Maxi máma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.6.10 20:13

Maxi máma

Ahoj koukali jste ? Já bych spíš napsala maxi kr..va nechápu že to doktor dopustil a ta její výchova a péče nechápu :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9578
25.6.10 20:22

Neviděla, ale chtěla jsem se koukat. Nevíte, zda to je někde online? Nemůžu to najít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
25.6.10 20:25

Ahoj.
Já jsem koukala. Teď už je zbytečné jí kritizovat, když už jsou děti na světě.
Je potrestaná až až. Myslím, že ten svůj život prožije tak rychle, že ani nebude vědět jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
25.6.10 20:26

Já viděla jen kousek, mimo jiné zrovna, když po ní syn hodil šroubovák. Byla to síla. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.6.10 20:30

Oč šlo? Nedívala jsem se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.6.10 20:31

To tedy nevím, zda je potrestaná, vždyť vypadala, jako když vylezla z kosmeťáku. :think: Nerada bych jí odsuzovala, ale tohle fakt vypadá, že ty děti zneužívá. Už ten důvod nechat si 6 embryí, protože se vždy ujalo jen jedno. Jen dobře, že ten doktor přišel o licenci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
25.6.10 20:33

Sledovala jsem a mmusím říct, že sice najednu stranu je od ní sobecké a neetické, ale na druhou mi přijde fakt hnusný, že jí lidi neustále pronásledují a tahají k soudu. Ona je potrestaná až až.
Docela mě překvapilo, že jí zavedli ,,jen" pět embryí a jedno se rozdělilo na dvojčata a o osmém dítěti ani nevěděla. Já měla za to, že jí zavedli 8.
Každopádně má co chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
25.6.10 20:33

ráda bych se na to koukla, prošlivhla jsem to
už se to tu jednou probíralo
myslím si, že nám nepřísluší ji hodnotit
a mít málo dětí ještě nezaručí správnou výchovu a správná výchova ještě nezaručí, že po vád syn jednou nehodí šroubovák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.6.10 20:34

Aby mě někdo nepředběhl - žena měla již 6 dětí a nechala se opět uměle oplodnit, protože toužila po velké rodině. Jako jediné na světě se jí podařilo přivést na svět 8 dětí, které přežily (ujalo se všech 6, z toho 2× dvojčata). Aby je uživila, tak je „prodává“ pro reklamní účely. Ještě uváděla, že sex. styk neměla asi 10let. No děs běs. Na mazlení s jedním miminkem měla asi 10min. a brala to po dvou. Myslím, že to budou opakovat. Nova to dělává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
25.6.10 20:37

jj 10 minut na každé dítě před polednem ,jinak chůvy

• Citovat
  • Upravit
10052
25.6.10 20:37

já taky koukala a byl to masakr, má 14 dětí a nezvládá ani jedno, ten jeden klučina jak jí bouchl šroubovákem do obličeje byl příklad jak jistě dopadnou všechny :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.6.10 20:38

Jen mě překvapilo, že měla čas udělat si prsa a rty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.6.10 20:38
Anetta píše:
Ahoj.
Já jsem koukala. Teď už je zbytečné jí kritizovat, když už jsou děti na světě.
Je potrestaná až až. Myslím, že ten svůj život prožije tak rychle, že ani nebude vědět jak.

No asi tak- plus teda potrestala i ty děti :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.6.10 20:39
kozisek píše:
Aby mě někdo nepředběhl - žena měla již 6 dětí a nechala se opět uměle oplodnit, protože toužila po velké rodině. Jako jediné na světě se jí podařilo přivést na svět 8 dětí, které přežily (ujalo se všech 6, z toho 2× dvojčata). Aby je uživila, tak je „prodává“ pro reklamní účely. Ještě uváděla, že sex. styk neměla asi 10let. No děs běs. Na mazlení s jedním miminkem měla asi 10min. a brala to po dvou. Myslím, že to budou opakovat. Nova to dělává.

Ach tak, to je ta paní, co má děti jako podnikatelský záměr :D Ne, s tou bohužel nemám žádné sympatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.6.10 20:40

No to břicho se jí přírodně asi také nezatáhlo. Maminky po trojčatech s tím mají problémy a co potom ona. To měla určitě také chirurgicky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí