Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem!
V neděli mi kamarádka oznámila, že má letošní první vánoční dárek
to mi teda dostala, ví že jsem do všeho spojeného s Vánoci blázen
A tak koukám, že už jsou tu za 107 dní, tak co, je tu někdo, kdo už je také řeší nebo jsem jen já takový blázen?
Jaké dáváte dárečky a jaké rádi dostáváte? Já loni vyráběla domácí paštiku a vanilkový cukřík(+ formy na muffiny), no a spokojnost byla, tak přemýšlím, co letos?
![]()
@beruska.sus Na Vánoce bude rodit, na dárky zatím nemám pomyšlení
![]()
Neřeším je, ale vůbec mi nevadí, že je řeší někdo jiný.
Ráda si přečtu inspirace.
Ja uz taky nakupuji darecky:-) mam pak klid a muzu koukat s detmi na pohadky.. A nestresovat se a i financne je to pro nas lepsi nez pak vse kupovat v jeden nebo dvou mesicich. Jinak mame v rodine dano ze dostavaji jen deti mame jich opravdu hodne
A dospely fakt jen malickosti ![]()
Akorát vyrážím do tesca mají výprodej hraček tak dnes začínám ![]()
Ja uz premyslim co manzelovi
mame teda darek pro syna- koleckove brusle, ale to jenom proto, ze ma dcera ted narozeniny a chtela brusle, tak jsme je rovnou vzali i jemu ![]()
Rada se necham inspirovat ruznymi minidarky pro pribuzne handmade… ![]()
@Anonymní píše:
Bohužel jo, první vánoce po rozvodu, poperem se o dítě![]()
to je smutné
…
Já už dárečky nakupuji. Né nějak cíleně, ale když mi něco padne do oka a vím, že to dětem udělá radost, tak to koupím a schovám.
Potom v prosinci se nemusím nijak honit a honem přemýšlet a vymýšlet co pod stromeček. ![]()
@beruska.sus některé dárky jsme koupili už v povánočním výprodeji v lednu. Pravda nekupovali jsme je s tím, že jsou k vánocům, ale že můžou být i k narozeninám. Spoustu věcí, hlavně hraček, kupujeme, když je třeba vidíme někde v akci. Konkrétně větší hračky nedáváme dětem jen tak, takže se to potom schovává k narozeninám a vánocům.
Já si říkám s manželem každý rok, že dárky budeme kupovat s předstihem..no nikdy nám to nevyšlo a vždy to řešíme na poslední chvíli. Doufám, že tento rok to zvládneme opravdu s předstihem =)
V listopadu rodím, navíc jsme ještě částěčně rekonstruovali byt, takže pod stromeček si naložíme miminko a nové topení ![]()
Loni jsem měla dárečky koupené brzo, protože jsem v prosinci rodila, a letos začínám pomalu uvažovat co komu dát, ale nějak je to rok od roku složitější
ale taky většinou nakupuju i to co mi padne do oka a udělá radost
a pak se až divím kolik těch dárků pod stromečkem je ![]()