Partnerské dárky k výročí v těhotenství

6.9.15 19:07

Partnerské dárky k výročí v těhotenství

Ahoj, potřebovala bych poradit. Budeme s přítelem za 3 týdny slavit 3leté výročí, ale nevím, co darovat. Vždy jsme si dávali navzájem společné zážitky - vířivka, nějaké akční programy atd.., ale jsem ve 4 měsíci těhotenství, takže ne vše můžu absolvovat..Nenapadá Vás něco, co by jsme mohli kromě procházky společně podniknout?? Existují nějaké masáže pro dva s tím, že pro ženu je to nějak více zaměřené na těhotenství? Nebo já prostě nevím, budu ráda za úplně jakýkoliv typ.. :nevim: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.9.15 19:12

Ještě mě napadlo, můžou těhotní do solné jeskyně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
6.9.15 19:13

No, těhotenské masáže jsou, takže v rámci jednoho salonu by to třeba šlo, ale asi né dokopy… zkuste stromovou stezku na lipně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
6.9.15 19:16

Do solné můžeš, to ničemu nevadí. Můžete jít na večeři a do kina, však po třech letech to stačí, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.9.15 19:17

Co nejaka „lepsi“ vecere a trocha kultury (kino, divadlo, koncert…). adrenalin nic moc, ale pekne to byt muze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
6.9.15 19:17
@olíímečíř píše:
Ještě mě napadlo, můžou těhotní do solné jeskyně??

těhotní kdo? jako i těhotní muži? :lol: ve čtrtém měsíci bys podle mě mohla i do normální jeskyně, nebo k moři, ta sůl určitě škodit nebude http://www.solnajeskyneletnany.cz/…tehotenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
6.9.15 19:45

Ahoj. A co zajít na nějakou zajímavou/zážitkovou večeři? Vybereš si podle své chuti a tvůj muž taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.9.15 07:22

A co únikové místnosti? :) To teď hodně frčí ;)
 https://www.slevomat.cz/…-tmavy-pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 09:08

Všem díky za tipy, mrknu na nějakou tu večeři a pěknou procházku někde asi v Praze..možná bude i nějaká zajímavá výstava..dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 09:09
@Gosi píše:
těhotní kdo? jako i těhotní muži? :lol: ve čtrtém měsíci bys podle mě mohla i do normální jeskyně, nebo k moři, ta sůl určitě škodit nebude http://www.solnajeskyneletnany.cz/…tehotenstvi/

překlik, samozřejmě že jsem měla na mysli pouze těhotné ženy, dívky..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 09:19
@Loll píše:
Do solné můžeš, to ničemu nevadí. Můžete jít na večeři a do kina, však po třech letech to stačí, ne? :nevim:

po 3 letech to stačí?? :D co bych teda měla říkat po 30letech, až ten čas nastane?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
7.9.15 09:27

@olíímečíř těmi třemi lety je asi myšleno to, že to není žádné kulaté výročí ;)
je spoust lidí, co výročí vůbec neslaví ;) takže jim připadá cokoliv víc než kino a véča už moc…
my loni měli 15 let. A jediné co z toho bylo, že sem chlapovi řekla „ty vole, my už se známe víc jak polovinu našeho života“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 10:51
@Mar__tanka1983 píše:
je spoust lidí, co výročí vůbec neslaví ;) takže jim připadá cokoliv víc než kino a véča už moc…
my loni měli 15 let. A jediné co z toho bylo, že sem chlapovi řekla „ty vole, my už se známe víc jak polovinu našeho života“ :mrgreen: :mrgreen:
:D tak to je pěkně řečeno :) nechci si ani domýšlet tu jeho odpověď :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vochomůrková
7.9.15 11:36
@Mar__tanka1983 píše:
my loni měli 15 let. A jediné co z toho bylo, že sem chlapovi řekla „ty vole, my už se známe víc jak polovinu našeho života“ :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsou lidi, co dokud neměli svatbu, tak výročí nemohli slavit ani kdyby chtěli, protože jejich „dání se dohromady“ probíhalo delší dobu a nechtěli si stanovovat nějaké „umělé“ datum, jenom aby mohli slavit. A po těch letech se pak zase špatně zvyká na to, najednou začít slavit. Takže mně třeba každá oslava větší než bonbóny nebo kytky přijde jako velká akce :-)

• Citovat
  • Upravit
31291
7.9.15 12:19
@olíímečíř píše: :D tak to je pěkně řečeno :) nechci si ani domýšlet tu jeho odpověď :)

no řekl mi něco jako, že by mě teda měl asi vyměnit za mladší model :mrgreen:
@Vochomůrková jo, tak to je taky fakt. My to taky nemáme datumově jasný… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný