Osm statečných

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
4.12.11 20:11

Já v tom spřežení teda taky žádný štěňata neviděla :think: Jen toho starýho desetiletýho Jacka,co nakonec umřel :,( Holky a myslíte si,že je opravdu reálný aby pes vydržel 15 dní bez jídla? :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
4.12.11 20:12

Na film jsem se dívala už asi po páté. Ořvala jsem ho jako vždy. Je to nádherný film. Jinak mám ráda filmy Hačikó - příběh psa, Muž a jeho pes, Psí rok, ale taky u nich brečím :,(

Příspěvek upraven 04.12.11 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
4.12.11 20:14
mahdalka píše:
Já v tom spřežení teda taky žádný štěňata neviděla :think: Jen toho starýho desetiletýho Jacka,co nakonec umřel :,( Holky a myslíte si,že je opravdu reálný aby pes vydržel 15 dní bez jídla? :nevim: :oops:

těžko říct, to jak často tam ti psi jedli nikdo neví, to si mohli jen domyslet :think:
tohle jsem našla: zdravý pes vydrží bez zdravotních problémů bez jídla klidně až 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.12.11 20:26

Marley a já znáte? To jsem nedávno viděla po roce a musela jsem to přepnout, nechtělo se mi řvát

• Citovat
  • Upravit
16557
4.12.11 20:31

Na to jsem se chtěla dívat a zrovna jsme byli pryč :zed: Já z toho filmu pochopila,že 15 dní nejedli,když byli uvázaný na těch řetězech :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.12.11 20:51

Já dneska dojetím slzela u Babe-galantní prasátko, takže tenhle film ani nebudu zkoušet se dívat, jak tak čtu…
Je to hrozné, od té doby co jsem otěhotněla, chce se mi brečet furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
4.12.11 20:52

Tak ten film mám stáhnutý, o víkendu jsem se na něj chtěla mrknout,ale nestihla jsem. Já psy miluju, takže předem vím, že budu řvát jako želva. To samý u Hačiko-příběh psa, to byl strašně dojemnej příběh podle skutečný události,děsně mě to vzalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
4.12.11 20:54
Pipet píše:
Já dneska dojetím slzela u Babe-galantní prasátko, takže tenhle film ani nebudu zkoušet se dívat, jak tak čtu…
Je to hrozné, od té doby co jsem otěhotněla, chce se mi brečet furt.

To máme taky doma a super.Já mám tyto filmy se zvířaty ráda :lol: .Ještě je super Delfín Filip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
4.12.11 21:38

Já jsem viděla jen kousek a pak konec, každopádně mi přišlo dost směšný ztvárnění toho tuleně, byl to spíš takovej dinosaurus :lol: A nevím teda, jestli tuleň, kterej loví tučňáky (ve vodě), by si troufl na psa na suchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.12.11 21:48

jo tak ten tuleň mě teda taky dost zaujal a vyděsil.Taková vobluda veliká a aby běžel za psem a kous ho do nohy,to je dost utažený za vlasy.Na to jsem taky koukala jak blázen a přišlo mi to jako nějaká prehistorická příšera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
5.12.11 08:26

Ono je ve všech filmech něco přehnané.Já vždycky říkám-režisér to tak chtěl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.12.11 15:49

Jo je možné, že si to pletu s jinou ukázkou :) Já nějak TV nestíhám :lol:

Romanetka píše:
Já mám doma 2 huskounky, tenhle film máme i na dvd, viděla jsem ho už asi desetkrát a stejně pokaždý brečím… :)
Crispina o tom, že by byla štěnata ve spřežení v tomhle filmu nevím, a myslím si, že tohle je typický film pro celou rodinu, ne jen pro děti…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
18.12.11 21:21

Taky jsem ten film viděla nejdřív na Primě a pak na Joj o týden později uplně od začátku.
Film se my moc líbil ale řvala jsem jak oteklá nejdříve o toho nejstaršího psíka jak se bohužel nedostal z obojku to my bylo šíleně jak jsem řvala.
A to moji kluci jukaly semnou a říkaly my proč brečím je to je film.
A i tak bych zase jukala znovu a vím i když jsem to viděla brečela bych zase.
Ten tuleň ten byl dobře udělanej fakt vypadal jako dinosaurus i já bych se ho lekla.
Film doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky