Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
485
30.5.10 23:16

Prostřeno

Ahojky, chtěla bych vědět jak se vám líbí pořad Prostřeno na Primě.Já na tom teda docela ujíždím. :-D I když poslední dobou se tam dost intrikuje, ale stejně mě to pořád baví.Baví mě sledovat jak kdo vaří, stoluje, jaký dokáže být hostitel atd.Tak pište názory i ty negativní…sem s nima. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20376
30.5.10 23:19

já na to koukám od začátku a občas se nestačím divit..
poslední dobou mi vadí, jak se tam řeší že to jídlo moc obyčejný a levný a není to nic speciálního..
no jak pro koho :think:
někdo to má za specialitu a nekdo to zná 100 let..

a teda nevím co tam lezou lidi co nežerou maso :-D :-D :-D podle mě mě je to pořad i oochutnávání, tak jak může žesnká co se láduje klíčkama posoudit,jestli svíčková či co byla nebo nebyla dobrá. to je mi proti srsti..
a dávat body jen proto že mi někdo udělal trávu místo masa, protože ví že to nejím. to mi fakt vadí :poblion:
bud at to ochutná a nebo at tam nechodí :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
30.5.10 23:33
Sherry píše:
já na to koukám od začátku a občas se nestačím divit..
poslední dobou mi vadí, jak se tam řeší že to jídlo moc obyčejný a levný a není to nic speciálního..
no jak pro koho :think:
někdo to má za specialitu a nekdo to zná 100 let..a teda nevím co tam lezou lidi co nežerou maso :-D :-D :-D podle mě mě je to pořad i oochutnávání, tak jak může žesnká co se láduje klíčkama posoudit,jestli svíčková či co byla nebo nebyla dobrá. to je mi proti srsti..
a dávat body jen proto že mi někdo udělal trávu místo masa, protože ví že to nejím. to mi fakt vadí :poblion:
bud at to ochutná a nebo at tam nechodí :think: :think:

To máš úplnou pravdu.Mě hrozně vadí, že věty typu :„to a to nejím“ jsou tam pořád častější.Myslím, že obecně lidé co se tam hlásí by měli taky vše ochutnat.Tedy pokud k tomu nemají opravdu nějaký vážný důvod.Jo a ještě jsem alergická na větu: „na tom se nedá nic zkazit“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.5.10 23:42

Koukaji na to nasi, takze kdyz jsem u nich asi trikrat, ctyrikrat v tu dobu byla, tak jsem to shledla.

Prijde mi to priblbly, nezlobte se, abych nekoho pozvala na veceri a on mi pri tom prolejzal doma skrine a jeste pred veceri pomlouval to, jak to u mne doma bude vypadat a ze urcite neumim varit, tak to neni nic pro mne.

Taky ty typy co se tam hlasi, je na no comment. Ale prohlasit predem „nejim zverinu“ a ani to ze slusnosti neochutnat nebo se ofrnovat nad tim a tim a pak to zkritizovat dovede kazdy, ale lezt s tim pred kamerou a prvotne znemoznit sebe pred tretinou naroda, tak to chce mit opravdu fištróna. Jenze co by clovek pro 15 minut slavy a ubohych 25 tisic neudelal - i ze sebe blbla…

Doslova mi nekdy z tech ucinkujicich kritizantu a obcas i toho jidla bylo na :poblion:
Takze porad vubec nic pro mne, navic v dobu kdy to bezi, tak pacifiku starsi dceru s ukolama a mladsi pripravuju na koupani a veceri + postupne ulehani pro obe..

• Citovat
  • Upravit
20376
30.5.10 23:43

jj nedá zkazit…
to dělám normálně, to pro mě není gurmásnký zážitek..
ty lidi čekaj snad živou chobotnicu nebo mísu kaviáru.. :nevim: :nevim: :nevim:

a tohle pro mě nebyla zábava..a blá blá blá..

ale občas se tam sejde dobrá parta..a pak jse sranda, ale někdy josu tam takový přizdisráči namyšlení :lol: :lol: že bych :poblion:

jako bodování typu on m není sympatický tak dám 3..
já myslela že to je o jídle. no ale co.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
30.5.10 23:45
Hanka1 píše:
Prijde mi to priblbly, nezlobte se, abych nekoho pozvala na veceri a on mi pri tom prolejzal doma skrine

tak to se mi ekluje taky.. jako každýmu je hovno po tom, jakou mám ložnicu a jestli mám nebo nemám utřenej prach :-D :-D :-D

a kecy typu.. to se dělá takhle, to tam nepaří..nesnáším..
každej to dělá jinak a některý lidi to nedokážou pochopit..

ale komnetáře jany a vaška jsou dobrý :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
30.5.10 23:49

Hustý hlášky jsou taky, že by si to takhle nezařídili, že to není jejich vkus.Ať si snad bydlí každý jak mu vyhovuje..I když teda vycpaní psi paní majitelky, který měla v ložnici na skříni byla fakt síla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
31.5.10 07:25

Já bych řekla, že do hodně odpovědí je natlačí moderátor otázkami, takže někdy prostě musí k tomu říct svůj názor, ač by to třeba jinak nekomentovali.

Jinak, já na to koukám, když mám čas a chuť na Streamu. To šmírování mi taky vadí. Já teda u nikoho po bytě nechodím, max. když mi někdo chce něco ukázat, natož abych otvírala skříně. To už mi přijde hodně drzé.

Nejhorší je, že při koukání dostávám často hlad. :mrgreen:
Klasická hláška je… „Nejím zeleninu.“ Docela se divím, že posledně chyběla. :-) Ale zase to maso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
31.5.10 07:28

Nejprotivnější mi byl ten Roman Hudeček (homosexuál)… Dávat body podle sympatií. :roll: Ten to v hlavě fakt neměl v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
31.5.10 08:00

Taky koukám…

I mně vadí,že prolezou celý byt a strkají nos kam nemají. To sem snad nepatří. I když věřím, že i hodně účinkujícím je to proti srsti, ale prostě to mají nařízeno.

Když něco nejím, tak tam nelezu. Já třeba taky nemusím vepřové maso, ale kousek bych určitě ochutnala. Chápu, že někdo s cukrovkou nesní celý dezert, ale jedeno sousto mu snad neuškodí.

V poslední době, mně dostala hláška, že paní dezert odflákla, protože ho dělala z piškotů a ty přece sama nepekla. Jsem zvědavá kdy se dostanou k tomu, že je to odfláknutý, protože kuře sama nevychovala od vajíčka (případně to vajíčko sama nesnesla ) atd.

Intrikuje se tam hodně. Ale jedna intrika se mi moc líbíla. Když se soutěžící dohodli, že nechají vyhrát maminku samoživitelku, aby s dcerou mohly jet na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
31.5.10 08:08
isand píše:Intrikuje se tam hodně. Ale jedna intrika se mi moc líbíla. Když se soutěžící dohodli, že nechají vyhrát maminku samoživitelku, aby s dcerou mohly jet na dovolenou.

Jo, to se mi taky moc líbilo! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
31.5.10 08:09

No je to reality show a podle častého ofrňování bych to tak tipla, že do každého týdne se snaží mezi „normální“ účastníky zamíchat vždycky jednoho, který např. nejí maso nebo něco podobného, aby to bylo zajímavější, promíchaly se víc body apod. Přece tam nedají jen normální lidi, to by byla nuda :lol: Takže podle mě je to záměr. Já to moc nestíhám, ale docela mě to baví, není to jen o jídle, ale je to i o těch lidech a to mě baví. Neviděla jsem moc dílů, ale dostala mě mladá holčina, co vařila v nějakých plážových šatech a vypadávaly jí furt prsa :pankac: - pak to ale vyhrála?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.5.10 08:16

Taky koukám od začátku a líbí se :palec: Koukám hlavně kvůli receptům a pak taky ráda okukuju cizí kuchyně, hledám inspiraci pro tu svou budoucí. Prolejzání bytů se mi taky zvlášt nelíbí.

Oni ty lidi nakombinují vždycky tak, aby se sešli rozdílné typy, aby měli různé názory, zkrátka aby to bylo divácky atraktivní.

• Citovat
  • Upravit
9909
31.5.10 09:03

já na to koukala občas,ale co se mi nelíbí tak jak brouzdají po tom bytě a prohlížejí si to skoro do šuplíků ti vlezou to si myslím že by neměli.A měl by s něma chodit ten hostitel.Jinak občas ty recepty jsou zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
31.5.10 09:23
Sherry píše:
jj nedá zkazit…
to dělám normálně, to pro mě není gurmásnký zážitek..
ty lidi čekaj snad živou chobotnicu nebo mísu kaviáru.. :nevim: :nevim: :nevim:

A kdyby jim tam někdo tu chobotnici nebo kaviár naservírovali tak řeknou že tohle nežerou!

Taky koukám a taky nějak nechápu proč se do toho pořadu hlásí lidi který nejedi základní věci :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky