Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
10.12.15 22:31

@TSMoruga A ten chlap… :zed: :zed: :zed: Takovýho podlýho zákeřáka bych fakt nechtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.12.15 00:16
@TSMoruga píše: :pocitac: Hrozná parta… Moc mě dostala ta včerejší hostitelka. Od pondělí rýpe, ale když někdo ryje do ní, tak je oheň na střeše, pozuráží tam kde koho a pak chudinka ještě pláče, jak jsou všichni zlí? Pokrytecká holka. A to, že někdo má dvě děcka ve 22 letech a manžela, neznamená, že má patent na rozum. Rodit děti umí každá holka bez ohledu na věk (pokud je samozřejmě plodná a zdravotně v pořádku).

Té je jenom 22 let? Ty kráso 8o 8o Tipovala jsem jí kolem 30 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.12.15 00:16
@Petule030 píše:
@TSMoruga A ten chlap… :zed: :zed: :zed: Takovýho podlýho zákeřáka bych fakt nechtěla :roll:

Ten by potřeboval proplesknout za to své chování :roll: :roll: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.12.15 09:29
@MUFICE píše:
Ten by potřeboval proplesknout za to své chování :roll: :roll: :zed: :zed:

Já si zase říkám, že celostátní ostuda, to musí být celkem nakládačka. Uvědomí si on sám, nebo aspoň jeho okolí po shlédnutí Prostřena, že je to vlastně blbeček? :nevim: Nebo možná okolí to ví už dávno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
12.12.15 08:12

Teda 50 000 jsou pěkné peníze, ale nešla bych do to ani za víc, jeden sebevědomí blb nebo zamindrákovaná blka to zhnusí všem :nevim: není to o vaření ale o tom kdo vydrží víc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39484
14.12.15 18:36

Teda, mě by nikdy nenapadlo, že někdo může nevědět takovou samozřejmost, jako je to, jak se pokládá příbor… 8o To s tím nožem (řeznou str.ven) už udělal kdosi min. týden a dnes taky, a nejen to - ještě i lžíci tou vypouklou stranou nahoru? :mrgreen: To jsem fakt nikdy neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
14.12.15 21:37

Dědo celkem nepříjemný, přijde mi jako takový chytrák. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.12.15 12:55

Sledujete někdo tento týden? Prý je tam nějaký drogový dealer nebo co. :mrgreen: Ale když jsem koukala na podobnost toho zločince a soutěžícího, tak mi nějak moc nesedí. To by si musel nastřelit vlasy (dealer měl obr kouty). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39484
16.12.15 14:48
@TSMoruga píše:
Dědo celkem nepříjemný, přijde mi jako takový chytrák. :mrgreen:
…a ten jeho přeřek :mrgreen: (byl to on, ne?) - místo sekt řekl sex. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39484
16.12.15 18:48

..a dnes krásný přeřek od toho Itala (miluju, když cizinci někdy srandovně komolí slova),který o sobě řekl, že je „energetický“,místo energický. :mrgreen: hezkýýý :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39484
2.2.17 18:29

Sledujete někdo tento týden? Já vždy přepnu pak na Ulici, ale ten cvok asi neunikl nikomu.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
2.2.17 18:33

@Žirafa 69 já koukám a zasnu, ze tohle někomu připadá srandovni :roll: ten juuutuber je trapnej jak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
2.2.17 18:33

@Žirafa 69 No, si je říkám, jak velký problém ten chlapec asi má… ale jistě má spoustu obdivovatelů v rámci vrstevníků na stejně ubohé úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.2.17 18:46

Holky on se potrebuje ukazat aby mel vetsi sledovatos jutuberi msji takove prachy za uuuuplne ho ze by jste se divili cim vic lidi je sleduje tim vetsi prachy ta reklamu… 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.2.17 18:47

Omlouvam se za chyby mala mi skace po zadech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie