Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
1.12.15 20:33
@Conulka píše:
@Gorlami jo takovej trouba, co doufá, že si toho nikdo nevšimnenejlepší jak nakonci řekl, že se mu zvýšilo sebevědomí a zakoktal se u toho :mrgreen:

Blb a ještě si myslí, že to vyhraje :mrgreen: :jazyk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
1.12.15 21:28

@MUFICE no to si většinou myslí právě ti největší bl.ci

další týpek, kterého kdybych měla doma a takhle se prezentoval v TV, tak by po natáčení našel kufry za dveřma a to nejen kvůli tomu, že byl ultraslizkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
2.12.15 21:25

Holky nestíhám, tak dokoukávám na netu, viděla sem dnes teprve úterní díl a nezbývá mi, než s vámi souhlasit, je to pitomeček s obrovským sebevědomím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
2.12.15 21:50

@cucik14 Dneska taky perlil, nevedela jsem jstl je to k smichu nebo k placi; neskutecny jantar. Uz se tesim az bude v patek cumet jak puk, ze nevyhral :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
3.12.15 09:09

Mě přijde, že ví, že má to sebevědomí nízké, ale všemožně se snaží, aby to ostatní nepooznali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
3.12.15 20:06

Tak mám dokoukáno a je to fakt blb :D Rettigová že je prý zpěvačka :D Aspoň že přiznal tu porážku v sázce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39492
3.12.15 20:46
@cucik14 píše:
Tak mám dokoukáno a je to fakt blb :D Rettigová že je prý zpěvačka :D Aspoň že přiznal tu porážku v sázce ;)

hahaha! :lol: :mrgreen: Fakt? To je síla. :roll:
A oč že se vsadili? Vím jen, že ti 2 chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
3.12.15 23:08

To o té Rettigové řekl jen bokem, sázka byla o to, jestli pochází špenátová polévka z ČR, ten vůl tvrdil, že jo…Nakonec dneska přiznal, že našel na netu, že pochází z Finska a ten starší od něj dostal flašku vína :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39492
4.12.15 02:40

@cucik14 Díky. Že Rettigvá k tomu „nepatřila“,jsem pochopila.
No, jinak zas 1 blbec nafoukanej i tento týden, který si myslí (proč pořád mají tito lidé tento dojem?),že malým počtem bodů, co dají+haněním všeho, vč. záclon (příklad) mohou získat bodů víc, natož že nemusí po odvysílání chodit kanálama… :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
4.12.15 18:45

Já to tento týden stíhám poprvé, ten chlap je dobré letadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3521
4.12.15 18:57

Vždycky mě potěší, když to těmto typům nevyjde :mrgreen:. Hlavně jak si myslí, že je skvělý a nejlepší a oni se proti němu spikli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39492
4.12.15 19:35
@Lucie008 píše:
Vždycky mě potěší, když to těmto typům nevyjde :mrgreen:. Hlavně jak si myslí, že je skvělý a nejlepší a oni se proti němu spikli

jj, a opravdu včera nepochopil, že se mu smáli.
Se mi i líbilo, jak ta 1 dnes říkala, že ta svatba jestli je prý za odměnu nebo spíš za trest. :mrgreen: No, po tomhle odvysílání jestli si ho ta jeho vezme…dumala jsem, co to asi je za ženskou, že s někým takovým je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.12.15 19:57
@Žirafa 69 píše:
jj, a opravdu včera nepochopil, že se mu smáli.
Se mi i líbilo, jak ta 1 dnes říkala, že ta svatba jestli je prý za odměnu nebo spíš za trest. :mrgreen: No, po tomhle odvysílání jestli si ho ta jeho vezme…dumala jsem, co to asi je za ženskou, že s někým takovým je.

Přemýšlela jsem nad tím stejným :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.12.15 20:36

Ten chlap byl klasický blb, dá mu jeden bod, aby se pomstil těm ženským 8o :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
4.12.15 21:06

To byl hňup až to pěkné není, ještě že nevyhrál :D
@Žirafa 69 Mě zas nejvíc fascinovalo jak říkal u kohosi „Doufám, že tam nedá nějaké dochucovadla…I když já s nima taky doma vařím“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí