Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TSMoruga A ten chlap…
Takovýho podlýho zákeřáka bych fakt nechtěla ![]()
@TSMoruga píše:Hrozná parta… Moc mě dostala ta včerejší hostitelka. Od pondělí rýpe, ale když někdo ryje do ní, tak je oheň na střeše, pozuráží tam kde koho a pak chudinka ještě pláče, jak jsou všichni zlí? Pokrytecká holka. A to, že někdo má dvě děcka ve 22 letech a manžela, neznamená, že má patent na rozum. Rodit děti umí každá holka bez ohledu na věk (pokud je samozřejmě plodná a zdravotně v pořádku).
Té je jenom 22 let? Ty kráso
Tipovala jsem jí kolem 30 ![]()
@Petule030 píše:
@TSMoruga A ten chlap…![]()
![]()
Takovýho podlýho zákeřáka bych fakt nechtěla
Ten by potřeboval proplesknout za to své chování
![]()
@MUFICE píše:
Ten by potřeboval proplesknout za to své chování![]()
![]()
![]()
Já si zase říkám, že celostátní ostuda, to musí být celkem nakládačka. Uvědomí si on sám, nebo aspoň jeho okolí po shlédnutí Prostřena, že je to vlastně blbeček?
Nebo možná okolí to ví už dávno ![]()
Teda 50 000 jsou pěkné peníze, ale nešla bych do to ani za víc, jeden sebevědomí blb nebo zamindrákovaná blka to zhnusí všem
není to o vaření ale o tom kdo vydrží víc ![]()
Teda, mě by nikdy nenapadlo, že někdo může nevědět takovou samozřejmost, jako je to, jak se pokládá příbor…
To s tím nožem (řeznou str.ven) už udělal kdosi min. týden a dnes taky, a nejen to - ještě i lžíci tou vypouklou stranou nahoru?
To jsem fakt nikdy neviděla.
Sledujete někdo tento týden? Prý je tam nějaký drogový dealer nebo co.
Ale když jsem koukala na podobnost toho zločince a soutěžícího, tak mi nějak moc nesedí. To by si musel nastřelit vlasy (dealer měl obr kouty). ![]()
@TSMoruga píše:…a ten jeho přeřek
Dědo celkem nepříjemný, přijde mi jako takový chytrák.
..a dnes krásný přeřek od toho Itala (miluju, když cizinci někdy srandovně komolí slova),který o sobě řekl, že je „energetický“,místo energický.
hezkýýý
![]()
Sledujete někdo tento týden? Já vždy přepnu pak na Ulici, ale ten cvok asi neunikl nikomu.. ![]()
@Žirafa 69 já koukám a zasnu, ze tohle někomu připadá srandovni
ten juuutuber je trapnej jak něco
@Žirafa 69 No, si je říkám, jak velký problém ten chlapec asi má… ale jistě má spoustu obdivovatelů v rámci vrstevníků na stejně ubohé úrovni.
Holky on se potrebuje ukazat aby mel vetsi sledovatos jutuberi msji takove prachy za uuuuplne ho ze by jste se divili cim vic lidi je sleduje tim vetsi prachy ta reklamu…
![]()