Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zizalkaaa píše:
A ta blondyna je na odstrel co to je za tupici? neumi ani poradne mluvit
však je to ještě pískle - někdy váhám, zda jí je vůbec 18 ![]()
Ta mladá holka, mě fakt dorazila, dala jí 2 body, jsem zvědavá na ni jak uvaří, ale tipuju to na to, že bude všechny bodovat málo a chce to sama vyhrát
Ta blondýna je jednoduchá a vařit určitě taky neumí. Vypadá jak klasická pubertačka, té snad nebude ani 18
Nacpala se snad vším a pak dá 2 body
![]()
@rosolina píše:
Ta mladá holka, mě fakt dorazila, dala jí 2 body, jsem zvědavá na ni jak uvaří, ale tipuju to na to, že bude všechny bodovat málo a chce to sama vyhrát
Vypadá to tak. Takové podvodníky by měli na konci pořadu vyloučit ze soutěže o peníze a byl by od nich pokoj ![]()
@MUFICE píše:
Vypadá to tak. Takové podvodníky by měli na konci pořadu vyloučit ze soutěže o peníze a byl by od nich pokoj
my jsme doma už několikrát bedatli, že by pomohlo jednoduše škrtnout nejnižžší známku. Pak by tihle vychcánkové měli po ptákách.
Včer ajsem koukala a ta bloncka
Tváří se jak kdyby měla pod nosem kravinec, kritizuje co může, no jsme na ni zvědavá, tak se tam pak rozbrečí nee
Taky musim rict ze tenhle tyden je teda neco, uz pri pondelnim bodovani jsem nemela slov, obe ty mlade maminky na materske me teda dostaly…a vcera ta blondynka
jsem na ni teda zvedava co uvari a jak…
Ta mlada blondyna je opravdu na pest
Ze ji to neni blby
Nejhorsi he, ze jsem cetla na fcb, ze to vyhrala
Bodejt by ne, kdyz dava 2 body
Jako chapu, ze je samozivitelka a penize potrebuje, ale vyhrat timhle zpusobem ![]()
@CokeLady píše:
Ta paní Jana co bude vařit dnes, věk bohužel nevím, ta brunetka, tak ta má už dospívající děti a stejně vypadá tak o 10-15 let mladší než paní Věra, co vařila včera a má malého kojence (a je jí 29 let).
to jo, ale ta dnešní paní je my sympatická, teším se na ní a zítra no to bude něco, ach jo.
Fakt? No nekdo sem daval odkaz na jeji profil, tak jsem to projela, ms ho verejny, tak proc ne ze jo
A tam psala, ze to vyhrala ![]()
Ahojky, tak teda musím říct, že tento týden je něco, té první pání, co vařila je mi tedy líto, vypadá jak pohodová paní, i jídlo vypadalo dobře a dostalo se jí takového hodnocení. No ta blondýna raději nekomentovat, asi o sobě neví jaká je, nebo jí je jedno, jaký dojem si udělá v TV. Je mi líto těch ostatních, zejména té Dagmar, Jany a Jarmily..Osobně si myslím, že by měli zpět zkrouhnout výhru, nebo alespoň odborníka, který bude stranou a bude posuzovat jen jídlo a aby měl možnost opravit nereálné hodnocení..Zase na druhou stranu si myslím, že účastníci, jako je Michaela zvedají sledovanost..