Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3774
2.2.17 18:51

@phoma Přesně - teď se na mne dcera dívala jako na blázna…to je přece youtuber a kdyby se choval normálně, tak se na něj nikdo nedívá… to je ubohost, tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39454
2.2.17 18:52
@phoma píše:
Holky on se potrebuje ukazat aby mel vetsi sledovatos jutuberi msji takove prachy za uuuuplne ho ze by jste se divili cim vic lidi je sleduje tim vetsi prachy ta reklamu… 8o :poblion:

Hmmm, tak tomu bych holt věřila. :roll: Hlavně u těch vrstevníků, jak píše @Jannnča .

Ale oni chudáci spolustolovníci… http://smileys.cz/…s-cz-244.gif je vážně lituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.2.17 18:57

Mě tam teda nějak nevadí. Celý pořad je nesmysl, protože už tam dávno ztratil svůj smysl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26231
2.2.17 18:58

Mne pan ve zlute plastence neprijde jako tupec, ale dela ho ze sebe, coz asi kazdy nezkousne. Jako youtubera ho neznam, predpokladam, ze ho sleduji mladsi generace. Dnes jsem se nasmala u toho jezdeni metrem po Brne - neznam to, videla jsem poprve a opravdu me to pobavilo, at uz je to zabava poklesla nebo ne :)
Nicmene ta pani dnes, to byla teda matla. Kam dala kecup, tam dala cukr. A kdyz tam nedala kecup, cukr tam pro jistotu pridala :) Uplne jsem si predstavovala, ze tim krmi rodinu, ble

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
2.2.17 19:27

@LindaPraha Jo, jo - u metra jsme se taky nasmáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
2.2.17 19:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
2.2.17 19:58
@LindaPraha píše:
Mne pan ve zlute plastence neprijde jako tupec, ale dela ho ze sebe, coz asi kazdy nezkousne. Jako youtubera ho neznam, predpokladam, ze ho sleduji mladsi generace. Dnes jsem se nasmala u toho jezdeni metrem po Brne - neznam to, videla jsem poprve a opravdu me to pobavilo, at uz je to zabava poklesla nebo ne :)
Nicmene ta pani dnes, to byla teda matla. Kam dala kecup, tam dala cukr. A kdyz tam nedala kecup, cukr tam pro jistotu pridala :) Uplne jsem si predstavovala, ze tim krmi rodinu, ble

já si taky myslím, že je velmi inteligentní, je to jeho póza a taky velkou roli hraje sledování youtube, on to bere jako reklamu a ty prachy co bere, asi taky nebudou špatný. Tuším, že ten první večer říkal ten druhý kluk, že tohoto sledují i v Americe, což je asi jiný level než vrstevníci tady.
Já to pak přepla malý na večerníček, takže si mám pustit ten konec??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39454
2.2.17 22:42

…a pak to vyvolá zvědavost a tak to dopadá :lol: (vyhledáme ho)

http://www.iprima.cz/…rich-florian

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26231
3.2.17 13:53

@medunka23 to si prisla o hodne z toho vareni. Resp. Ja si rikala, co ji na ta kecupova a sladka jidla reknou soutezici. No hitparada to evidentne nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
3.2.17 14:42

@LindaPraha no mě rozsekal ten úkol týdne, jak jim udělala párek v rohlíku… a ty kecy o tom, že by pohádku sůl nad zlato přejmenovala… ze všech mi tam přijde docela nejjednodušší :nevim: no pustím si konec ze záznamu, Oldu chci vidět vařit a jdu do práce večer, tak si to pustím společně asi zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26231
3.2.17 23:28

@medunka23 to byla hrozna blbena. U toho Oldy taky furt hudrovala… Mne vadila i ta stara pani. To tez byla patla. Dnes tam prohlasila, ze polevku vari lepsi. Z toho, co predvedla u vareni, se mi to tedy nezdalo…A ja mam porad pocit, ze babicky umi varit. Uz bych z tehle myslenky mohla vyrust :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí