Osík - hledám maminky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19886
30.7.13 13:59

Osík- hledám maminky

Ahojky, čerstvě bydlíme v Osíku a nikoho tu neznám. Hledám tedy i touto cestou. Jsou tu nějaké maminky s dětmi? Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19886
4.12.15 13:08

Stále hledám, už tu jsme přes dva roky a známí žádní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
4.12.15 13:25

Jéžiš to je mi tě líto :roll: Co zkusit spíš někoho z Litomyšle? Jestli tě to uklidní já už tu rok píšu že hledám kamarádku v Praze 15, psala jsem si s x maminkami a nebylo z toho nikdy nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.12.15 13:55

@Bohulinka pár maminek znám, ale vidíme se málo. Příhodnější je spíše tady, hlavně dcera od září chodí do školky a připadám si tam tak nějak navíc. V šatně se akorát s ostatními pozdravíme a nic. Myslela jsem, že se školkou to bude lepší a není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
4.12.15 14:11

Já spíš myslím, že je to o štěstí. A ikdyž se s někým seznámíš není to extra jistota, že si sednete. Kluk tu od září chodí do mš, začala jsem se bavit s jednou maminkou, byly jsme párkrát venku s kočárkem, ale už cítím, že si prostě úplně nerozumíme :nevim: Stejně tak to asi funguje i tady. Odpověděla jsem na plno výzev, psala i do zpráv. A co mě dorazilo, že si to ty paní přečetly, ale neozvaly se. To moc nechápu proč to sem pak píší. Nebo možná jsem divná já :think: Jo inzerát se pak po nějaké době objevil znovu a znovu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová