Řešíte už Vánoce 2015?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11482
12.9.15 11:03

@Lejaa Ježkovy zraky, nene, prosím tě, to byla atrapa! Jako hučel, vířil takový malý kuličky v průhledném okénku (bezpečně uzavřeném), navinovací kabel a tak, ale nebyl funkční. Syn není geniální, leda tak na blbosti :D Ale moc se mu to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.9.15 13:24

@kattie
:lol:Néé, já nemyslela ten vysavač.. :-D myslela jsem to v tom odkazu, jak jsi sem dávala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.9.15 14:08

Kaufland vede :lol:

V aktuálním letáku jsou již Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
12.9.15 14:19

@Lejaa Jo aháá, já se divila :lol: Tak to v tom odkazu mu šlo, ačkoli teda byl o málo starší, 2+3/4, ale on tatínek je hodně manuálně zručný a věnuje se mu, takže nářadí zná fakt odmalička. Ale dávala jsem to pak více dětem jako dárek, a vždy to mělo celkem úspěch. Není z toho bordel´, je to kreativní a děti to většinou baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.9.15 15:21

@Lejaa Jj… No teď je mu 2roky 7 měsíců a hry zvládá teda na 5 her to není. :) Jako každé dítě baví něco jiného to je pravda… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.9.15 15:30

Spíš mi hoďte inspiraci pro babičky a dědy :D Fakt jako už nevím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
12.9.15 15:35

@Sofie92 Každoročně kalendář s fotkama dítěte, snažím se fotky uspořádat podle měsíců, aby to byl takový průřez loňským rokem. Nechávám dělat 4×, chtěj to všichni prarodiče (3×) a jeden pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.9.15 17:19

@kattie No já jsem ho nechávala dělat minulý rok a předtím taky jsem dávala zase otisky nožiček tak už mi to přijde takový moc.. Pak kosmetiku dávám taky každý rok, a moje babičky jsou obě z vesnice tudíž poukázka na masáž něbo něco takového padá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
12.9.15 17:30

@Sofie92 Mamince ještě dávám audionahrávky knih na CD, ona velmi špatně vidí, tak na televizi téměř nekouká. Různý žánry. Jinak teda ty kalendáře oni každým rokem přímo vyžadují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.9.15 17:46

Jinak teĎ jsem našla knihu já hrdina kde napíšete jméno vašeho potomka jméno města kde bydlíte a oni Vám dítě zasadí do příběhu. :) Což se mi taky líbí tak koupím taky… :D V listopadu už nebudu mít co kupovat… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.9.15 18:33
@chipsa píše:
Kaufland vede :lol:V aktuálním letáku jsou již Vánoce

just nekoupím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.9.15 22:17
@kattie píše:
@Sofie92 Každoročně kalendář s fotkama dítěte, snažím se fotky uspořádat podle měsíců, aby to byl takový průřez loňským rokem. Nechávám dělat 4×, chtěj to všichni prarodiče (3×) a jeden pro nás.

Jojo, tohle taky děláme. Mě osobně se ty kalendáře moc nelíbí, ale u prarodičů to má strašný úspěch, takže už teď třídíme fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.9.15 22:18
@Sofie92 píše:
Jinak teĎ jsem našla knihu já hrdina kde napíšete jméno vašeho potomka jméno města kde bydlíte a oni Vám dítě zasadí do příběhu. :) Což se mi taky líbí tak koupím taky… :D V listopadu už nebudu mít co kupovat… :D :D

Jo, to je super. Dá se tam vytisknout i věnování a vložit fotky, přidat i jméno sourozence. Nechávali jsme dělat synkovi a je z ní nadšenej. Jen nás teda nebaví číst stále dokola jednu knížku :mrgreen: Takže budem muset nechat udělat další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
12.9.15 23:20

@Loda Závisí, jak to uděláš. Někde se dají udělat i hezky, střízlivě, žádná růžov srdíčka a modré obláčky, ale dá to pak dost práci to vyrobit, když to nechceš jen naflákat do předdefinovaných rámečků. Vždycky u toho nadávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.9.15 23:22

@kattie No tak srdíčka a obláčky by mě zabily už naprosto :D Děláme normální klasické hezké kalendáře. Jen mi to přijde takové otřepané, kýčovité nevím :think: Ale babičkám a dědečkům se to líbí a je to mnohem lepší než jim kupovat něco, co pak vyhodí nebo dají dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný