Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyhrál ten, co vařil ve čtvrtek?
Nevíte, kde to sledovat online?
@kaja00 My nemáme televizi, takže já jedu jedině on-line
![]()
http://www.iprima.cz/prostreno
Sakryš, já to ve čt ani v pá neviděla, ale dobře mu tak haj..ovi ![]()
ten Slovák mi byl moc sympatickej
No včera se frajer fakt předvedl, mektal nesmysly a krásně se do nich zamotal… takového v.ola pozlatit ![]()
Mě vždycky přišlo, že je opilý
nemůžu si pomoc
ale tak jsem se nad tím zamyslela a říkám chlapovi: Ty jo kdyby jsi někdy takhle choval a ještě v TV, tak ti garantuju, že si po natáčení můžeš hledat novou přítelkyni, já bych se snad hanbou propadla
to té jeho přítelkyni jako nevadí…?
Že byl opilý!!
Při natáčení u stolu, nebo šmejdění, mluvil ještě relativně v pohodě. Při těch vstupech, kdy vyjadřují názor, měl tak 1,5 v krvi - ty vstupy se prý natáčí až po skončení večeře těsně před bodováním
A bylo i u stolu vidět, že čím víc večer postupoval, měl problém se vyjádřit, pletl se mu jazyk.
Já se přiznám, že kdybych šla do Prostřena, raději bych tam jezdila autem a nic nepila. Co kdyby se tam sešla super parta a já bych si něco upila - když je dobrá parta, občas se stane, že se člověk dostane do nálady ![]()
@TSMoruga taky mi to tak přišlo, že s postupujícím časem je víc a víc mimo
@Conulka Si říkám, že kdyby neměl „problém“ s pitím, tak by možná nebyl tak strašně nesnesitelný. Ale on fakt na můj vkus pil hodně - víno všude tahal s sebou, neustále upíjel.
Kolik toho mohl vypít, když byl v takovém stavu.. ![]()
@ivik21 píše:
No včera se frajer fakt předvedl, mektal nesmysly a krásně se do nich zamotal… takového v.ola pozlatit
Škoda, že jsem to v pátek neviděla, zítra se na to podívám. Jo, poslední dobou je tam takových blců dost, minulý týden to taky stálo za to ![]()
@modrasek13 mě nadzvedlo mám dvě ženy. Kdyby to prones v telce ten můj, nemá ani jednu
To byl zas chobot ten hostitel dneska, že??
Oni tam asi každý týden musí dát aspoň jednoho vadnýho, aby to mělo grády nebo co ![]()
@matkabagristy kurna, to jsem asi preslechla. Dve zeny
jedna je levacka a druha pravacka neee ![]()