Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nemáte odzkoušený nějaký přípravek na rychlejší růst vlasů?
Dneska jsem šla po půl roce ke kadeřnici na melír a sestříhání vlasů. Říkám jí jen trošičku zastřihnout tak 1cm, spíš sestříhat do tvaru. A místo toho mi vzala asi 5 cm a mám to oškubané jak kuře ![]()
Nějak se s tím nemůžu smířit. Vypadávají mi vlasy i z culíku.
Potřebovala bych aby to co nejrychleji dorostlo.
Sakryš zase… Ženský, kde to berete. Já bych chtěla prakticky jen stříhat s těma nůžkama na prostrihavani a nikdy to nevyjde
jinak moc krátké, to je klasika… Pinetky a lak na vlasy ![]()
@Bubla Bůčková jojo už lakuju a mám ve vlasech pérka, jsem jak školačka. ![]()
To nemuze byt tak zly, ne? Ne?…Neni to jen nezvyk? A co zkusit jiny uces treba pomoci kulmy? Jak je mas dlouhy? Nechces hodit foto a zamazat klidne oblicej?
Ja brala donna hair a pouzivala kofeinovy sampon, celkem rychle mi vlasy poporostly (brala sem to spis kuli padani, ale do delky vyrostly taky dost).
Curapil.. opravdu pomaha me i svagrove.. akorat z neho rostou rychleji i chlupy
@wildcherry Tak určitě to je o zvyku. Časem si zvyknu, ale byla bych šťastná kdyby to trochu narostlo. Mě vlasy rostou hrozně pomalu. Teď jsem byla zvyklá to mít sestříhaný a ty nejdelší mít na lopatky. A teď mi ty boky vypadávají z gumičky a jsem nesvá, jak to pořád trčí vzadu, po stranách a pořád se mi dělá ofina. Předtím jsem měla delší patku.
Budu teď holt nosit pár měsíců culík ![]()
@petanah
to se mam na co těšit. To budu jak gorila
ale hlavně že vlasy poporostou ![]()
@elza12 píše:
@wildcherry Tak určitě to je o zvyku. Časem si zvyknu, ale byla bych šťastná kdyby to trochu narostlo. Mě vlasy rostou hrozně pomalu. Teď jsem byla zvyklá to mít sestříhaný a ty nejdelší mít na lopatky. A teď mi ty boky vypadávají z gumičky a jsem nesvá, jak to pořád trčí vzadu, po stranách a pořád se mi dělá ofina. Předtím jsem měla delší patku.
Budu teď holt nosit pár měsíců culík
Tak jestli tě kadeřnice stříhá takhle, nejspolehlivější recept bude vyměnit kadeřnici. Jinak ten biosil není blbej a rozhodně neuškodí. Potažmo můžeš zkusit nějakou kombinaci zinek + selen
@elza12 no jako zruda fakt nevypadas
ale proc ti to TAK prostrihala?
nektere kadernice bych teda vypraskala…jako kdyz uz ma zakaznice vlasy, tak ji to prostriham na mysi ocasky, me to taky jedna provedla, z huste kstice (rikala, ze ten drn nevypada dobre) mi zbyly smutne ridke praminky, ktere mi do tydne zkrepately a roztrepily se ![]()
Hele, nic, doroste to. Neni to oboci ![]()
@marzanna jojo příště už tam nejdu
Nikdy nebyl problém, až teď.
@elza12 revalid je účinnější (silnější) než biosil. Je i na nehty. Musela sem ho přestat brát, vlasy se mi splašily a doba karantény byla nekončící