Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sofie92
Tak hermelin tak 10 dni lezi, ale co kdyz ho udelas 23. A oni si ho budou chtit dat 25., to jebude nic moc jeste. To abys jim napsala interval kdy ho maji snist
![]()
@Labuť19 Já dělala ty francouzské rilletes včera, dneska ještě podruhé zasteriliuji a vydrží dlouho… Mě by zajímala ta doba spotřeby těch likérů, ty jsen ještě nedělala nikdy? Ví někdo?
@Sofie92 píše:
@kattie No já jsem ho nechávala dělat minulý rok a předtím taky jsem dávala zase otisky nožiček tak už mi to přijde takový moc.. Pak kosmetiku dávám taky každý rok, a moje babičky jsou obě z vesnice tudíž poukázka na masáž něbo něco takového padá…
My jsme dělali kalendář loni, nechali jsme se celá rodina profi vyfotit, bylo to překvapení, že to bylo poprvé, podruhé už by to asi nikoho až tolik nebralo
Přece jenom už děti nejsou miminka, aby tam byl vidět nějaký velký pokrok. Taky nevím co rodičům, ostatní fotodárky se mi nelíbí ![]()
@Sofie92 píše:
My máme tu 4 metrovou s tím kruhem okolo a je pravda, že se nám stalo, že se to modré odhrnulo a vylezli pružiny tak jsme to zase přivázali jak to má být a v pohodě…syn na ní skáče už přes rok a nemůže se nabažit…
My ji máme v provozu dva roky a nikdy se nic takového nestalo
Úrazy na trampolínách se stávají spíš v případě, kdy tam skáče víc dětí najednou, srazí se nebo na sebe skočí. U nás tam skáčou i dospělí
a fakt se nám nikdy nestalo, že by se ten ochranný prstenec odhrnul. A to na tom děti sedávají - když jich je tam víc, sedí na těch okrajích a jeden skáče. Asi taky záleží na kvalitě trampolíny, my máme německou a když vidím u přátel některé polské, tak se to vůbec nedá srovnávat ![]()
@Moise ostatní fotodárky taky moc nemusím. Ale prarodiče ty kalendáře vyloženě chtějí a těší se na ně, i když dítě už teda miminko fakt není
Ale jsme od sebe dost daleko a trávíme spolu míň času, než bychom rádi, tak je to možná proto.
Dva dny zpet jsem delala ten sirup- predpokladam, ze aspon rok vydrzi (mam ho radsi v lednici
)
Dneska chci delat peceny caj, protoze jsme dostali bednu ovoce, tak kdyz to zavarim+tam chci dat trochu rumu, tak to vydrzi ![]()
A pak uz jenom chci domaci vanilkovy cukr a to je jedno kdy udelam ![]()
Mam tu jeste hezky sklenicky, tak udelam svicny a hotovo ![]()
Ja chci mit pak pred vanoci klid na peceni ![]()
Chtela jsem jeste usit peckovy polstarky, ale na to jsem si vzpomnela pozde, uz nejsou pecky z tresni nebo visni ![]()
@Terdul mě nevadí, když jsou pěkně udělané, nepřeplácané. My se nechali vyfotit profi fotografkou, v přírodě, naši mají hodně vnoučat, takže mají všechny jejich fotky pohromadě, nedávala jsem okolo žádné blbosti jako rámečky a obláčky, je tam čistě fotka a čísla dnů dole tak, aby se to dalo potom odstřihnout a neporušila se „fotka“. Taky jsme dali nějakou kvalitu excellent a bylo to fakt znát. Ale představa, že bych to měla dělat letos znova, mě nějak nebere, už by to nebylo takové překvapení ![]()
@kattie píše:
@Moise ostatní fotodárky taky moc nemusím. Ale prarodiče ty kalendáře vyloženě chtějí a těší se na ně, i když dítě už teda miminko fakt neníAle jsme od sebe dost daleko a trávíme spolu míň času, než bychom rádi, tak je to možná proto.
jj, to je samozřejmě fajn. Naše babička má děti denně na očích, je hlídaci pro celou rodinu, takže to asi bere jinak
![]()
@Moise píše:
My ji máme v provozu dva roky a nikdy se nic takového nestaloÚrazy na trampolínách se stávají spíš v případě, kdy tam skáče víc dětí najednou, srazí se nebo na sebe skočí. U nás tam skáčou i dospělí
a fakt se nám nikdy nestalo, že by se ten ochranný prstenec odhrnul. A to na tom děti sedávají - když jich je tam víc, sedí na těch okrajích a jeden skáče. Asi taky záleží na kvalitě trampolíny, my máme německou a když vidím u přátel některé polské, tak se to vůbec nedá srovnávat
Taky se nam to nikdy nestalo
mame teda 3,55m, prstenec privazanej za pruziny, jak to ma byt a nikdy tam nikomu noha neproklouzla. A to tam jsou kolikrat 4 deti najednou
![]()
Znami maji 4m a tam teda synovi noha uvizla
tak asi poradne vybirat ![]()
@Terdul píše:
Holky, kde shanite lahve? Udelala jsem objednavku na svetulahvi a dodnes ani tuk.
Ikea ![]()
http://www.ikea.com/…ts/30213552/
Sice jsem chtela pullitrovky, ale jsou za super cenu, tak mam pro kazdyho litr ![]()
@Terdul Bricol tam toho mají mraky, a ikea tam mají teď za 39 kč
@Moise No já, ale myslím, že se nám prostě jen odvázal provázek kterým je to přivázáno k těm pružinám tudíž jsem ho zase zavázala a bylo to. Byla prostě chyba v uzlu a né v trampolíně..
@zuzu224 píše:
@Jajulkatak do toho jdu
Já letos taky a aspoň v dvojnásobném množství, páč minule mě obvinili, že jsem udělala málo ![]()
A ty likéry vydrží prý asi 2 týdny v lednici, ale teda nezkoušela jsem tak dlouho, vždycky to bylo do týdne pryč ![]()
No já chci dát do likéru jen trochu rumu, spíš pro vůni, tak snad to i tak v lednici dva týdny vydrží. Přeci jen čím víc alkoholu, tím delší trvanlivost.