Dokument Maxi máma

budulinek2011
3.12.11 11:13

Dokument maxi máma

Ahoj holky… Ted jsem dokoukala na dokument maxi máma.. Žena měla 6 dětí a porodila ještě osmerčata.. Jestě ted mí beží huží kuže :-/ Na co mi si tu vlastně stěžujeme?? Že nic nestíhame s jedním dítětem? Musím řict, že mi tenhle dokument dodal sílu… Být v kuží té maminky tak si asi hazím mašli.. Je neuvěřitelné co ta žena zvlada… Obdibuji i maminky co maji jen dvojčátka.. 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
3.12.11 11:15

Diskuse na maximámu tu už je - počti si . Já osobně k této osobě necítím ani malinký obdiv, ba naopak, jen mi je líto jejích dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
3.12.11 11:23

Aha.. Tak to jsem nevěděla že tu je..

• Citovat
  • Upravit
101713
3.12.11 11:25

Přesně tak, není za co ji obdivovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.12.11 11:26

to už není rodina, to je soukromá školka :mrgreen: Osobně si myslím, že není co obdivovat :nevim: Má k dispozici 24h denně chůvy… A porodit osmerčata? Takhle riskovat, když mám doma šest dětí, který víc než 8 sourozenců potřebujou jednu zdravou mámu?? Víc asi nemám co dodat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.12.11 11:29

Chudáci děti. Chápu, že někteří mají potřebu se zviditelnit tím nejabsurdnějším způsobem (viz žena, která se chce prožrat k tomu, aby byla netlustější na světě). Jen tím musíme huntovat jen sami sebe. Takhle to odnášejí ty děcka a to je na mne fakt moc!!! :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
3.12.11 11:36

Ahoj, mě já teda mám jiný názor, proč by nemohla mít tolik dětí, jako normální mi to nepřijde, ale když už jich tolik má tak proč ne, chůvi se dávají i k trojčatům. Já ji obdivuji, že to zvládá já bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.12.11 11:39

Myslím že to je každého rozhodnutí, kolik bude nebo má dětí… záleží pak na člověku …:-) Neni dobré odsuzovat…aniž by jste věděli, co to vše obnáší…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.12.11 11:41

Nenormální proto, že si nechala, ač schopná otěhotnět přirozeně, implantovat 8 vajíček. O rizicích nepřemýšlela, prostě chtěla rekord. Zázrakem je donosila. Nepřemýšlela, jak a jestli je uživí. Následky musela vědět dopředu. Účastní se reality show, kde heká, jak jí má okolí pomoci. Peníze získává vydíráním přes děti. Tohle mi teda jako kosher nepřipadá,
Když to zvládnu, uživím, děti nebudou strádat, OK, ať jich má třeba 50, ale takto??? Výchovu nezvládá, živí ji v podstatě cizí lidé. Co až děcka povyrostou a z osmerčat budou neroztomilí puboši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.12.11 11:42
Michaela0312 píše:
Myslím že to je každého rozhodnutí, kolik bude nebo má dětí… záleží pak na člověku …:-) Neni dobré odsuzovat…aniž by jste věděli, co to vše obnáší…:-)

No když se s dětma mazlí deset minut a bere si je po dvou, ale má čas chodit na plastiku.. To mi docela k odsouzení stačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.12.11 11:43
Michaela0312 píše:

Neodsuzuji za počet, ale neschopnost se sama postarat. Fajn, komu by se tady nelíbilo naplodit si dětiček kolik chci a nechat se starat jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.12.11 11:44
eVerča píše:
Michaela0312 píše:
No když se s dětma mazlí deset minut a bere si je po dvou, ale má čas chodit na plastiku.. To mi docela k odsouzení stačí :palec:

:palec: :palec: :palec: Sice neodsuzuji, ale nevolno mi z toho je. Kor když opravdickým důvodem osmerčat nebyla láska k dětem, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.12.11 11:44

Taky se přidávám s tím, že jí neobdivuju. To že si nechala zavést všech 8 a tím docela riskovala… Ani na to pořádně neměla. Nedávno s ní byl rozhovor v Oprah show. Měla tam finanční poradkyni a ta se do ní docela opírala. Sama přiznala, že to byla blbost a že kdyby to mohla vzít zpátky, tak i přesto, že svoje děti miluje, že by to neudělala znova. :nevim:
Kdyby byla milionářka s velkým domem, tak ať si má dětí kolik chce, ale když měla problém uživit svých šest dětí a pořídí si dalších osm :nevim: a riskovala, že by se něco mohlo pokazit a těch šest by tu zustalo bez mámy a bez táty (protože pokud se nepletu, chlap s ní není)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.12.11 11:45
Ester13 píše:
Michaela0312 píše:
Neodsuzuji za počet, ale neschopnost se sama postarat. Fajn, komu by se tady nelíbilo naplodit si dětiček kolik chci a nechat se starat jiné?
njaasný, ale nikomu do tho nikdo kecat nemůže… je to každého věc.A pak i svědomí jk se o ty děti stará…:-) Mě stačí bohatě 1 a vím, že mu dám vše, co chce a hlavně mám na ní čas…ale mít 14 dětí ty jo, to bych si to šla hodt… asi bych nad to ani nepřistoupila…ale, každý je nějaký :-) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
3.12.11 11:47

Nevíte, kde se to dá stáhnout nebo se podívat online? Nikde to nemůžu najít :( . Viděla jsem to jednou, ale jen kousek :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!