Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3580
31.5.10 11:31

ahojki, já reality show obecně mám ráda,,,, i výměnu manželek apod....... koukám ze zvědavosti jak to vypadá u jinejch, jak žijou, i recepty mě zajímaj, prostě zvědavá ženská, i když uznávám,že je to třeba trapný, ale zkrátka jako oddychovka je to skvělý. Kvůli tomu šmejdění po bytě není potřeba nadávat těm lidem, je to nejspíš v pravidlech,,,, takže s tím do toho ty lidi šli. Akorát opravdu ti vegetariáni a vybíravci by tam neměli být, ale to by zase asi byla diskriminace,,,, ale je fakt, že mě tam strašně štvou a kazej bodování.A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
31.5.10 12:33

Ahojky, taky na to koukáme - teda na netu, bo s malou za zádama bysme slyšeli tak každou pátou větu :) Byli jsme na českou verzi hodně zvědaví, bo jsme se dívali s manžou na tu německou a můžu říct, že se to nedá srovnávat. Němci se podle mýho vždy snažili uvařit něco speciálního, co se nejí každý den - byla to pro ně prostě událost. Tu mi to přijde odfláknutý a prostě český - pomlouvačný. A taky nechápu proč tam jde paní veganka, která nemůže další jídla vůbec posoudit. Asi se chtěla jen zviditelnit a ukázat jiný styl života, nebo propagovat biobedýnky. Nic proti, ať si jí každý co mu chutná, ale do tohoto pořadu mi to přijde divné.
Ale koukáme rádi i když po tom týdnu co vyhrála ta mladá slečna z Ostravy co nic nejedla, tak jsem se zařekla, že už víc ne. Ale neodolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
31.5.10 12:55

jo holky myslíte tu tmavovlasou nezaměstnanou holku. která měla prsa jak kdyby odkojila 3 děti?
no tak ta mě sostala. udělá jim raut a vyhraje :think: :think: :think:

taky mě dostala ted ta nikol 38 let a o pomoc volá mamince. co s hrudkama. no jsem byla v šoku.
já vařím od 16 a tohel občas nechápu..

jinak myslím že by měl každej tedy chovat ryby, prasata a snášet vejce.. taky pro jistotu pěsotovat obilí na mouku a mít všechno na zahrádce.. taky víno a čaj..
aby ho někdo nenařknul že to není vlastní výroba :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
31.5.10 12:56

jo holkmy pamatujete z začátku ta starší žensku. řekla bych ž ecigánka taková silnější co dělala ty plněný papriky s lečem? a jak to pak flákla zpátky do hrnca s tím že rodina to sní :lol: :lol: :lol: :lol:
to jsem se fakt bavila :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
31.5.10 13:47
Sherry píše:
jo holkmy pamatujete z začátku ta starší žensku. řekla bych ž ecigánka taková silnější co dělala ty plněný papriky s lečem? a jak to pak flákla zpátky do hrnca s tím že rodina to sní :lol: :lol: :lol: :lol:
to jsem se fakt bavila :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo to si pamatuju a jak jim nechala ty špinavý příbory na další chody. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
31.5.10 14:26

tak tu jsem teda neviděla, budu muset kouknout do archivu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.10 14:27

hmmm tak tahle zenska je matka nasi obecni policajtky, proto muj prispevek jako inko.

Mimochodem dcerunka se bohuzel hoodne pomamila, je na tom stejne s inteligenci, projevem a vyjadrovanim… :zed:
Mne dostala, ze to jist nebude a radsi si koupit „baketu“ (myslela bagetu)… :lol:

• Citovat
  • Upravit
485
31.5.10 17:44

Tak už se těším na další díl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
31.5.10 20:51

Taky na to koukam, i kdyz ted moc nestiham a hlavne jsem nikdy kvuli Vecernicku nevidela konec :lol:

Ten prvni dil me dostal - pani s bagetou :mrgreen:
Taky me pobavila nezamestnana kocka z Ostravy, co nakonec vyhrala (i kdyz jeji dil jsem bohuzel nevidela.). Na diskuzi tusim na oficialnich strankach vyhmatli jeji inzerat nekde na webu, sexy domina atd. atd.. takze jsem se pobavila :lol: prisla mi presne takova :wink:
Hlavne jsem uplne umirala z tech jejich reci, ze NIKDY neji zeleninu :roll: jak to tam vsechno pitvala.. tele :mrgreen:

Ja videla asi dva dily anglicke verze - Come dine with me nebo tak nejak se to jmenuje.. Tam je to jeste hustsi, v jednom dile leze had hostitelky mezi talirema pri jidle a vykadi se primo vedle dezertu :mrgreen: v dalsim dile tam resej nejaky hnusarny u jidla a ta jedna jde rovnou zvracet, no mazec :roll: To je jeste slabej odvar tady to cesky, treba pan… uz nevim jak se jmenoval, ten „na volny noze“, jak mel doma pekne uklizeno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
31.5.10 21:58

tak já z jiných verzí neviděla nic.. :nevim:

a dneska mě dostali ti starší. jakneuměli ani přečíst lasagne a nevěděli co to je. ale to neřeším.. :mrgreen:
se mi líbila paní jak říkala LASANGE :lol: :lol:
a teda ta holka jim dala porce jak na celej den :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
1.6.10 16:35

Včerejší díl byl moc fajn takový netradiční a i ten program měla moc prima.Tam bych šla na návštěvu hned. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
1.6.10 21:49

no já vyrostu z toho chlapa. ježiš ten je mi nesympatickej :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
a ty ženský si vyloženě sedly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
2.6.10 00:06
Sherry píše:
no já vyrostu z toho chlapa. ježiš ten je mi nesympatickej :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
a ty ženský si vyloženě sedly :palec:

Mě se líbilo jak mu to nandala ta včerejší hostitelka s těma zubama. :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.6.10 22:31

No je fakt, ze je starej, ale je to fakt brucoun :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
2.6.10 22:47

prudič to je