Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lejaa Ježkovy zraky, nene, prosím tě, to byla atrapa! Jako hučel, vířil takový malý kuličky v průhledném okénku (bezpečně uzavřeném), navinovací kabel a tak, ale nebyl funkční. Syn není geniální, leda tak na blbosti
Ale moc se mu to líbilo.
@kattie
Néé, já nemyslela ten vysavač..
myslela jsem to v tom odkazu, jak jsi sem dávala ![]()
@Lejaa Jo aháá, já se divila
Tak to v tom odkazu mu šlo, ačkoli teda byl o málo starší, 2+3/4, ale on tatínek je hodně manuálně zručný a věnuje se mu, takže nářadí zná fakt odmalička. Ale dávala jsem to pak více dětem jako dárek, a vždy to mělo celkem úspěch. Není z toho bordel´, je to kreativní a děti to většinou baví.
@Lejaa Jj… No teď je mu 2roky 7 měsíců a hry zvládá teda na 5 her to není.
Jako každé dítě baví něco jiného to je pravda… ![]()
Spíš mi hoďte inspiraci pro babičky a dědy
Fakt jako už nevím. ![]()
@Sofie92 Každoročně kalendář s fotkama dítěte, snažím se fotky uspořádat podle měsíců, aby to byl takový průřez loňským rokem. Nechávám dělat 4×, chtěj to všichni prarodiče (3×) a jeden pro nás.
@kattie No já jsem ho nechávala dělat minulý rok a předtím taky jsem dávala zase otisky nožiček tak už mi to přijde takový moc.. Pak kosmetiku dávám taky každý rok, a moje babičky jsou obě z vesnice tudíž poukázka na masáž něbo něco takového padá… ![]()
@Sofie92 Mamince ještě dávám audionahrávky knih na CD, ona velmi špatně vidí, tak na televizi téměř nekouká. Různý žánry. Jinak teda ty kalendáře oni každým rokem přímo vyžadují ![]()
Jinak teĎ jsem našla knihu já hrdina kde napíšete jméno vašeho potomka jméno města kde bydlíte a oni Vám dítě zasadí do příběhu.
Což se mi taky líbí tak koupím taky…
V listopadu už nebudu mít co kupovat…
![]()
@chipsa píše:
Kaufland vedeV aktuálním letáku jsou již Vánoce
just nekoupím ![]()
@kattie píše:
@Sofie92 Každoročně kalendář s fotkama dítěte, snažím se fotky uspořádat podle měsíců, aby to byl takový průřez loňským rokem. Nechávám dělat 4×, chtěj to všichni prarodiče (3×) a jeden pro nás.
Jojo, tohle taky děláme. Mě osobně se ty kalendáře moc nelíbí, ale u prarodičů to má strašný úspěch, takže už teď třídíme fotky
@Sofie92 píše:
Jinak teĎ jsem našla knihu já hrdina kde napíšete jméno vašeho potomka jméno města kde bydlíte a oni Vám dítě zasadí do příběhu.Což se mi taky líbí tak koupím taky…
V listopadu už nebudu mít co kupovat…
![]()
Jo, to je super. Dá se tam vytisknout i věnování a vložit fotky, přidat i jméno sourozence. Nechávali jsme dělat synkovi a je z ní nadšenej. Jen nás teda nebaví číst stále dokola jednu knížku
Takže budem muset nechat udělat další
@Loda Závisí, jak to uděláš. Někde se dají udělat i hezky, střízlivě, žádná růžov srdíčka a modré obláčky, ale dá to pak dost práci to vyrobit, když to nechceš jen naflákat do předdefinovaných rámečků. Vždycky u toho nadávám ![]()
@kattie No tak srdíčka a obláčky by mě zabily už naprosto
Děláme normální klasické hezké kalendáře. Jen mi to přijde takové otřepané, kýčovité nevím
Ale babičkám a dědečkům se to líbí a je to mnohem lepší než jim kupovat něco, co pak vyhodí nebo dají dál