním blahopřáním přímo pro něj
@snee píše:
@Nafrněná jasně třeba má ráda Helenu Vondráčkovou, ale jak toto sehnat, to teda nevím, ani nevím kolik by za to chtěla, teda jestli by za to něco chtěla. Ale teď jsi mě teda nahlodala, že to zkusím, i když nevěřím, že by to klaplo..
zkus to, třeba přes facebook, že to je její největší přání a tak… myslím, že uspěješ ![]()
@jdukolem no nekecej, fakt?
to by bylo super..kam jsi napsala?
@Nafrněná no jo, jenže oficiální fb stránku Vondráčkový nevím ani jak poznám, tam jich je kupa..ale jako zkusím to nějak. Není to špatnej nápad!!
Ja jsem sve matke k 50 precetla basnicku od Rudyarda Kiplinga „IF“ (tady jsou nejake preklady http://www.cesky-jazyk.cz/…ng/kdyz.html) kterou Kipling napsal pro sveho tehdy 12leteho syna k jeho narozeninam, jako motto toho, jaky z nej ma byt muz. Toho syna mu zabili na fronte v jeho 17 letech
nikdy se tim muzem nestal, a nebo mozna ano…
Precetla jsem to matce, a pak jsem ji podekovala za veci, ktere nas v zivote naucila a co nam dala, a na konci jsem rekla - „jinymi slovy, vychovala jsi z nas vychovala vzorne muze“ ze mne a ze sestry (je to trochu pravda). Vhrkly ji slzy do oci tehdy.
Ted nerikam, ze to mas zopakovat, ale zkus se uprimne zamyslet, co ti maminka a treba i sourozencum konkretne v zivote dala (a nerikaj takove ty obecnosti, co rika kazdy, rikaj konkretne a pouzivej ilustrujici historky a priklady toho, proc je to vyjimecna matka), a treba ze cekas, co dal te v zivote nauci… neco takoveho?
A jinak ta Vondrackova to samozrejme jisti @snee urcite ji napis, za to nic nedas.