Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cucik14 píše:
To byl hňup až to pěkné není, ještě že nevyhrál
@Žirafa 69 Mě zas nejvíc fascinovalo jak říkal u kohosi „Doufám, že tam nedá nějaké dochucovadla…I když já s nima taky doma vařím“
Kurňa, zase mi tu smazali příspěvek. Jak se řekne s.vi.ně slušně?
@matkabagristy píše:
Vyčůrané prasátko?
![]()
@matkabagristy píše:
Tak, jak jsi to napsala teď - s těma tečkama, jako já vo.la. ![]()
To byl neuvěřitelný kok.ot
.
Prý pomsta za holky, trochu se přepočítal, myslel si, že když dá 1 bod, tak vyhraje. Prostě blbeček par excellence.
Myslím, že by stálo za úvahu změnit pravidla - např. nejnižší hodnocení by se nepočítalo, aspoň by se eliminoval vliv těchto rádobytaktiků.
Nejlepší na tom je, že zatím žádný z těch, kteří záměrné bodovali málo, nevyhrál
.
@Meha píše:
To byl neuvěřitelný kok.ot.
Prý pomsta za holky, trochu se přepočítal,myslel si, že když dá 1 bod, tak vyhraje. Prostě blbeček par excellence.
Myslím, že by stálo za úvahu změnit pravidla - např. nejnižší hodnocení by se nepočítalo, aspoň by se eliminoval vliv těchto rádobytaktiků.
Nejlepší na tom je, že zatím žádný z těch, kteří záměrné bodovali málo, nevyhrál.
Přesně tak jsem to myslela v 1 ze svých předchozích příspěvků. A pořád mi stejně nejde do hlavy, že tihle lidé museli ten pořad vidět x-krát a pár takových zažít, a přesto nepochopili
,že to vytučněné prostě vliv nemá…? Ne, tento typ lidí fakt ne. ![]()
Já bych je nakonci vždycky odhalila, jak to už udělali teď někdy nedávno…že baba co dávala každýmu jen 2body bez ohledu na vaření, tak se jí pak zeptali kolik ten týden dala jako maximum bodů
Holky co sledujete dnešní prostřeno připadá to jen nám nebo blonďatá slečna mluví česky a snaží se napodobovat slovenštinu?
![]()
@Chadimka Já bych řekla naopak - že to bude Slovenka, co se snaží mluvit česky ![]()
Já nestihla včerejší díl, tak jsem ho zkoukla dneska. Ten Marian je hrozný poděs
Podle upoutávek to ještě bude veselé…
@MUFICE Ta dnešní hostitelka tam taky brečela, že jsou ostatní zlí, ale sama mi přijde jako potvůrka. V pondělí a včera byla dost rýpavá a vytýkala každou kravinu. A jak se pouštěla už v pondělí i dneska do té krizové poradkyně, a slíbila ještě pokračování, to mi přijde taky nefér. Ale celkově se zase sešla parta ![]()
@Petule030 píše:
@MUFICE Ta dnešní hostitelka tam taky brečela, že jsou ostatní zlí, ale sama mi přijde jako potvůrka. V pondělí a včera byla dost rýpavá a vytýkala každou kravinu. A jak se pouštěla už v pondělí i dneska do té krizové poradkyně, a slíbila ještě pokračování, to mi přijde taky nefér. Ale celkově se zase sešla parta
No, nemají si co vyčítat, když všichni rejpou ![]()
Hrozná parta… Moc mě dostala ta včerejší hostitelka. Od pondělí rýpe, ale když někdo ryje do ní, tak je oheň na střeše, pozuráží tam kde koho a pak chudinka ještě pláče, jak jsou všichni zlí? Pokrytecká holka. A to, že někdo má dvě děcka ve 22 letech a manžela, neznamená, že má patent na rozum. Rodit děti umí každá holka bez ohledu na věk (pokud je samozřejmě plodná a zdravotně v pořádku).