Řešíte už Vánoce 2015?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2101
11.9.15 17:58

@Sofie92 napr http://www.remauh.cz/…dilu-P84924/
Je hodne tech sad, i levnejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.9.15 19:40

@Lejaa já budu mít malého starého 2 a 3 měsíce..
Už taky přemýšlím co.. ale asi dostane zatloukátko, kuchyňku a patrovou garáž, pro nejmenší.. aby si mohl pouštět autíčka.. a taky nějakou takovou tu mluvící knížku.. Má doma co děla zvuky a líbí se mu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.9.15 20:11
@Sofie92 píše:
@Lejaa Já…hračy bruder, hru krtečku pojd si hrát… dooble kids, pastelky, foukací fixy hodně knížek, tiskátka, modelínu je toho strašně moc…

Ty jo, tak jsem si půlku z toho seznamu musela vyhledat a upřímně si nedovedu představit, jak by si s tím syn ve svém věku hrál 8o
Jako tiskátka, knížky, dobrý…Ale třeba to dobble kids nebo Krtečku, pojď si hrát.. Akorát by to rozházel a nic víc.. A to je přitom dost učenlivej a docela dost šikovnej na svůj věk. No a jak by u nás dopadly foukací fixy raději ani nedomejšlím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.9.15 20:17

@Zorbas
Ta kuličková dráha vypadá dobře…:))) Díky!

@kvaček
Máš, prosím, na tu garáž nějaký odkaz? Syn je blázen do aut, to by se mu mohlo líbit.. Mám zatím v plánu jen Hasiče :? takže nic moc nápad… Snad ještě ty pastelky.. ale dál jsem jaksi bezradná..

A druhý syn bude mít na vánoce akorát 2 měsíce, tak to bude taky jízda :lol: Asi bude ošizený letos.. Pravděpodobně zabalím jen nějaká kousátka, protože nevím, co jiného dát..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.9.15 20:21

@Lejaa já odkaz nemám, jenom co jsem se dívala na netu tak běžně, ale normálně se jedná o plastou patrovou garaž - já chci aspoň 4 patra, je to z plastu a ty autíčka se nahoře pustí a jedou dolů a otáčejí se a dole je garáž… sama ještě nemám vyhledané…ale měli to kluci ve školce a ti malí 3letí u toho pořád stáli :-D
Kdekoliv zadáž patrová garáž, tak ti to vyjede.. např. l herueka nebo jak se to píše a vyjede ti několik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.9.15 20:27

@kvaček
:D Aha, tak zkusím taky pohledat! Děkuji! :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.9.15 21:48

Tak já byla dnes na nákupech. Synovi jsem zatím koupila zatloukačku, knížky s magnetkama, míček a koleje s vláčkem.. :) Jak viděl vláček, tak se k tomu hned hrnul, musela jsem to rychle schovat :mrgreen: Přemýšlela jsem ještě nad batůžkem, ale nevim jestli na něj nebude ještě spoustu času, když na vánoce mu bude teprve 14m.
Synovci bych chtěla koupit něco mimo oblečení a hraček, spíš něco užitečnějšího, protože už teď má hraček plno a spoustu příbuzných zase hračky donese.. :pocitac: Napadl mě akorát nočník, pohádková knížka nebo jídelní set. Na vánoce bude mít 8m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.9.15 21:52

@Labuť19 Pěkný, pěkný :) Synovcovi bych koupila plíny, bryndák a mističku se lžičkou :) Můj Vašík má taky 8m a tohle bych uvítala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
11.9.15 22:21

@kvaček Syn dostal před 2 lety k Vánocům dětský vysavač. Absolutně ho fascinoval a má jej dosud :D
@Lejaa Co třeba tohle ? To by se mu mohlo líbit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.9.15 07:21

@Lejaa No synovi bude v 2.2, 3 roky takže už bude starší a je hodě chytrý zná písmenka, čísla atd. (zato líný :D) takže hry už zvládá v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67626
12.9.15 09:04

@Labuť19
No syn budem mit na vanoce 15m. Zatim mam vyhlidlou vlackodrahu, zatloukacku, magnetickou tabulku a dal nevim :nevim:
Ted toho dost dostane k narozkam (odrazedlo, prvni stavebnici, auticka, stan).
Jestli nemate jeste Tatru, tak ta je u nas nejvic, jeste ma velkej bagr a mozna k vanocum bude nejaky dalsi maxiauto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
12.9.15 09:12

@Lejaa syn loni dostal pod stromek sedatko do vany.je to super, kdyz chces koupat se starsim dohromady. vyuzili jsme to az v pul roce, ale aspon neco pod stromkem mel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.9.15 09:16

@Sofie92
No jooo, tak ve třech letech je to jinááá :)
Syn teda taky umí barvy a pozná čísla do 10, což si myslím, že je ve dvou a něco letech úžasný.. Ale na společenské hry toho typu je asi ještě brzo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.9.15 09:20
@kattie píše:
@kvaček Syn dostal před 2 lety k Vánocům dětský vysavač. Absolutně ho fascinoval a má jej dosud :D
@Lejaa Co třeba tohle ? To by se mu mohlo líbit?

Ty jo, syn je teda šikovnej, ale že by ve 2,5 zvládl něco takového.. To je tak od 6-ti let ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.9.15 09:23

Máme to taky tak - líný jak veš ale písmenka, čísla apod. mu jdou. Miluje Krtka, viděla jsem mazajíí tabulku na psaní písmen tak se na ni chystám :) Jinak teď rád staví vláčkodráhu tak rozšíříme o nějaký ten tunel a ta kuličková dráha vypadá nádherně. Duplo krom traktoru naprostý nezájem, ještě se mi líbí garáž na auta z IKEA (rád tankuje, jezdí "do myčky apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný