Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosim najde se nekdo kdo by mi napsal co bylo vcera v Chirurzich? Jak je na tom Izzie? Uz se vratil Shepherd do nemocnice? Predem diky moc!
Mava diky moc za tip! Snad se mi povede jeste dnes vecer stahnout a skouknout, bohuzel to neuvidim ani pristi ctvrtek, ale aspon vim, kam se mam podivat, diky!
není zač…
já tam koukala na zoufalky, i na série který u nás neběželi ![]()
Ahoj, je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Už jsem tyhle díly viděla - ségra je má stažené z internetu, takže jsem včera koukala jen chvilkama. Než to stihneš zkouknout, tady je pár informací - Izzie má nádory všude možně. Shepard se vrátil do nemocnice, aby jí operoval. Donutila ho k tomu Meredith a on jí znovu požádal o ruku. Končilo to tím, že se operace mozku povedla. Jestli budeš chtít, můžu ti pak napsat, co se stane v dalším díle ![]()
Bodo diky, to budu rada kdyz napises co se delo minuly tyden. Zacala jsem stahovat ten vcerejsi dil, ale nejakou chvily to potrva, tak uvidim jestli se mi vubec podari ho zkouknout. Klidne muzes napsat vic co se delo vcera
.
Taky mam Chirurgy moc rada. Myslite, ze jsou vsechny ty pripady co se tam odehravaji realne? Obcas je to teda asi Amerika trochu pritazena za vlasy, ale bavi mne tam ty jejich vztahy a to jejich jednani, to je zase trosku jinaci nez byva ve vsech serialech obvykle.
ahojda..díky za tip:))..nenapadlo by mě, že tam stáhnu i seriál:))..njn..a to tam chodím často:))
Bodo to stazeni mi nejak nevyslo, tak kdyz budes mit chvilku muzes mi prosim klidne popsat vice ze ctvrtecniho dilu a pridat dil nasledujici, tyden ted nebudu, takze si to pak moc rada prectu. Diky
Holky nevidela jsem ani vcera, mam ted na Chirurgi vylozene smulu
. Muzete mi prosim napsat jak to dopadlo s Izzie? S Alexem jsou v pohode nebo je to nejak poznamenalo? Diky moc!!!
Tak vcera uz jsem konecne videla a byl to teda smutnej dil
. Jsem zvedava jestli Izzii prezije. Predpokladam, ze jsou dalsi serie, netusite nekdo?
Ahoj, já teď nebyla delší dobu na internetu, proto jsem už další díl nepopisovala. Taky jsem včera brečela.
Ale to ještě není všechno. Počkejte na ty další díly, to bude teprv něco
Já je viděla už před nějakou dobou, takže si to do detailu nepamatuju, ale vím, že jsem brečela snad u každého z těch zbývajících dílů. Opravdu chceš vědět dopředu, jestli Izzie přežije?
A další sérii letos dávali v Americe, takže jí snad tady budou taky brzo dávat. Ségra jí má v počítači, tak už se těším, že se budu dívat.
Bodo,já bych to chtěla vědět,ale zároven asi ne......snad to budou dávat ![]()
To bude ještě na konci téhle série (teda aspoň myslím
). Já to radši neřeknu, protože k tomu bude ještě jedna zápletka. ![]()