Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak co dneska ta ženská uvařila, to bych asi nedala, v jejím podání to vábně vůbec nevypadalo… ![]()
Jak jsem sledovala celý týden,tak bych se snad ani nenajedla
.
Holky tak tenhle týden…ten Stanislav, každýho kritizuje a pak sám domrví jídlo ![]()
Já jsem teda úplně zhnusená chováním těch dvou mladejch slepic.Hlavně ta těhotná Veronika, nic jí nesedí, nic jí nechutná, ve všem se rejpe.Já bych to teda nevydržela a něco jí tam na kameru řekla.Naštěstí nevyhraje.
Jo ta Veronika mě včera taky docela nakrkla, jako chápu, že je v těhotenství podrážděná, že má nálady, ale tak nemá lízt do televize.
Ahoj holky,
souhlasím s Vámi názorem na Veroniku je hrozná pro ni bych teda nechtěla vařit nic ji není dobrý
.
Doufám,že to vyhraje Milan na jeho Mascarpone se mi včera sbíhali sliny
![]()
lleennttiillkkaa píše:
Myslím, že fakt vyhrál ten úravý.
Určitě
.Ale Tereza to taky neměla špatný,docela mě mile překvapila
.A Veronika ani poslední den nezklamala
![]()
Super, že vyhrál Milan.Je to fakt sympaťák a moc galantní k ženám.Líbilo se mi, že Tereza tam nakonec řekla svůj názor, že chování některých se jí nelíbilo.To oceňuju. ![]()
Oni tam stejně naschvál vybírají takové lidi co si nesednou.Tím zvýší sledovanost.
Náhodou ten týden, jak tam byla ta banda ženskej v čele s Adélou si myslím, že si docela padly, až na tu Světlanu
Mně je jasný, že schválně vybíraj lidi co si ve finále půjdou po krku, ale stejně mně to pak naštve.
Úplně hrozně mi vadí jak se tam někteří ofrňujou a nic jim nechutná.
Taky se hlasím k fanouškům Prostřeno
.
.
.Doufám,že Prima nemá v dohledné době v plánu pořad ukončit 
Moc se mi to líbí,že se dozvím nové recepty a styly stolování
Je teda pravda,že v poslední době se v tom pořadu ukazuje lidská závist a nepřejícnost,ale co se dá dělat.
Zatím mi neutekl snad ani jeden díl