Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, jak dopadl v pondělí Mentalista, kdo byl vrah? Já u toho usnula…
Ahoj, jestli myslíš, teď v pondělí, tak to byl ten synovec té paní, které kdysi ten barák patřil.
ten co o něm říkala, že je právník (byl koncipient)
Mrkněte na tohle
, skutečný mentalista v akci!! : https://www.youtube.com/watch?…
Moc prosim, je tu nekdo kdo kouka? a vi kde stahnu vcerejsi dil? dekuji
Ahoj holky, nevíte některá co bylo v té krabičce? Já jsem to nedokoukala, jen vím že zatkli manželku toho zámečníka a pak jsem šla spát. Ale ta krabička mi furt nejde z hlavy ![]()
@rigousek No pokud to dneska ráno opakovali, tak je to možný, protože tam bylo něco jako že nějakýmu chlapovi uřízli jazyk asi před devíti lety. Ale viděla jsem asi poslední dvě minuty. Kdybych věděla že to opakujou, tak bych se na to koukla ![]()
Jj byl tam jazyk…jinak na uloz to si muzete stahnout i sestou serii, ktera ani nebyla v cz…dozvite se kdo je rudy John apod
ja cekala kazdych 14 dni na novy dil, nez se odvysila v usa a pak to nekdo otitulkuje a hodi na net ![]()
Ahoj. Prosím vás, může mi někdo vysvětlit, proč už není Rigsby s tou ženskou, co s ní má dítě? Asi ki něco uniklo a najednou koukám že je sám a netuším proč
Díky
Já na to koukám online. Dám denně několik dílů. Už se blížím k zabití Rudého Johna a musím se přiznat, že jsem na netu vyšmějdila kdo to je ![]()