Řešíte už Vánoce 2015?

1562
9.9.15 12:46

Řešíte už Vánoce 2015 ?

Ahoj všem!

V neděli mi kamarádka oznámila, že má letošní první vánoční dárek 8o 8o 8o to mi teda dostala, ví že jsem do všeho spojeného s Vánoci blázen :oops: :oops: :oops: A tak koukám, že už jsou tu za 107 dní, tak co, je tu někdo, kdo už je také řeší nebo jsem jen já takový blázen? :oops: :oops: :oops: Jaké dáváte dárečky a jaké rádi dostáváte? Já loni vyráběla domácí paštiku a vanilkový cukřík(+ formy na muffiny), no a spokojnost byla, tak přemýšlím, co letos? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1220
9.9.15 12:48

@beruska.sus Na Vánoce bude rodit, na dárky zatím nemám pomyšlení 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.15 12:49

Já první dárek koupila už v květnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142

Neřeším je, ale vůbec mi nevadí, že je řeší někdo jiný.
Ráda si přečtu inspirace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Bohužel jo, první vánoce po rozvodu, poperem se o dítě :( :zed:

• Citovat
  • Upravit
269
9.9.15 12:50

Ja uz taky nakupuji darecky:-) mam pak klid a muzu koukat s detmi na pohadky.. A nestresovat se a i financne je to pro nas lepsi nez pak vse kupovat v jeden nebo dvou mesicich. Jinak mame v rodine dano ze dostavaji jen deti mame jich opravdu hodne
A dospely fakt jen malickosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.9.15 12:51

Akorát vyrážím do tesca mají výprodej hraček tak dnes začínám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101

Ja uz premyslim co manzelovi :lol: mame teda darek pro syna- koleckove brusle, ale to jenom proto, ze ma dcera ted narozeniny a chtela brusle, tak jsme je rovnou vzali i jemu ;)
Rada se necham inspirovat ruznymi minidarky pro pribuzne handmade… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
@Anonymní píše:
Bohužel jo, první vánoce po rozvodu, poperem se o dítě :( :zed:

to je smutné :(

• Citovat
  • Upravit
9854
9.9.15 12:52

Já už dárečky nakupuji. Né nějak cíleně, ale když mi něco padne do oka a vím, že to dětem udělá radost, tak to koupím a schovám. :dance: Potom v prosinci se nemusím nijak honit a honem přemýšlet a vymýšlet co pod stromeček. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
9.9.15 12:55

@beruska.sus některé dárky jsme koupili už v povánočním výprodeji v lednu. Pravda nekupovali jsme je s tím, že jsou k vánocům, ale že můžou být i k narozeninám. Spoustu věcí, hlavně hraček, kupujeme, když je třeba vidíme někde v akci. Konkrétně větší hračky nedáváme dětem jen tak, takže se to potom schovává k narozeninám a vánocům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.9.15 12:57

Já si říkám s manželem každý rok, že dárky budeme kupovat s předstihem..no nikdy nám to nevyšlo a vždy to řešíme na poslední chvíli. Doufám, že tento rok to zvládneme opravdu s předstihem =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
9.9.15 12:57

V listopadu rodím, navíc jsme ještě částěčně rekonstruovali byt, takže pod stromeček si naložíme miminko a nové topení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
9.9.15 12:58

Loni jsem měla dárečky koupené brzo, protože jsem v prosinci rodila, a letos začínám pomalu uvažovat co komu dát, ale nějak je to rok od roku složitější :mrgreen: :zed: ale taky většinou nakupuju i to co mi padne do oka a udělá radost :palec: a pak se až divím kolik těch dárků pod stromečkem je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.9.15 12:59

Já neřeším, jen žasnu, že někdo jiný už dokonce v květnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie