Ošetřovné versus práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1211
30.3.20 15:14

Ošetrovné versus práce

Holky prosím jdu si pro radu. Dělám v práci, kde jsme tři skoro stejně staré děti, každá jedno. Jelikož i nám šéf vlivem epidemie pokratil otevírací dobu máme se nyní domluvit kdo půjde na ošetrovné. Mám jít já, ale nechci kvůli výplatě být celý měsíc doma, druhá kolegyne před měsícem teprve nastoupila tak tě šéf řekl že by měla chodit do práce, ať se zaučuje a třetí co je vedoucí by jí zaučovat měla. Nejlepší by bylo se prostridat. Ale třetí ta vedoucí moc ani nechce, aby neměla malou výplatu, ale já už musím ????celkem mi to vadí, ani nevím zda je lepší ošetrovné nebo být část směny v práci. A ještě jeden dotaz, kdybych teda od 1.4.nastoupila na ošetrovné, kdy potom dostanu vyplácení. To bych taky mohla být celý květen bez peněz. A děkuji za odpověď jaká možnost by podle vás byla ok. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
30.3.20 15:18

Dostala bys penize za duben cca ve stejne dobe co bys dostala vyplatu… neni to uplne nejhorsi kdyz se pocita i vikend ne? A aspon budes v klidu doma.. ale tak naridit ti to nemuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20861
30.3.20 15:26

Kdyz nastoupis 1.4. Tak to dostanes v kvetnu jako vyplatu za ten mesic. Ale bude to mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
30.3.20 15:27

@gabki No, jit na osetrovne ti nikdo nemuze naridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35615
30.3.20 17:58

Ať vyhodí tu ve zkusebce a můžete chodit do práce obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat