Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Conulka píše:
@Gorlami jo takovej trouba, co doufá, že si toho nikdo nevšimnenejlepší jak nakonci řekl, že se mu zvýšilo sebevědomí a zakoktal se u toho
Blb a ještě si myslí, že to vyhraje
![]()
@MUFICE no to si většinou myslí právě ti největší bl.ci
další týpek, kterého kdybych měla doma a takhle se prezentoval v TV, tak by po natáčení našel kufry za dveřma a to nejen kvůli tomu, že byl ultraslizkej
Holky nestíhám, tak dokoukávám na netu, viděla sem dnes teprve úterní díl a nezbývá mi, než s vámi souhlasit, je to pitomeček s obrovským sebevědomím ![]()
@cucik14 Dneska taky perlil, nevedela jsem jstl je to k smichu nebo k placi; neskutecny jantar. Uz se tesim az bude v patek cumet jak puk, ze nevyhral
.
Mě přijde, že ví, že má to sebevědomí nízké, ale všemožně se snaží, aby to ostatní nepooznali
Tak mám dokoukáno a je to fakt blb
Rettigová že je prý zpěvačka
Aspoň že přiznal tu porážku v sázce ![]()
@cucik14 píše:
Tak mám dokoukáno a je to fakt blbRettigová že je prý zpěvačka
Aspoň že přiznal tu porážku v sázce
hahaha!
Fakt? To je síla. ![]()
A oč že se vsadili? Vím jen, že ti 2 chlapi.
To o té Rettigové řekl jen bokem, sázka byla o to, jestli pochází špenátová polévka z ČR, ten vůl tvrdil, že jo…Nakonec dneska přiznal, že našel na netu, že pochází z Finska a ten starší od něj dostal flašku vína ![]()
@cucik14 Díky. Že Rettigvá k tomu „nepatřila“,jsem pochopila.
No, jinak zas 1 blbec nafoukanej i tento týden, který si myslí (proč pořád mají tito lidé tento dojem?),že malým počtem bodů, co dají+haněním všeho, vč. záclon (příklad) mohou získat bodů víc, natož že nemusí po odvysílání chodit kanálama…
![]()
Vždycky mě potěší, když to těmto typům nevyjde
. Hlavně jak si myslí, že je skvělý a nejlepší a oni se proti němu spikli
@Lucie008 píše:
Vždycky mě potěší, když to těmto typům nevyjde. Hlavně jak si myslí, že je skvělý a nejlepší a oni se proti němu spikli
jj, a opravdu včera nepochopil, že se mu smáli.
Se mi i líbilo, jak ta 1 dnes říkala, že ta svatba jestli je prý za odměnu nebo spíš za trest.
No, po tomhle odvysílání jestli si ho ta jeho vezme…dumala jsem, co to asi je za ženskou, že s někým takovým je.
@Žirafa 69 píše:
jj, a opravdu včera nepochopil, že se mu smáli.
Se mi i líbilo, jak ta 1 dnes říkala, že ta svatba jestli je prý za odměnu nebo spíš za trest.No, po tomhle odvysílání jestli si ho ta jeho vezme…dumala jsem, co to asi je za ženskou, že s někým takovým je.
Přemýšlela jsem nad tím stejným ![]()
Ten chlap byl klasický blb, dá mu jeden bod, aby se pomstil těm ženským
![]()
To byl hňup až to pěkné není, ještě že nevyhrál ![]()
@Žirafa 69 Mě zas nejvíc fascinovalo jak říkal u kohosi „Doufám, že tam nedá nějaké dochucovadla…I když já s nima taky doma vařím“ ![]()