Oškubaná jak kuře

279
27.5.20 22:13

Oškubaná jak kuře

Holky, nemáte odzkoušený nějaký přípravek na rychlejší růst vlasů?
Dneska jsem šla po půl roce ke kadeřnici na melír a sestříhání vlasů. Říkám jí jen trošičku zastřihnout tak 1cm, spíš sestříhat do tvaru. A místo toho mi vzala asi 5 cm a mám to oškubané jak kuře :,(
Nějak se s tím nemůžu smířit. Vypadávají mi vlasy i z culíku.
Potřebovala bych aby to co nejrychleji dorostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
27.5.20 22:15

Vitamíny biosil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.5.20 22:17

Sakryš zase… Ženský, kde to berete. Já bych chtěla prakticky jen stříhat s těma nůžkama na prostrihavani a nikdy to nevyjde :cert: jinak moc krátké, to je klasika… Pinetky a lak na vlasy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
27.5.20 22:18

@Veru1987 díky, máš dobré zkušenosti? Vyzkouším to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
27.5.20 22:20

@Bubla Bůčková jojo už lakuju a mám ve vlasech pérka, jsem jak školačka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.5.20 22:29

To nemuze byt tak zly, ne? Ne?…Neni to jen nezvyk? A co zkusit jiny uces treba pomoci kulmy? Jak je mas dlouhy? Nechces hodit foto a zamazat klidne oblicej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
27.5.20 22:36

Ja brala donna hair a pouzivala kofeinovy sampon, celkem rychle mi vlasy poporostly (brala sem to spis kuli padani, ale do delky vyrostly taky dost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
27.5.20 22:38

Curapil.. opravdu pomaha me i svagrove.. akorat z neho rostou rychleji i chlupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
27.5.20 22:39

@wildcherry Tak určitě to je o zvyku. Časem si zvyknu, ale byla bych šťastná kdyby to trochu narostlo. Mě vlasy rostou hrozně pomalu. Teď jsem byla zvyklá to mít sestříhaný a ty nejdelší mít na lopatky. A teď mi ty boky vypadávají z gumičky a jsem nesvá, jak to pořád trčí vzadu, po stranách a pořád se mi dělá ofina. Předtím jsem měla delší patku.
Budu teď holt nosit pár měsíců culík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
27.5.20 22:41

@petanah :lol: :lol: to se mam na co těšit. To budu jak gorila :lol: :lol: ale hlavně že vlasy poporostou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
27.5.20 22:41

@Kriss Tina Díky, to zní slibně :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
27.5.20 22:48
@elza12 píše:
@wildcherry Tak určitě to je o zvyku. Časem si zvyknu, ale byla bych šťastná kdyby to trochu narostlo. Mě vlasy rostou hrozně pomalu. Teď jsem byla zvyklá to mít sestříhaný a ty nejdelší mít na lopatky. A teď mi ty boky vypadávají z gumičky a jsem nesvá, jak to pořád trčí vzadu, po stranách a pořád se mi dělá ofina. Předtím jsem měla delší patku.
Budu teď holt nosit pár měsíců culík :lol:

Tak jestli tě kadeřnice stříhá takhle, nejspolehlivější recept bude vyměnit kadeřnici. Jinak ten biosil není blbej a rozhodně neuškodí. Potažmo můžeš zkusit nějakou kombinaci zinek + selen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
27.5.20 22:49

@elza12 no jako zruda fakt nevypadas :hug: ale proc ti to TAK prostrihala? :roll: nektere kadernice bych teda vypraskala…jako kdyz uz ma zakaznice vlasy, tak ji to prostriham na mysi ocasky, me to taky jedna provedla, z huste kstice (rikala, ze ten drn nevypada dobre) mi zbyly smutne ridke praminky, ktere mi do tydne zkrepately a roztrepily se :roll:

Hele, nic, doroste to. Neni to oboci :hug:

• Citovat
  • Upravit
279
27.5.20 22:50

@marzanna jojo příště už tam nejdu :lol: Nikdy nebyl problém, až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
27.5.20 22:50

@elza12 revalid je účinnější (silnější) než biosil. Je i na nehty. Musela sem ho přestat brát, vlasy se mi splašily a doba karantény byla nekončící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová