Oslava rozvodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5041
24.9.16 07:57

Neslavila jsem, přesto, ze jsem podávala ja, důvod slavit jsem opravdu neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.9.16 08:00

Ona nemá co slavit, nebyl to její rozvod. A on slavit nechce, tak by to měla respektovat. To je chování :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
24.9.16 08:03

Moje babicka sla oslavit rozvod primo se svym novym exmanzelem. Oslava se trochu zvrtla, kdyz pri ni otehotnela, takze na oslavy bacha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.9.16 08:03
@andelka83 píše:
Nám se ulevilo že je to za námi, dali jsme si pusu když přišel rozsudek a toť vše.

s exmanželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.9.16 08:04
@Fjodorka píše:
Moje babicka sla oslavit rozvod primo se svym novym exmanzelem. Oslava se trochu zvrtla, kdyz pri ni otehotnela, takze na oslavy bacha :lol:

taky dobrýýý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
24.9.16 08:05

Já bych třeba slavila vlastní rozvod, kdybych se zbavila nějakýho blba, ale spíš oslava sama se sebou :D nicméně nutit přítele aby slavil svuj rozvod mi přijde uhozený, kdyby s tim nepřišel sám vůbec by mě to nenapadlo řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81538
24.9.16 08:14
@alimdar píše:
Zdravím a mám dotaz na ty, které měli zenateho partnera. Když došlo k rozvodu, oslavil to s vámi na večeři, v cukrarne nebo aspoň doma?

Kolegyni se před týdnem rozvedl partner, odešla od něj žena, ale kolegyni poznal az jako opuštěný, sám. Nakonec podával žádost o rozvod on. Ale do oslavy se mu nechce, ona je z toho smutná a nechápe, proč :nevim:

Tak mě to jen tak zajímá, děkuju

pric by to mek jit slavit

Ja sjem sla na pivo s exmanzelem :jazyk: jako ze to mame za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81538
24.9.16 08:16
@alimdar píše:
Zdravím a mám dotaz na ty, které měli zenateho partnera. Když došlo k rozvodu, oslavil to s vámi na večeři, v cukrarne nebo aspoň doma?

Kolegyni se před týdnem rozvedl partner, odešla od něj žena, ale kolegyni poznal az jako opuštěný, sám. Nakonec podával žádost o rozvod on. Ale do oslavy se mu nechce, ona je z toho smutná a nechápe, proč :nevim:

pric by to mek jit slavit

Ja sjem sla na pivo s exmanzelem :jazyk: jako ze to mame za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.9.16 08:17

Slavit? trochu cakly ne?

Ja se teda akorat pekne ozrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
24.9.16 08:21

@LadyLada proc to adredujes mě? Já neslavila ani svůj rozvod, natož druhého. Jen jsem se zeptala, protože mi to přijde taky ujety :roll:. Já, ač jsem žádost o rozvod podávala sama, tak jsem to povazovala za životní neúspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
24.9.16 08:23

Me pobavilo, ze to chtela slavit treba v cukrarne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tam se chodi s detmi slavit treba konec skolniho roku, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
24.9.16 08:23
@Gingerka píše:
Ty si děláš prču, že jo? :mrgreen: :mrgreen:

To jsem si myslela taky, ale bohužel ne. A vzhledem k tomu, že kolem sebe mic rozvedených nemám, tak jsem si chtěla ujasnit, kdo je ok. Jestli já, co jsem šla id siudu rovnou do práce nebo ona, co chce slavit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
24.9.16 08:24
@Pherenike píše:
Me pobavilo, ze to chtela slavit treba v cukrarne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tam se chodi s detmi slavit treba konec skolniho roku, ne? :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
24.9.16 08:35
@alimdar píše:

8o 8o 8o :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
24.9.16 08:39
@Pherenike píše:
Me pobavilo, ze to chtela slavit treba v cukrarne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tam se chodi s detmi slavit treba konec skolniho roku, ne? :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Byls hodný a rozvedl se, tak ti koupím větrník :hug: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí