Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andy27 no říkala že se jí zhoršil zrak, ale jaká je příčinna toho zhoršení nebo jak velké zhoršení to je to neřekla
Co nechápu proč leze do akového pořadu, když nic nežere, ale zase na druhou stranu, ta sýrová polévka byla fakt humus ![]()
@anickadomnik Verila bych ze ta dieta
podle toho co vidim co vse neji..
@madeto píše:
Co nechápu proč leze do akového pořadu, když nic nežere, ale zase na druhou stranu, ta sýrová polévka byla fakt humus
včera jsem to neviděla, ale večer mi mamka vyprávěla o sýrové polívce a taky jí bylo blivno ![]()
@Andy27 píše:
@anickadomnik Verila bych ze ta dietapodle toho co vidim co vse neji..
no tak ona začala tu dietu držet až potom co se jí ten zrak zhošil, chtěla ho vyléčit tou dietou
@renda81 píše:
včera jsem to neviděla, ale večer mi mamka vyprávěla o sýrové polívce a taky jí bylo blivno
takové jídlo (pokud se tomu tak dá vůbec říkat )bych nedala ani psovi natož tak hostům, ještě před kamerou ![]()
@madeto píše:
takové jídlo (pokud se tomu tak dá vůbec říkat )bych nedala ani psovi natož tak hostům, ještě před kamerou
s tím bych se rozhodně nehlásila do televizní soutěže o 50 000kč nebo si myslela, že s tím vyhraje
![]()
Ta Anna, se hold rozhodla ze bude bodovat malo. Ovarila, zaplakla si a ted nestacim koukat jak je ta baba jedovata ![]()