Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děvčata, neslyšela jsem, co říkala ta blondýna, že má za problém s tím vypatlaným Marcelem? Něco z minulosti, ale nevím, co.
Dík.
@Žirafa 69 co jsem pochopila, oni se nějak znají. Přes otčíma té holky se domluvili na spolupráci s tím, že když jeden z nich vyhraje šábnou se napůl.
pak to na sebe práskli, prostě blbý a blbější
@matkabagristy píše:
@Žirafa 69 co jsem pochopila, oni se nějak znají. Přes otčíma té holky se domluvili na spolupráci s tím, že když jeden z nich vyhraje šábnou se napůl.
pak to na sebe práskli, prostě blbý a blbější
jo takhle je to. Díky.
Ale i tak se chová jako idiot, vše kritizuje, když má máslo na hlavě a prostírá (dělá divadlo nebo se chlubí? )před panelákem.
) Takhle se předvést, by měl chodit kanálama, stejně jako ta pipina minulý či předmin. týden.
Tento týden vypadají všichni celkem sympaticky že? Že by konečně zase po dlouhé době normální parta? ![]()
@cucik14 píše:
Tento týden vypadají všichni celkem sympaticky že? Že by konečně zase po dlouhé době normální parta?
ZATÍM to tak vypadá.
@cucik14 Vypadá to na klidný týden. Ale jsem zvědavá na toho chlapa ![]()
@Gorlami ja tenhle tyden nekoukam, vcera me nejak stvali, tak jsem to vypla a dnes ani nezapla..
@Gorlami jo takovej trouba, co doufá, že si toho nikdo nevšimne
nejlepší jak nakonci řekl, že se mu zvýšilo sebevědomí a zakoktal se u toho ![]()
@Conulka píše:
@Gorlami jo takovej trouba, co doufá, že si toho nikdo nevšimnenejlepší jak nakonci řekl, že se mu zvýšilo sebevědomí a zakoktal se u toho
Neskutecny trouba, ale mysli si o sobe docela dost, mi prislo.
A to jak rikal, ze Nenavidi duchodce a nesnasi, kdyz si v mhd sedaj mimo vyhrazena mista, jak kdyby nejaky meli
. A pak, ze prudi v restauracich, protoze kdyz on delal pingla, tak ho taky prudili a ze jeho znami se za nej kvuli tomu stydi, ale jemu to nevadi… A ta zabava v tiskarne
… A varit neumel… A navic vypada strasne slizce… No nepovedeny kousek ![]()