Maxi máma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
25.6.10 23:18
xangel87 píše:
Co se týče toho jejího zjizveného pupenda a dnešní fotky, ala topmodelka bez jizvičky,to bych jí nebrala, taky si hodlám nějak nechat po porodu odstranit strie, nemyslím, že by to bylo nějak drahá záležitost a ty strie se mi teda opravdu děsně nelíbí na mě :-)To bych se jí vůbec nedivila..

Ono jde nějak strie odstanit?? 8-o 8-o Já je chci taky mít pryč!! :-) Mně bylo řečeno, že se jich už nikdy nezbavím. A to je mám řekla bych horší, než má ta maximáma na fotce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.6.10 23:18
xangel87 píše:
Co se týče toho jejího zjizveného pupenda a dnešní fotky, ala topmodelka bez jizvičky,to bych jí nebrala, taky si hodlám nějak nechat po porodu odstranit strie, nemyslím, že by to bylo nějak drahá záležitost a ty strie se mi teda opravdu děsně nelíbí na mě :-)To bych se jí vůbec nedivila..

já to myslela akorát jako na velikost toho pupíku, i já ho mám popraskaný, taky už vymýšlím co by se s tím dalo udělat, a budu mít po dětech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.6.10 23:19
Michaelakkk píše:
Ona má no deokratický až liberální princip výchovy a ne autoritativní jako v některých rodinách ještě panuje… Děti mohou vše co chtějí nejsou nuceni do žádných činností, ale zase vědí kde mají své hranice… tak je vychovávána většina mých známých a kamarádů a dětí, které znám :-)

těma hranicema myslíš fláknout mámu šroubovákem po hlavě a říct jí že je kráva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.6.10 23:20
Mišmiš píše:
Ráďo - když s nima šla na Bowling tak proč myslíš, že by nešli do divadla, do kina?
a vzdělání je ve větší míře snad na škole kam jak bylo vidět děti normálně docházejí.....

Přesně!! už vídím Ráďo jak tvé dítě půjde dobrovolně a rádo do divadla na nějaké představení např. večerní kino ještě pochopím, ale brát ho tam když nebude chtít je zbytečné :D

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.6.10 23:21
zuzka.mamka píše:
Michaelakkk píše:
Ona má no deokratický až liberální princip výchovy a ne autoritativní jako v některých rodinách ještě panuje… Děti mohou vše co chtějí nejsou nuceni do žádných činností, ale zase vědí kde mají své hranice… tak je vychovávána většina mých známých a kamarádů a dětí, které znám :-)
těma hranicema myslíš fláknout mámu šroubovákem po hlavě a říct jí že je kráva?

Jak už jsem psala. Eliáš ten její nejstarší má zřejmě poruchu chování! takové děti jsou i u nás nezvladatelné! jen se o tom nemluví. kdo ví jak se budou k nám chovat naše děti až vyrostou…

• Citovat
  • Upravit
2845
25.6.10 23:22

Michaelokkk, upřímě lituju, že jsem se nechala strhnout a reagovala na tvůj příspěvek. My dvě si opravdu nemáme co říct.
My s rodiči do divadla , kina chodili (stačí dobře vybrat a podat mu to, pak ti dítě půjde i do ND ), rodiče mi umožnili studovat jazyk, naučit se brulit, lyžovat …
Vzdělání nám sice ,jak píšeš , poskytují „instituce“ , ale ty jsou také rozdílné úrovně ,že ?! :wink:
Pro mě to zkrátka důlležité je a do výchovy to patří… …hlavně ,že má paní pěkné břicho,že, to je fakt důležité pro život :wink:
Dobrou noc

Příspěvek upraven 25.06.10 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.6.10 23:24
Ráďa69 píše:
Michaelokkk, upřímě lituju, že jsem se nechala strhnout a reagovala na tvůj příspěvek. My dvě si opravdu nemáme co říct.
My s rodiči do divadla , kina chodili , rodiče mi umožnili studovat jazyk, naučit se brulit, lyžovat …
Vzdělání nám sice ,jak píšeš , poskytují „instituce“ , ale ty jsou také rozdílné úrovně ,že ?! :wink:
Pro mě to zkrátka důlležité je a do výchovy to patří… …hlavně ,že má paní pěkné břicho,že, to je fakt důležité pro život :wink:
Dobrou noc

Já hraju na klavír flétnu a kytaru mám ukončenou uměleckou školu výtvarný obor umím italsky anglicky a španělsky, závodně jsem lyžovala a dělala atletiku hrála beach volleyball!bruslit, plavat, jezdi na snowboardu atd…
Myslíš, že u mě rodiče něco zanedbali??

