Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojki, já reality show obecně mám ráda,,,, i výměnu manželek apod....... koukám ze zvědavosti jak to vypadá u jinejch, jak žijou, i recepty mě zajímaj, prostě zvědavá ženská, i když uznávám,že je to třeba trapný, ale zkrátka jako oddychovka je to skvělý. Kvůli tomu šmejdění po bytě není potřeba nadávat těm lidem, je to nejspíš v pravidlech,,,, takže s tím do toho ty lidi šli. Akorát opravdu ti vegetariáni a vybíravci by tam neměli být, ale to by zase asi byla diskriminace,,,, ale je fakt, že mě tam strašně štvou a kazej bodování.A.
Ahojky, taky na to koukáme - teda na netu, bo s malou za zádama bysme slyšeli tak každou pátou větu
Byli jsme na českou verzi hodně zvědaví, bo jsme se dívali s manžou na tu německou a můžu říct, že se to nedá srovnávat. Němci se podle mýho vždy snažili uvařit něco speciálního, co se nejí každý den - byla to pro ně prostě událost. Tu mi to přijde odfláknutý a prostě český - pomlouvačný. A taky nechápu proč tam jde paní veganka, která nemůže další jídla vůbec posoudit. Asi se chtěla jen zviditelnit a ukázat jiný styl života, nebo propagovat biobedýnky. Nic proti, ať si jí každý co mu chutná, ale do tohoto pořadu mi to přijde divné.
Ale koukáme rádi i když po tom týdnu co vyhrála ta mladá slečna z Ostravy co nic nejedla, tak jsem se zařekla, že už víc ne. Ale neodolám.
jo holky myslíte tu tmavovlasou nezaměstnanou holku. která měla prsa jak kdyby odkojila 3 děti?
no tak ta mě sostala. udělá jim raut a vyhraje
![]()
taky mě dostala ted ta nikol 38 let a o pomoc volá mamince. co s hrudkama. no jsem byla v šoku.
já vařím od 16 a tohel občas nechápu..
jinak myslím že by měl každej tedy chovat ryby, prasata a snášet vejce.. taky pro jistotu pěsotovat obilí na mouku a mít všechno na zahrádce.. taky víno a čaj..
aby ho někdo nenařknul že to není vlastní výroba
![]()
jo holkmy pamatujete z začátku ta starší žensku. řekla bych ž ecigánka taková silnější co dělala ty plněný papriky s lečem? a jak to pak flákla zpátky do hrnca s tím že rodina to sní
![]()
to jsem se fakt bavila
![]()
Sherry píše:
jo holkmy pamatujete z začátku ta starší žensku. řekla bych ž ecigánka taková silnější co dělala ty plněný papriky s lečem? a jak to pak flákla zpátky do hrnca s tím že rodina to sní![]()
![]()
![]()
to jsem se fakt bavila![]()
![]()
![]()
Jo to si pamatuju a jak jim nechala ty špinavý příbory na další chody. ![]()
hmmm tak tahle zenska je matka nasi obecni policajtky, proto muj prispevek jako inko.
Mimochodem dcerunka se bohuzel hoodne pomamila, je na tom stejne s inteligenci, projevem a vyjadrovanim… ![]()
Mne dostala, ze to jist nebude a radsi si koupit „baketu“ (myslela bagetu)… ![]()
Taky na to koukam, i kdyz ted moc nestiham a hlavne jsem nikdy kvuli Vecernicku nevidela konec ![]()
Ten prvni dil me dostal - pani s bagetou ![]()
Taky me pobavila nezamestnana kocka z Ostravy, co nakonec vyhrala (i kdyz jeji dil jsem bohuzel nevidela.). Na diskuzi tusim na oficialnich strankach vyhmatli jeji inzerat nekde na webu, sexy domina atd. atd.. takze jsem se pobavila
prisla mi presne takova ![]()
Hlavne jsem uplne umirala z tech jejich reci, ze NIKDY neji zeleninu
jak to tam vsechno pitvala.. tele ![]()
Ja videla asi dva dily anglicke verze - Come dine with me nebo tak nejak se to jmenuje.. Tam je to jeste hustsi, v jednom dile leze had hostitelky mezi talirema pri jidle a vykadi se primo vedle dezertu
v dalsim dile tam resej nejaky hnusarny u jidla a ta jedna jde rovnou zvracet, no mazec
To je jeste slabej odvar tady to cesky, treba pan… uz nevim jak se jmenoval, ten „na volny noze“, jak mel doma pekne uklizeno
![]()
tak já z jiných verzí neviděla nic.. ![]()
a dneska mě dostali ti starší. jakneuměli ani přečíst lasagne a nevěděli co to je. ale to neřeším.. ![]()
se mi líbila paní jak říkala LASANGE
![]()
a teda ta holka jim dala porce jak na celej den
![]()
Včerejší díl byl moc fajn takový netradiční a i ten program měla moc prima.Tam bych šla na návštěvu hned. ![]()
no já vyrostu z toho chlapa. ježiš ten je mi nesympatickej
![]()
a ty ženský si vyloženě sedly ![]()
Sherry píše:
no já vyrostu z toho chlapa. ježiš ten je mi nesympatickej![]()
![]()
![]()
![]()
a ty ženský si vyloženě sedly
Mě se líbilo jak mu to nandala ta včerejší hostitelka s těma zubama.
![]()