Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@modrasek13 píše:
@kaja00 ja taky ne
jsem ráda, že nejsem sama ![]()
@modrasek13 píše:
@matkabagristy v te masove smesi
jsem to dokoukala, to byl kulinářský zážitek ![]()
@modrasek13 no hlavně že nedala kostku do polévky
taková kombinace by mě snad ani nenapadla a kdyby napadla, tak to ani nikomu neřeknu
Ještě že doma takový věci nevedu ![]()
V tom sporu si myslim, ze slo o to, ze se predem domluvili, ze se sabnou o vyhru a ta borka si to nakonec rozmyslela
Jinak ten dezert vypadal dobre, asi mrknu na recept ![]()
Marcel (
edit ) je sice hloupý, ale dneska mi ho drobně bylo líto.. ![]()
Dnešní holka je šikula. Já teda nemusím nápisy HOME apod, ale jídlo i prostředí super. Jsem zvědavá na hodnocení
@TSMoruga vcera to byl totalni propadak. Jak vareni, tak chovani..
Možná tady budu za blbce, ale mi se náhodou ten humor od Marcela zdá celkem vtipný.
Dobře, je to určitý druh rýpání, ale já občas obdobně vyrývám do ostatních - ale pouze do těch, kteří ten styl humoru chápou a vrací mi to stejnou měrou. Prostě se popichujeme jízlivými poznámkami navzájem. V našem kolektivu je to vtipné, hlavně jak si někdo nastřelí na smeč.
Problém už je ten, že málokdo ten humor pochopí a jsou lidi, kteří si takové vtípky berou k srdci. Kdyby ta blondýna seděla někdy v našem kolektivu u stolu, asi by to nerozdýchala.
![]()
Holky tak tento týden sem to přála Kamči, byla ze všech nejsympatičtější a sama se stará o dvě děti, tak by se jí určitě penízky hodily. Škoda, že se jí to nepovedlo uvařit
Ale na Martině oceňuju, že se s nima podělí
![]()