• Citovat
  • Upravit
10052
25.6.10 23:25
Ráďa69 píše:
My s rodiči do divadla , kina chodili , rodiče mi umožnili studovat jazyk, naučit se brulit, lyžovat …
Dobrou noc

taky jsme chodily s mámou na představení pro děti, a jak rády, už se těším až bude mít na klárka věk, a určitě vyrazíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
25.6.10 23:26

Michaelikkk,nemyslím ,ale tvá poslední odpověď se trochu tluče s tvou předchozí,nemyslíš?! Ale už fakt končím , dobrou

Příspěvek upraven 25.06.10 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
25.6.10 23:26
Michaelakkk píše:
Mišmiš píše:
Ráďo - když s nima šla na Bowling tak proč myslíš, že by nešli do divadla, do kina?
a vzdělání je ve větší míře snad na škole kam jak bylo vidět děti normálně docházejí.....
Přesně!! už vídím Ráďo jak tvé dítě půjde dobrovolně a rádo do divadla na nějaké představení např. večerní kino ještě pochopím, ale brát ho tam když nebude chtít je zbytečné :D

Děti nebudou stále malé ale budou chtít třeba chodit na disko.
Propočítej si má 14 dětí každému dítěti dá 100Kč(beru to obrazně na naše peníze a ceny) x každý týden , což u puberťáků je ještě málo.
Dostaneš se na dost slušnou sumu
Myslím že tohle chtěla Ráďa naznačit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
25.6.10 23:28

Ráďo - můžeš mi naznačit, kde bereš jistotu, že je máma nenaučí bruslit, jezdit na kole nebo nevím co všechno? že nebude její dítě studovat jazyk, další třeba malovaní…já samozřejmě jistotu, že je to naučí taky nemám ale nevidím důvod proč by to nemělo jít? Pokud jsem dobře pochopila tak už caparti měli hodiny výtvarky…
kde bylo napsané, že nechodí do kina?!!

náhodou až těch 8 prťat povyroste za pár let tak bude mít krásnou velkou rodinu, to bude psina až to bude vdávat a ženit a budou se hrnout vnoučata… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
25.6.10 23:28

Holky,tak, tak , ony děti rostou a rostou i náklady na ně , když už jsme i u těch financí, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.6.10 23:30
Ráďa69 píše:
Nemyslím ,ale tvá poslední odpověď se trochu tluče s tvou předchozí ,sorry

No jen jsem tím chtěla říct, že nás naši nikdy do ničeho nenutili :-) když jsme chtěli jít řekli jsme si o to, naši s námi dělali vše možné co se týče sportovního vyžití a místo divadel a kin jsme chodili na naše koncerty, kde jsem vystpovala já nebo mí sourozenci ale zase to nebylo povinný :-)
No každý je ale jiný… když jsem přišla za našima chci hrát na klavír koupili mi klavír a tak to bylo podobně se vším(až na lyže na ty mne postavil děda v roce)
Děti maxi mámy také budou mít cše co budou chtít jen musí chtít :-) Myslím, že ona je také vede k hudbě sportu apod, však mají krásnou zahradu s hřištěm traampolínu :-) a ve škole určitě i spoustu kroužků :-)(teda alespon doufám :-))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.10 23:30

Je to maxi ale né máma ,ale něco uplně jiného a jak tady někdo psal že své děti vychovává tak to potěš to je výchova :zed: .Taky bych chtěla napsat ,že navštěvovat s dětma kino, divadlo a pod je velmi duležité ,pak s détma promluvit o všem možném to jako bude vzládat jak ?A chovat každé miminko deset min to je taky :zed: vy co se jí tu tak zastáváte vy taky chováte své dítě jen deset min a dost ? Vždyt je to vše na hlavu co ona v tel předvedla ,děti nevychovaný ,miminka odložené nebo u chuvy opět jen deset min a jak tam řekla že všechny děti jsou její ,ale některé miluje a upřednostnuje víc to je už vrchol.A že neměla deset let sex to jí věřím kdo by chtěl takovou blbku :zed: .Plastiku má píšou to všude i ona se v telce už vyjádřila že podstoupila několik plastik jinak by to ani nešlo tahala by břicho po zemi .Muže být štastná ,že osmerčata přežila a jsou jak tak zdravá ,ale evidentně jsou opožděná ,ale to je celá její rodina dohužel .Děti bych jí vzala hned .To že maj jídlo není péče !

• Citovat
  • Upravit
kala123
25.6.10 23:32
Mišmiš píše:
Ráďo - můžeš mi naznačit, kde bereš jistotu, že je máma nenaučí bruslit, jezdit na kole nebo nevím co všechno? že nebude její dítě studovat jazyk, další třeba malovaní…já samozřejmě jistotu, že je to naučí taky nemám ale nevidím důvod proč by to nemělo jít? Pokud jsem dobře pochopila tak už caparti měli hodiny výtvarky…
kde bylo napsané, že nechodí do kina?!!náhodou až těch 8 prťat povyroste za pár let tak bude mít krásnou velkou rodinu, to bude psina až to bude vdávat a ženit a budou se hrnout vnoučata… :lol:

To bude muset být maminka hodně aktivní :think:
Pokud by se měla věnovat každému dítěti 1 hodinu denně tak si nemá šanci ani dojít na záchod :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!