Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 jo, na krupici s broučky, co maj všichni, jsem málem zapomněla ![]()
Nebude dnešní hostitel tak trošku na mol zítra? Mi přišlo, že je v těch ukázkách pod vlivem. ![]()
No dnes to teda bylo dílo!!
Jiank holky všímáte si, že snad pokaždé ten, kdo tam jde s taktikou, to většinou pokazí a stejně nevyhraje? ![]()
Mě taky přišel nějakej pod obraz ![]()
mouku, droždí nekoupil, ale hlavně, že měl doma bujón
toho bych chtěla mít doma ![]()
Já teda Prostřeno sleduji minimálně, ale minulý týden zrovna ano. A to byl teda tejden
![]()
Ty dvě hlavní aktérky by opravdu měly lézt kanálama. Ta první, tak ta byla vyloženě na přes tlamu.
@cucik14 píše:
No dnes to teda bylo dílo!!Jiank holky všímáte si, že snad pokaždé ten, kdo tam jde s taktikou, to většinou pokazí a stejně nevyhraje?
Jo, to je snad pravidlem ![]()
Admin mi smazal příspěvek, kde jsem toho kulíška označila jako ko.kota, jsem zvědavá na dnešek, na tu rusovlásku si kulíšek (můžu to tak napsat?) brousí zoubky.
@matkabagristy jooo
???
a mě de..l prošel
no chudinka, úplně mi jí je líto, snad se jí ostatní zastanou, mě někdy i překvapuje, že když tam někdo do někoho takhle natvrdo jde, že ti ostatní se jí třeba nezastanou, ikdyž už mají odvařeno a nemusí se bát, že nedostanou body
@Conulka mně procházelo vše, než jsem ujela na jedné sledované diskuzi, no musím se obejít. Mám to rád, ale stejně to nepochválím, je to kulíšek ![]()
@matkabagristy tak nějak
Přiznám se, že jsem byla v šoku, jestli si třeba dělá srandu apod. Netušila jsem, že jde zapomenout nakoupit anebo vařit z mouky s chrobáky a ještě lidstvo u prosívání poučil, že se musí skladovat v uzavřených nádobách