Oslava rozvodu

1238
23.9.16 23:10

Oslava rozvodu

Zdravím a mám dotaz na ty, které měli zenateho partnera. Když došlo k rozvodu, oslavil to s vámi na večeři, v cukrarne nebo aspoň doma?

Kolegyni se před týdnem rozvedl partner, odešla od něj žena, ale kolegyni poznal az jako opuštěný, sám. Nakonec podával žádost o rozvod on. Ale do oslavy se mu nechce, ona je z toho smutná a nechápe, proč :nevim:

Tak mě to jen tak zajímá, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13021
23.9.16 23:19

@alimdar co je to za hloupost oslavovat rozvod :roll:. Vůbec se mu nedivím a jí nechápu že jí to vůbec napadlo.
A´t si oslaví svoje výročí a ne něco co se rozpadlo…nevím přijde mi to až skoro neetický když to přeženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7225
23.9.16 23:22

Oslavovat rozvod? 8o 8o
Pro chlapa to asi nebyla zrovna sranda, konec něčeho co kdysi bylo fajn… Já si myslím že přejít to v tichosti je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
23.9.16 23:25

@ametyst no já ho taky s přítelem neslavila, sla jsem do práce jakoby nic. Byla jsem šťastná, to ano, rozbod byl moje iniciativa (ne kvůli priteli, toho jsem poznala až po podání žádosti). Taky mi to přijde divný, a proto jsem se chtěla ujistit, jak to mají ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.9.16 23:54
@alimdar píše:
Zdravím a mám dotaz na ty, které měli zenateho partnera. Když došlo k rozvodu, oslavil to s vámi na večeři, v cukrarne nebo aspoň doma?

Kolegyni se před týdnem rozvedl partner, odešla od něj žena, ale kolegyni poznal az jako opuštěný, sám. Nakonec podával žádost o rozvod on. Ale do oslavy se mu nechce, ona je z toho smutná a nechápe, proč :nevim:

Tak mě to jen tak zajímá, děkuju

Ty si děláš prču, že jo? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59468
24.9.16 00:19

@alimdar :roll: proč by to měl slavit. Kolegyně je divná :jazyk: Jsou věci co se snad neoslavují :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.9.16 01:18

Když sem manžel rozvedl, když teda přišel tenkrát ten papír, tak já byla v Kosovu. Takže mi to jen řekl do telefonu.
Tohle se oslavuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
24.9.16 01:57

Oslava 8o To snad né 8o Přece jenom spolu prožili hezké chvíle a to že to potom nevyšlo snad není důvod k oslavě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
24.9.16 06:58

Prostě jste a bude vždy druhé, no. To že se někdo rozvádí, ještě neznamená, že se opravdu rozvede a nemůže vrátit. Je to takové blbé období, kdy si oba dva partneři ujasňují svůj život, co chtějí a vyčkávají, co ten druhý… Takové ty představy, že vy jste je přeci nerozvedli… rozvedli. Rozsudek dorazil po té, co jste byli již spolu. Takže za mě - dobře vám tak. A počítejte tak 2 roky, než si zvykne na novou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.9.16 07:07

Rozvod muze byt uleva pro toho, kdo se chce rozvest, ale myslim, ze to duvod k oslave neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
24.9.16 07:08

Rozvod-at uz z jakehokoli duvodu by podle me mel bytt bran jako urcita zivotni prohra, ze ktery by se clovek mel poucit, odrazit se a jit dal. Ale nic ke slaveni na tom nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.9.16 07:16

Zase na druhou stranu - svatby se slaví jak o život a rozvody nic. Víte, kolik by lidi prožili hezkých oslav, kdyby se slavili i rozvody??? :mrgreen:
Já byla po rozvodu spokojená, cítila jsem velikou úlevu a pohodu, ale taky jsem žádnou oslavu nedělala. Ale já bych jí, být mnou, nedělala ani při svatbě. Lidi by měli umět bavit a radovat jen tak, ne si k tomu hledat záminky a situace (svatba, konec roku atd.)

• Citovat
  • Upravit
94
24.9.16 07:33

Podle me svatba nastane v okamziku, kdy si ti dva reknou, ze chcou byt spolu, to ostatni jsou uz jen formality. ;) A cim honosnejsi svatba, tim blbejsi je se pak rozvadet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.16 07:46

Já jdu proti proudu.. :mrgreen: Já totiž svůj rozvod oslavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33015
24.9.16 07:51

Nám se ulevilo že je to za námi, dali jsme si pusu když přišel rozsudek a toť vše. Nechápu co by se mělo nějak slavit. Není co. Ať si pěstují vztah jinými oslavami, narozeniny, vyroci, valentyn, prvni máj, ale slavit nějak rozvod mi přijde trochu trapné a trochu hloupé a trochu dětinské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí