Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sofie92 napr http://www.remauh.cz/…dilu-P84924/
Je hodne tech sad, i levnejsi ![]()
@Lejaa já budu mít malého starého 2 a 3 měsíce..
Už taky přemýšlím co.. ale asi dostane zatloukátko, kuchyňku a patrovou garáž, pro nejmenší.. aby si mohl pouštět autíčka.. a taky nějakou takovou tu mluvící knížku.. Má doma co děla zvuky a líbí se mu
@Sofie92 píše:
@Lejaa Já…hračy bruder, hru krtečku pojd si hrát… dooble kids, pastelky, foukací fixy hodně knížek, tiskátka, modelínu je toho strašně moc…
Ty jo, tak jsem si půlku z toho seznamu musela vyhledat a upřímně si nedovedu představit, jak by si s tím syn ve svém věku hrál ![]()
Jako tiskátka, knížky, dobrý…Ale třeba to dobble kids nebo Krtečku, pojď si hrát.. Akorát by to rozházel a nic víc.. A to je přitom dost učenlivej a docela dost šikovnej na svůj věk. No a jak by u nás dopadly foukací fixy raději ani nedomejšlím ![]()
@Zorbas
Ta kuličková dráha vypadá dobře…:))) Díky!
@kvaček
Máš, prosím, na tu garáž nějaký odkaz? Syn je blázen do aut, to by se mu mohlo líbit.. Mám zatím v plánu jen Hasiče
takže nic moc nápad… Snad ještě ty pastelky.. ale dál jsem jaksi bezradná..
A druhý syn bude mít na vánoce akorát 2 měsíce, tak to bude taky jízda
Asi bude ošizený letos.. Pravděpodobně zabalím jen nějaká kousátka, protože nevím, co jiného dát..:)
@Lejaa já odkaz nemám, jenom co jsem se dívala na netu tak běžně, ale normálně se jedná o plastou patrovou garaž - já chci aspoň 4 patra, je to z plastu a ty autíčka se nahoře pustí a jedou dolů a otáčejí se a dole je garáž… sama ještě nemám vyhledané…ale měli to kluci ve školce a ti malí 3letí u toho pořád stáli ![]()
Kdekoliv zadáž patrová garáž, tak ti to vyjede.. např. l herueka nebo jak se to píše a vyjede ti několik
Tak já byla dnes na nákupech. Synovi jsem zatím koupila zatloukačku, knížky s magnetkama, míček a koleje s vláčkem..
Jak viděl vláček, tak se k tomu hned hrnul, musela jsem to rychle schovat
Přemýšlela jsem ještě nad batůžkem, ale nevim jestli na něj nebude ještě spoustu času, když na vánoce mu bude teprve 14m.
Synovci bych chtěla koupit něco mimo oblečení a hraček, spíš něco užitečnějšího, protože už teď má hraček plno a spoustu příbuzných zase hračky donese..
Napadl mě akorát nočník, pohádková knížka nebo jídelní set. Na vánoce bude mít 8m.
@Labuť19 Pěkný, pěkný
Synovcovi bych koupila plíny, bryndák a mističku se lžičkou
Můj Vašík má taky 8m a tohle bych uvítala ![]()
@kvaček Syn dostal před 2 lety k Vánocům dětský vysavač. Absolutně ho fascinoval a má jej dosud ![]()
@Lejaa Co třeba tohle ? To by se mu mohlo líbit?
@Lejaa No synovi bude v 2.2, 3 roky takže už bude starší a je hodě chytrý zná písmenka, čísla atd. (zato líný
) takže hry už zvládá v pohodě ![]()
@Labuť19
No syn budem mit na vanoce 15m. Zatim mam vyhlidlou vlackodrahu, zatloukacku, magnetickou tabulku a dal nevim ![]()
Ted toho dost dostane k narozkam (odrazedlo, prvni stavebnici, auticka, stan).
Jestli nemate jeste Tatru, tak ta je u nas nejvic, jeste ma velkej bagr a mozna k vanocum bude nejaky dalsi maxiauto.
@Lejaa syn loni dostal pod stromek sedatko do vany.je to super, kdyz chces koupat se starsim dohromady. vyuzili jsme to az v pul roce, ale aspon neco pod stromkem mel.
@Sofie92
No jooo, tak ve třech letech je to jinááá ![]()
Syn teda taky umí barvy a pozná čísla do 10, což si myslím, že je ve dvou a něco letech úžasný.. Ale na společenské hry toho typu je asi ještě brzo.. ![]()
@kattie píše:
@kvaček Syn dostal před 2 lety k Vánocům dětský vysavač. Absolutně ho fascinoval a má jej dosud
@Lejaa Co třeba tohle ? To by se mu mohlo líbit?
Ty jo, syn je teda šikovnej, ale že by ve 2,5 zvládl něco takového.. To je tak od 6-ti let ne?
Máme to taky tak - líný jak veš ale písmenka, čísla apod. mu jdou. Miluje Krtka, viděla jsem mazajíí tabulku na psaní písmen tak se na ni chystám
Jinak teď rád staví vláčkodráhu tak rozšíříme o nějaký ten tunel a ta kuličková dráha vypadá nádherně. Duplo krom traktoru naprostý nezájem, ještě se mi líbí garáž na auta z IKEA (rád tankuje, jezdí "do myčky apod.)