Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
sleduji prostřeno docela pravidelně no někdy se zasměju, ale tento týden i minulý byl teda darda
paní ze trefně nazváno sluníčkové sekty
každý den kázala u jídla co je nezdravé no asi bych ji od stolu vyhodila, brambory podle ní nezdravé, obilí nezdravé, bezlepkové pečivo a mouka plné škrobů pro ni bylo zdravé
pro člověka bez nemoci střev není zrovna vhodná bezlepková dieta
no a Anča ta byla po tom co odvařila na palici ![]()
@MUFICE píše:
Souhlasím, většinou v každém díle je nějaký taktik, závistivec atd.
Přesně, jako v životě ![]()
@madeto píše:
@Pizlam Viděla jsem jen dva díly, ale podle řeči byla na ty ostatní moc pozitivně naladěná a moc nekritizovala mysleli, že taktizuje proto ji to dali tak sežrat, aspoň já to tak pochopila
Aha, takze kdyz se nechovala jako svine, tak to bylo spatne
No, u me by za takove jednani nedoslo ani na hlavni chod. Jinak dekuji za info ![]()
@Lolllo myslíš tu mladou vychcanou bloncku
,to je vážně dílo
@madeto
Ano! Je mi z ni uplne spatne. Takovi lidi tam nemaji co delat.
@Lolllo píše:
Jezisi to je zase zavistiva svine ta hnusna blondyna.![]()
myslíš tu mladou? mně se hlavně líbí jak všechny kritizuje, jsem zvědavá, jak to zvládne ona! nevypadá na to, že by uměla vařit, být dobrou hostitelkou a mít vše tip ťop ![]()
Jako chapu, ze potrebuje penize, kdyz zije nekde v azylaku.. ale tohle chovani je fakt moc. Sezere celou krkovici az ji lupe za usima a pak da 2 body!!!
No já zírala na tu blbku, sotva dá dohromady kloudnou větu a takhle boduje?? opravdu humus chování… ![]()
@czakina píše:
myslíš tu mladou? mně se hlavně líbí jak všechny kritizuje, jsem zvědavá, jak to zvládne ona! nevypadá na to, že by uměla vařit, být dobrou hostitelkou a mít vše tip ťop
Ona nemusí umět dobře vařit, nejspíš vyhraje i bez toho ![]()
A ta blondyna je na odstrel co to je za tupici? neumi ani poradne mluvit ![]()
@Lolllo píše:
Jezisi to je zase zavistiva svine ta hnusna blondyna.![]()
jedna lepší jak druhá - to bodování - i včera i dnes - stálo za to.. už na to fakt koukám jen sporadicky, jak mi to dřív bavilo, tak teď je to uplně o ničom.. ![]()
@zizalkaaa píše:
Kolik dostala bodu dnesni Vera? ja to prosvihla diky
21