ORL Jižní Čechy

3323
18.1.18 17:43

ORL jižní čechy

Ahoj, doporučíte mi prosím dobré ORL pro dospělé nejlépe jižní čechy, ale klidně i jinde. Jde o krční mandle. Můj obvodní doktor by je rád viděl venku a já bych ráda znala názor odborníka. Chválu jsem slyšela na nemocnici v Jindřichově Hradci, ale na stránkách mají, že nyní ošetřují pouze akutní případy. Klidně si na termín počkám i pár měsíců není to akutní. Děkuji všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1663
18.1.18 18:33
@zuza92 píše:
Ahoj, doporučíte mi prosím dobré ORL pro dospělé nejlépe jižní čechy, ale klidně i jinde. Jde o krční mandle. Můj obvodní doktor by je rád viděl venku a já bych ráda znala názor odborníka. Chválu jsem slyšela na nemocnici v Jindřichově Hradci, ale na stránkách mají, že nyní ošetřují pouze akutní případy. Klidně si na termín počkám i pár měsíců není to akutní. Děkuji všem za rady.

S dospelym dkusenost nemam ale se synem jsem byla sice na nosnich mandlivh v Jindrichove Hradci a za me super pristup lekaru i sester

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
18.1.18 18:43

@Lunysek děkuju. Jak jsem psala v úvodním příspěvku. J. Hradec mi byl doporučen, ale bohužel berou jen akutní případy. Ostatní, prý ošetří lékaři ze soukromých ordinací, ale nevim o jaké jde ani jestli jsou kvalitní. Hledám někoho, kdo udělá výtěry a poradí. A nebude chtít pouze trhat mandle za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.1.18 19:11

Poliklinyka Sever České Budějovive. Koukni na net kdy, tam je paní doktotka Lenka Zahradníková. Dojíždí tam právě z Hradce a je výborná. Nám taky mandle nedoporučila vytrhnout, prý se od toho dost opouští, když to není nutnost. Tak jestli nejste nějak často nemocný, nebo nemáte kvůli mandlím extra komplikace, určitě vám doporučí netrhat. Já jsem dnes za to ráda, že jsme dceru zbytečně nrtrápili. Žádanku ti musí vypsat váš obvoďák, to myslim není problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7658
18.1.18 19:29

https://www.eucklinika.cz/…our-al-rajab
Naprosto úžasnej, trpělivej, všechno vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí