Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Akorát jsem se dokoukala na film „Osm statečných“.Viděli jste?Já celou dobu brečela jak želva a to se mnou necloumaj těhotenský hormony.Krásnej film,ale strašně smutnej,navíc je natočenej podle skutečný události.Jak ty pejsci celýho půl roku čekali,až si pro ně přijedou.Jaký měli sněhový postýlky.....psi miluju,takže jsem to sledovala se zatajeným dechem a pláčem-moje Kettynka by nepřežila ani hodinu.Neuvěřitelně dojemnej film ![]()
Prosímtě j včera řvala u Conviction http://www.csfd.cz/…-conviction/
No a stihla jsem posledních 15 minut 8 statečných a taky se mi chtělo řvát. Taky se mnou nic necloumá. ![]()
Já jen že jdu okolo, tak mi nedá sem nenapsat ![]()
Psy miluju, takže jsem to nesledovala
Viděla jsem totiž ukázky a zapřahat štěňata do spřežení je hovadina. Já vím, bylo to pro děti …
Od mala ale filmy se zvířaty nesleduju, přisuzují se jim lidské vlastnosti a schopnosti a mě to nesedí. Z Goro bílý pes nebo Bílý Bim černé ucho jsem měla jako dítě špatné spaní ![]()
Tak my koukali celá rodinka, manžovi stály chlupy na rukách a já bulela mám na to nárok,brečím i u reklamy
Snad to po porodu bude ok a budu zase normální
První synek se mě pořád ptal „mamiko ploč pláčeš? pejsek spinká…“
![]()
Crispina píše:
Já jen že jdu okolo, tak mi nedá sem nenapsat
Psy miluju, takže jsem to nesledovalaViděla jsem totiž ukázky a zapřahat štěňata do spřežení je hovadina. Já vím, bylo to pro děti …
Od mala ale filmy se zvířaty nesleduju, přisuzují se jim lidské vlastnosti a schopnosti a mě to nesedí. Z Goro bílý pes nebo Bílý Bim černé ucho jsem měla jako dítě špatné spaní
Crispina píše:
Psy miluju, takže jsem to nesledovalaViděla jsem totiž ukázky a zapřahat štěňata do spřežení je hovadina. Já vím, bylo to pro děti …
Od mala ale filmy se zvířaty nesleduju, přisuzují se jim lidské vlastnosti a schopnosti a mě to nesedí. Z Goro bílý pes nebo Bílý Bim černé ucho jsem měla jako dítě špatné spaní
Souhlas, z Gora jsem byla coby děcko tak vynervovaná, jak se pořád míjeli, že mu připisuju většinu svých fobií a frustrací ![]()
Já ho viděla už asi 3× a klidně se budu dívat zase.Je to nádherně natočený film.Koukaly jsme s malým a ten tu chudák brečel. ![]()
Já mám doma 2 huskounky, tenhle film máme i na dvd, viděla jsem ho už asi desetkrát a stejně pokaždý brečím… ![]()
Crispina o tom, že by byla štěnata ve spřežení v tomhle filmu nevím, a myslím si, že tohle je typický film pro celou rodinu, ne jen pro děti…
Crispina píše:
tam žádné štěňata nebyly , to si nejspíš pleteš. Něco takového bylo včera večer, že kluk tam vyhrál závody se štěňaty ve spřežení ![]()
Já viděla,brečela jak malá ,a u toho pořád hladila naší labradorku..
Já jsem psomil,takže tyhle filmy vždycky „ořvu“. ![]()
Jen,museli jsme odjet,než to skončilo.Odjížděli jsme,když jich bylo 6 a našli to jídlo.Jak to prosím dopadlo ?
Honey83 píše:
Já viděla,brečela jak malá ,a u toho pořád hladila naší labradorku..Já jsem psomil,takže tyhle filmy vždycky „ořvu“.
Jen,museli jsme odjet,než to skončilo.Odjížděli jsme,když jich bylo 6 a našli to jídlo.Jak to prosím dopadlo ?
napíšu ti to do SZ ![]()
donaga píše:
Napiš to sem, já jsem také zvědavá jak to skončilo.
třeba se na to bude někdo koukat a nechce vědět jak to dopadlo tak raději ne, už se mi to jednou nevyplatilo ![]()
jinak máš SZ, nevím kolik jsi toho viděla…
Já v tom spřežení teda taky žádný štěňata neviděla
Jen toho starýho desetiletýho Jacka,co nakonec umřel
Holky a myslíte si,že je opravdu reálný aby pes vydržel 15 dní bez jídla?
![]()
Na film jsem se dívala už asi po páté. Ořvala jsem ho jako vždy. Je to nádherný film. Jinak mám ráda filmy Hačikó - příběh psa, Muž a jeho pes, Psí rok, ale taky u nich brečím ![]()
Příspěvek upraven 04.12.11 v 20:16