Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
22.4.14 19:33
@zizalkaaa píše:
A ta blondyna je na odstrel co to je za tupici? neumi ani poradne mluvit :nevim:

však je to ještě pískle - někdy váhám, zda jí je vůbec 18 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.4.14 20:29

Tvl co to zas je za tupý týden?? :mrgreen: mám dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
22.4.14 20:40

Ta mladá holka, mě fakt dorazila, dala jí 2 body, jsem zvědavá na ni jak uvaří, ale tipuju to na to, že bude všechny bodovat málo a chce to sama vyhrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.4.14 21:16

To je zase sestava. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
22.4.14 22:24

Ta blondýna je jednoduchá a vařit určitě taky neumí. Vypadá jak klasická pubertačka, té snad nebude ani 18 :think: Nacpala se snad vším a pak dá 2 body 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
22.4.14 22:25
@rosolina píše:
Ta mladá holka, mě fakt dorazila, dala jí 2 body, jsem zvědavá na ni jak uvaří, ale tipuju to na to, že bude všechny bodovat málo a chce to sama vyhrát

Vypadá to tak. Takové podvodníky by měli na konci pořadu vyloučit ze soutěže o peníze a byl by od nich pokoj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
23.4.14 11:33
@MUFICE píše:
Vypadá to tak. Takové podvodníky by měli na konci pořadu vyloučit ze soutěže o peníze a byl by od nich pokoj :pankac:

my jsme doma už několikrát bedatli, že by pomohlo jednoduše škrtnout nejnižžší známku. Pak by tihle vychcánkové měli po ptákách.

Včer ajsem koukala a ta bloncka :roll: Tváří se jak kdyby měla pod nosem kravinec, kritizuje co může, no jsme na ni zvědavá, tak se tam pak rozbrečí nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
23.4.14 13:03

Taky musim rict ze tenhle tyden je teda neco, uz pri pondelnim bodovani jsem nemela slov, obe ty mlade maminky na materske me teda dostaly…a vcera ta blondynka :cert: jsem na ni teda zvedava co uvari a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
23.4.14 14:35

Ta mlada blondyna je opravdu na pest :cert: Ze ji to neni blby :zed: Nejhorsi he, ze jsem cetla na fcb, ze to vyhrala :cert: Bodejt by ne, kdyz dava 2 body :cert: Jako chapu, ze je samozivitelka a penize potrebuje, ale vyhrat timhle zpusobem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
23.4.14 14:35

@CokeLady Jo,tak ta je taky husta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
23.4.14 14:38
@CokeLady píše:
Ta paní Jana co bude vařit dnes, věk bohužel nevím, ta brunetka, tak ta má už dospívající děti a stejně vypadá tak o 10-15 let mladší než paní Věra, co vařila včera a má malého kojence (a je jí 29 let).

to jo, ale ta dnešní paní je my sympatická, teším se na ní a zítra no to bude něco, ach jo.

• Citovat
  • Upravit
3118
23.4.14 14:41

Fakt? No nekdo sem daval odkaz na jeji profil, tak jsem to projela, ms ho verejny, tak proc ne ze jo :lol: A tam psala, ze to vyhrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
23.4.14 14:42

Ahojky, tak teda musím říct, že tento týden je něco, té první pání, co vařila je mi tedy líto, vypadá jak pohodová paní, i jídlo vypadalo dobře a dostalo se jí takového hodnocení. No ta blondýna raději nekomentovat, asi o sobě neví jaká je, nebo jí je jedno, jaký dojem si udělá v TV. Je mi líto těch ostatních, zejména té Dagmar, Jany a Jarmily..Osobně si myslím, že by měli zpět zkrouhnout výhru, nebo alespoň odborníka, který bude stranou a bude posuzovat jen jídlo a aby měl možnost opravit nereálné hodnocení..Zase na druhou stranu si myslím, že účastníci, jako je Michaela zvedají sledovanost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.4.14 15:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.4.14 15:15
@CokeLady píše:
29 :?