Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neslavila jsem, přesto, ze jsem podávala ja, důvod slavit jsem opravdu neměla.
Ona nemá co slavit, nebyl to její rozvod. A on slavit nechce, tak by to měla respektovat. To je chování ![]()
Moje babicka sla oslavit rozvod primo se svym novym exmanzelem. Oslava se trochu zvrtla, kdyz pri ni otehotnela, takze na oslavy bacha ![]()
@andelka83 píše:
Nám se ulevilo že je to za námi, dali jsme si pusu když přišel rozsudek a toť vše.
s exmanželem?
@Fjodorka píše:
Moje babicka sla oslavit rozvod primo se svym novym exmanzelem. Oslava se trochu zvrtla, kdyz pri ni otehotnela, takze na oslavy bacha
taky dobrýýý ![]()
Já bych třeba slavila vlastní rozvod, kdybych se zbavila nějakýho blba, ale spíš oslava sama se sebou
nicméně nutit přítele aby slavil svuj rozvod mi přijde uhozený, kdyby s tim nepřišel sám vůbec by mě to nenapadlo řešit…
@alimdar píše:
Zdravím a mám dotaz na ty, které měli zenateho partnera. Když došlo k rozvodu, oslavil to s vámi na večeři, v cukrarne nebo aspoň doma?Kolegyni se před týdnem rozvedl partner, odešla od něj žena, ale kolegyni poznal az jako opuštěný, sám. Nakonec podával žádost o rozvod on. Ale do oslavy se mu nechce, ona je z toho smutná a nechápe, proč
Tak mě to jen tak zajímá, děkuju
pric by to mek jit slavit
Ja sjem sla na pivo s exmanzelem
jako ze to mame za sebou.
@alimdar píše:
Zdravím a mám dotaz na ty, které měli zenateho partnera. Když došlo k rozvodu, oslavil to s vámi na večeři, v cukrarne nebo aspoň doma?Kolegyni se před týdnem rozvedl partner, odešla od něj žena, ale kolegyni poznal az jako opuštěný, sám. Nakonec podával žádost o rozvod on. Ale do oslavy se mu nechce, ona je z toho smutná a nechápe, proč
pric by to mek jit slavit
Ja sjem sla na pivo s exmanzelem
jako ze to mame za sebou.
@LadyLada proc to adredujes mě? Já neslavila ani svůj rozvod, natož druhého. Jen jsem se zeptala, protože mi to přijde taky ujety
. Já, ač jsem žádost o rozvod podávala sama, tak jsem to povazovala za životní neúspěch
Me pobavilo, ze to chtela slavit treba v cukrarne
![]()
Tam se chodi s detmi slavit treba konec skolniho roku, ne? ![]()
@Gingerka píše:
Ty si děláš prču, že jo?![]()
To jsem si myslela taky, ale bohužel ne. A vzhledem k tomu, že kolem sebe mic rozvedených nemám, tak jsem si chtěla ujasnit, kdo je ok. Jestli já, co jsem šla id siudu rovnou do práce nebo ona, co chce slavit ![]()
@Pherenike píše:
Me pobavilo, ze to chtela slavit treba v cukrarne![]()
![]()
Tam se chodi s detmi slavit treba konec skolniho roku, ne?
@alimdar píše:
@Pherenike píše:
Me pobavilo, ze to chtela slavit treba v cukrarne![]()
![]()
Tam se chodi s detmi slavit treba konec skolniho roku, ne?
Byls hodný a rozvedl se, tak ti koupím větrník
![]()