Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1043
30.10.15 17:31

Tak holky za chviliiiii :mrgreen: musim si k tomu udelat neco k jidlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
30.10.15 17:36

@modrasek13 Já jsem byla tak nedočkavá, že jsem zapla tv o hodinu dřív a strašně se divila, jaktože není Prostřeno :mrgreen: Pak mi došlo, že jsem moc nedočkavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
30.10.15 18:50
@monna.monna píše:
Tak zatím Veronika nezklamala. Uvidíme, jak to vygraduje :-) :pankac:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
30.10.15 18:51

Patricia - dobre s tim zrcadlem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.10.15 18:55

Teda to zas bylo 8o :mrgreen: to se snad ani nedá komentovat, ještě včera mi bylo té Veroniky svým způsobem líto, je prostě tupá buchta a nemůže za to, ale dneska bych ji dala s chutí facana :D
Jinak mě dnešní menu celkem zklamalo, nic moc, až na tu pěnu, tu bych si dala a vylízala i tu skleničku :pankac: :mrgreen:

Edit: chybka, můj chytrý telefon se domnívá, že ví lépe než já, co jsem chtěla napsat za slovo :)

Příspěvek upraven 30.10.15 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
30.10.15 19:01

@monna.monna to jo, cuza to je a nic si nezaslouzi.. no jsem zvedava na pristi tyden :) jsem hrozna, ale me tenhle porad fakt bavi a tenhle týden to fakt stalo za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
30.10.15 19:27

Mně stačilo, aby ta Veronika promluvila a už se mi otevírala kudla v kapse. Opravdu je mi už od pondělí silně nesympatická a každým slovem to gradovalo. Ostatní tak normálně, Andrea si malinko nevidí do huby, ale ta Veronika… Arogance sama :zed: Překvapilo mě, že se Gábina zeptala na to bodování a jsem ráda, že to holky nemusely zjistit až při vysílání v tv. Výhru Patrizii moc přeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
30.10.15 19:43

@Petule030 no, myslím si, že dotaz na bodování i zrcadlo (fungl nové) byl režisérský záměr. Ale dobře jí tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
30.10.15 19:46

Tak Veronika je fakt kráva. Ale bylo super jak si myslela, že vyhraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
30.10.15 19:47

@matkabagristy Asi máš pravdu. Přecejenomjsem si říkala, že by někdo z holek nosil v kabelce tak velké zrcátko. Ale možné je všechno. Že by z režie řekli, ať se Gabča zeptá, že mezi nima byl jeden taktik? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
30.10.15 19:52
@kaja00 píše:
Tak Veronika je fakt kráva. Ale bylo super jak si myslela, že vyhraje :mrgreen:

A doteď mi zní v uších: „Mrzí mě to… Protože si myslím, že Patricie ty peníze nepotřebuje.“ :roll: Myslela jsem nejdřív, že ji mrzí, že to holky ví a že se zkazila atmosféra, že to vyplulo na povrch. A ona zase a jen kvůli penězům :roll: Ale pokud si dobře vzpomínám, tak i v pondělním díle při představování ta Veronika říkala něco v tom smyslu, že peníze jsou nejdůležitější. Co dodat 8) Jen očekávám, že Veroniku ještě uvidíme v nové Výměně manželek, když tolik jede po penězích :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
30.10.15 19:54

Dobře, že nevyhrála, prý ty peníze potřebuje nejvíc :roll: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
30.10.15 19:54

No a ke všemu Gabka evidentně peníze taky potřebuje. Já teda její bydlení ocenila, mám po babičce pár starších kousků, nové kousky ve dřevě. Mně se to líbilo, mělo to duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
30.10.15 20:22

Mě teda ten barák Gábiny nepřišel nijak tragickej, brala bych ho hned, akorát na to, že ráda fotí, tak tam měla celkem holé zdi, to je asi všechno
jinak její menu se mi líbilo - otázka jak to chutnalo, protože mi přišlo, když nebudu počítat Veroniku, že ani ostatním to moc nejelo, jsem ráda, že vyhrála Patricie, ale ani Gábina by mi nevadila

taky si myslím, že to byla silná káva už i na štáb, tak řekli Gábině, aby se na ty body zeptala, aby si tam lidi moc nedovolovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.10.15 21:47

Zitra si to pustim na netu, dneska jsem to nestihla.. Uz se tesim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí